Jump to content
POLITISTI.ro

Cupa Politisti.ro la tir - ediţia 2012

94 voturi

1. 1. Sunteti de acord cu organizarea concursului de tir politisti.ro, editia I-i?

• Da.
    • Nu
      0
    • Nu stiu, nu m-am decis.

Postare recomandată

Publicat

Confirm pentru Joita, indif daca este pentru data de 1 sept. sau 8 sept.

Publicat (modificat)

Nu cunosc poligonul din Pitesti. În schimb am fosdt la Joița de cîteva ori pe care îl recomand și pentru care confirm. De preferat pentru 1 septembrie, fiindcă după aceea voi fi în concediu.

Aveți în vedere că pe lânga costurile necesare transportului, trebuie ca fiecare participant să-și achite contravaloarea muniției (o cutie cu 50 buc. costa aproximativ 60 lei). O cutie de 9x19 costa aproximativ 60 lei, fiindcă dacă vorbim de calibru mai mare valoarea cutiei va crește la peste 90 de lei.

Modificat de dorian
  • Membru
Publicat

Nu 1 septembrie, pentru ca eu nu pot veni si chiar mi-as dori sa particip. Daca esti in concediu, cu atat mai bine, nu crezi?

Publicat

Nu chiar, fiindcă planurile sunt deja trasate.

Cu toate astea, hai să spună fiecare cam ce dată i s-ar potrivi și majoritatea va decide. Până la urmă e de luat și 8 septembrie în calcul.

Publicat

NU se poate mai repede?In..septembrie? De ce nu august sau iuie?

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Eu vin, indiferemt de locatie si indiferent de perioada, cu exceptia sf lui iulie, doar sa nu am ghinionul sa fiu prins cu serviciul (de regula, in weekend sunt liber).

PS Cu trenul din Craiova pana in Bucale sau pana la Pitesti "fac cinste" eu. Beleaua ar fi distanta din oras pana la poligon

Modificat de Ben
  • Moderator
Publicat

Ben, nu-i nicio problema, ne intalnim in Bucuresti si mergem toti cu masinile. :clip:

Eu propun sa facem o lista, sa se stie sigur cati suntem.

Publicat

am mai spus: Din gara de Nord luati autobuzul 62 ( parca :D .. daca nu e 62 e 96 ) si mergeti pana la autogara Militari ( cca 25-30 min) apoi Luati autobuzul Bucuresti - Cosoba si coborati la Joita ( 6 lei dus + 6 lei intors ). in cursul saptamanii, auto de Cosoba ( via Joita ) circula din ora in ora ..la orele fixe..iar in weekend din 2 in doua ore ..si din Bucuresti pleaca la orele pare.

Publicat

Da' nu-i mai simplu sa se intalneasca toata lumea intr-un loc cunoscut in Bucuresti,dupa care sa se mearga cu masinile personale?Mai ales ca poligonul e destul de greu de gasit,pt. cine nu a mai fost acolo.

Publicat

Pentru colegii care vin din țară vom găsi un punct comun de întâlnire de unde sa mergem împreună la poligon. Recomand ca cei cu auto personal să ajute în acest sens. Cu siguranță vom stabili detaliile după ce vom ști exact când va avea loc evenimentul.

• Moderator
Publicat

Hai sa stabilim impreuna data. Putem face un poll si votam. E ok?

Publicat

In prima saptamana din septembrie se va tine (posibil) Cupa Structurilor Speciale de interventie ale Politiei.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Eu as propune un premiu si pentru ultimul clasat.Un pistol.... cal.6mm-airsoft. :ner:

• Displace 5
Publicat

marius, promit ca ma clasez ultimul, da amicul pistolul ? :naughty::clip: nu de la sponsori ...

Publicat

Iar eu iti propun sa incerci sa te maturizezi.

Sefule un zimbet nu strica niciodata !Concursul nu este inmormantare e o ocazie de socializare si intalnire intre viitori prieteni . Nu ?

uite un semn de maturizare.

Ofer 500cartuse pt organizarea concursului si un pistol airsoft premiu pt ultimul clasat.

oferta e valabila numai impreuna :cartuse +pistol

Nikname-ul ultimului clasat scris pe diploma, postata pe forum. :naughty:

Va asumati acest risc domnilor concurenti ? :D

Publicat

De ce crezi tu ca ar trebui cineva sa joace jocul tau stupid?Simti nevoia de prieteni? Fa-ti prieteni, nu incerca sa ne impresionezi cu tampenii.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

airsoft?!? bleah!, nenea, noi folosim din alea "adevarate" nu din filme....c'mon!

Publicat

Baiatul este pasionat de arme si un tip care crede legenda cu Garcea...cu politistii aia burtosi care nu sunt buni de nimic...e un civil airsoftist, sau in cel mai rau caz un comunitaro-jandarm....Inclin spre prima varianta...

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.