Jump to content
POLITISTI.ro

Cupa Politisti.ro la tir - ediţia 2012

94 voturi

1. 1. Sunteti de acord cu organizarea concursului de tir politisti.ro, editia I-i?

• Da.
    • Nu
      0
    • Nu stiu, nu m-am decis.

Postare recomandată

Publicat

me too..(dar in functie de data si locatie, sa si pot ajunge)...

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Vom stabili de comun acord toți aici, astfel încât să poată ajunge cât mai mulți.

• Moderator
Publicat

Nu am trimis eu mail-urile la proprietarii poligoanelor, dar am să mă interesez și o să postez aici dacă aflu ceva.

Publicat

Am vorbit eu la poligonul Joita si in principiu ar fi ~50 lei de persoana. Am trimis un pm administratorului de forum cu nr. meu de tel. pentru detalii, acum ramane sa stabiliti voi daca doriti acolo sau la un alt poligon.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

eu sunt deacord

Modificat de bozo
Publicat

Vin,in functie de timp.Oricum presupun ca se va tine intr-o sambata.Legat de transport la distanta mare,3-4 insi care pun banii de benzina ies mai bine decat mers cu trenul.Deci apare motivatia sa strangeti competitori :)

Nu se poate folosi vreun poligon al politiei sau armatei?Nu e ''oficial'' dar cum se poate tine cupa ziaristilor la tir in poligoanele patriei...

Publicat

Ma bag si eu, dar cum a zis si Arkan, depinde de data si locatie. :beer:

Publicat

Poligoanele MAI si MApN se pot folosi decit in scop oficial. Poate exista pe aici vreun sef / sefut ori se implica sindicatele si ne vor acorda sprijin. E in interesul nostru profesional si uman.

Publicat

Corect, insa cind votezi pentru se considera ca esti de acord cu participarea.

...

Dorian, eu am votat ca sunt de acord cu ideea, insa nu pot promite daca ajung sa particip...

Poate daca am liber si in functie de locatie...

Dupa ce se hotareste unde si cand se tine concursul, voi anunta daca particip.

Crede-ma ca as vrea din tot sufletul sa vin, insa participarea este conditionata de mai multi factori!

Publicat (modificat)

In principiu sunt total de acord , dar contează zona , eu prefer cât mai aproape de ( sau in ) București .

Va fi o oportunitate sa ne cunoaștem mai bine ...Nu detin arma personală , nevasta-mea este împotriva armelor de 22 de ani !

Modificat de hpavictor
Publicat

Dorian, eu am votat ca sunt de acord cu ideea, insa nu pot promite daca ajung sa particip...

Poate daca am liber si in functie de locatie...

Dupa ce se hotareste unde si cand se tine concursul, voi anunta daca particip.

Crede-ma ca as vrea din tot sufletul sa vin, insa participarea este conditionata de mai multi factori!

Subscriu..!!! :emo-yessir:

Publicat

..nevasta-mea este împotriva armelor de 22 de ani !

E bine ca macar nu e contra ''prietenelor'' de 22 de ani :P

• Apreciez 1
  • Administrator
Publicat

În urma propunerilor de colaborare trimise la câteva poligoane de tragere, am primit răspunsuri de la două dintre acestea, respectiv poligonul de lânga Pitești și cel de la Joița.

Pentru a organiza evenimentul în poligonul de lânga Pitești trebuie să plătim 30 lei pentru fiecare participant. În poligonul de tragere de la Joița ni se ofera sprijin tehnic în privința organizării concursului și folosirea poligonului cu un preț de 400 lei, indiferent de numărul participantilor.

Nu cred că mai este nevoie să precizez că aceste costuri, nu implică doar taxa de utilizare a poligoanelor, ci sunt stabilite in urma unor contracte de colaborare/sponsorizare ce prevăd diferite obligații pentru ambele parți.

Pentru a exista timpul necesar promovării evenimentului și având în vedere că iulie și august sunt perioade în care mulți sunt plecați în concedii, vă propun ca data desfăsurării concursului să o stabilim de comun acord într-un weekend din septembrie (eventual primul sau al doilea, în funcție de preferințele voastre).

După stabilirea datei concursului, trebuie să stim exact numărul participanților. Vă rog să dați dovada de seriozitate și să vă exprimați intenția de participare, doar dacă sunteți siguri 100% că veți participa.

Aveți în vedere că pe lânga costurile necesare transportului, trebuie ca fiecare participant să-și achite contravaloarea muniției (o cutie cu 50 buc. costa aproximativ 60 lei), întrucât cu părere de rău trebuie să spun că nu am reușit atragerea unor sponsori care să acopere aceste cheltuieli.

Nu în ultimul rând, revin cu rugămintea ca dacă vreunul dintre voi, are posibilitatea să ajute și mă refer în special la cei ce au diferite cunoștințe în randul reprezentanților persoanelor juridice interesate pentru o eventuală sponsorizare în vederea acoperirii cheltuielilor cu poligonul și/sau muniția, și bineînțeles, doresc acest lucru, nu ezitați să mă contactați.

Toate cele bune.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.