Jump to content
POLITISTI.ro

Cupa Politisti.ro la tir - ediţia 2012

94 voturi

1. 1. Sunteti de acord cu organizarea concursului de tir politisti.ro, editia I-i?

• Da.
    • Nu
      0
    • Nu stiu, nu m-am decis.

Postare recomandată

• 5 luni mai târziu...
Publicat

Poate nu sunt cel mai in masura sa readuc in discutie subiectul, dar anul asta mai facem ceva?

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Facem, facem, mai ales că acest eveniment a avut mai mult succes decât întâlnirea.

• Membru
Publicat (modificat)

Sa nu uitam si de cel de la Pitesti, unde exista un poligon outdoor :) si care a fost in carti anul trecut, dar cu toate astea s-a ales cel de la Joita. Pitesti este spre centrul tarii, mai ieftin si este cu adevarat ideal daca am vrea sa contopim cu intalnirea.

Nu este amenajat precum cel de la prima cupa, dar pana la urma nici nu facem tir dinamic.

Parerea mea.

Modificat de Ben
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

Dacă se face ceva şi anul ăsta, mă bag şi eu. :wub:

Atîta doar că nu am încă armă, deci votez pentru Joiţa, pentru că acolo aş putea folosi o armă de-a lor. Sau, dacă mai ştiţi vreun alt poligon unde au arme de închiriat şi permit accesul civililor...

• Membru
Publicat (modificat)

Cam toate...

Modificat de bozo
Publicat (modificat)

Cred ca o sa venim si noi, chiar daca nu suntem mari tragatori. Asteptam sa stabiliti data exacta, pentru ne lua liber.

Modificat de Sache
  • Administrator
Publicat

Am iniţiat un topic nou pentru , iar acest topic se închide.

Mulţumesc pentru înţelegere.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.