Jump to content
POLITISTI.ro

Intalnire a ministrului Ioan Rus cu reprezentanti ai organizatiilor sindicale


NewsBot

Recommended Posts

Întâlnirea ministrului Ioan Rus cu reprezentanţi ai organizațiilor sindicale ale poliţiştilor

Ministrul Administrației și Internelor, Ioan Rus, a avut joi, 24 mai a.c., la sediul instituției o întâlnire informală cu reprezentanţi ai organizațiilor sindicale ale poliţiştilor şi personalului contractual din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

În cadrul întâlnirii au fost discutate aspecte de interes pentru angajații Ministerului Administrației și Internelor, din domeniul profesional şi social.

Ministrul Ioan Rus i-a asigurat pe cei prezenți că la nivelul instituției există disponibilitate și deschidere pentru rezolvarea problemelor lucrătorilor, subliniind că pentru rezolvarea cu maximă eficiență a problemelor angajaților este necesara o colaborare între conducerea ministerului și reprezentanții organizațiilor sindicale ale poliţiştilor şi personalului contractual.

La întâlnirea de astăzi de la sediul M.A.I. au participat reprezentanţi ai Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor "Pro Lex", Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Sindicatului Poliţiştilor din România "Diamantul", Federaţiei Poliţiştilor "Sed Lex", Sindicatului Național – Uniunea Polițiștilor “UNIPOL”.

Link to comment

toti au avut disponibilitate si deschidere pentru rezolvarea problemelor, dar nici unul nu a facut ceva concret...

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

Ministrul s-a angajat ca, în 2012, să rezolve următoarele probleme:

- Achitarea în totalitate, până la sfârşitul lunii iulie, a contravalorii drepturilor de echipament pentru 2011;

- Angajarea Promoţiei 2011 de poliţişti de frontieră;

- Angajarea Promoţiei 2012, până la sfârşitul acestui an.

Pentru acest lucru, ministrul a declarat că se va obţine o suplimentare a bugetului MAI, pentru 2800 indicatori, care se va „amortiza” până în 2015, când prin pensionări el estimează că se va ajunge la finanţarea acoperitoare pentru actualul număr de posturi din MAI;

De asemenea, ministrul Rus a precizat că salariile, începând cu luna iunie, vor creşte cu 8 % și că, din nefericire, anul acesta nu pot fi obţinute fonduri suplimentare pentru partea logistică.

Link to comment

pana la sfarsitul anului trecut au zis si de prom 2011 deci trebuie sa ne luam o marja de eroare de vreo 5 luni.

Link to comment

Mai mult sau mai putin de 5 luni... Daca nu o sa fie mai mult..nu ar fi exclus sa ne minta si sa uite de noi, cum s-a intamplacut si cu promotia 2011..!!

Link to comment

- Achitarea în totalitate, până la sfârşitul lunii iulie, a contravalorii drepturilor de echipament pentru 2011;

Alte promisiuni, alte abureli...sa o vedem si pe asta; mai sunt 2 luni pana atunci; multe se mai pot intampla; deoacamdata sa treaca alegerile

Link to comment
  • Moderator

Exact cu acest scop sunt lansate aceste promisiuni prin intermediul sindicatelor. Voi nu vedeți!

Doresc să se asigure că își pot face treaba cu noi și nu cumva sindicaliștii să vină cu idei crețe și să ne îndemne să boicotăm desfășurarea în bune condiții a alegerilor. Și de aceea ne transmit niște termene ce trec de data alegerilor, pentru a nu ne pierde speranța și să ne vedem de treabă. Bineînțeles că cei dn sindicate au fost unși cum trebuie pentru a fi părtași la această abureală.

Link to comment
Exact cu acest scop sunt lansate aceste promisiuni prin intermediul sindicatelor. Voi nu vedeți!Doresc să se asigure că își pot face treaba cu noi și nu cumva sindicaliștii să vină cu idei crețe și să ne îndemne să boicotăm desfășurarea în bune condiții a alegerilor. ........

Subscriu total! :emo-yessir:

In loc de repararea ( prin asigurarea dezvoltarii economice ,incurajarea reala a consumului ,revenirea la salarii ,asanarea tarelor societatii romanesti ,continuarea bataliei semi-pierdute cu limitarea coruptiei de la nivel mediu spre inalt ,orientarea cheltuielilor spre infrastructura+siguranta cetateanului+educatie ,etc.) distrugerilor facute de "Agentii Orange"(ceva mai toxici decat adevaratul agent orange) asistam doar la o proliferare a unor promisiuni similare cu cele ale raposatilor ( la unele chiar au fost "decenti" c..tii aia de portocalii : "nu avem de unde sa dam"-in subtext fiind "...ca noi nu mai avem ce fura-manari sau ascunde" ) si mai grav ,asistam la o nenorocita de restauratie si nimic mai mult....Asa ca sindicatele ,pardon!!!! , liderii lor sa taca dreaq din gura si sa-si vada de treaba....parca incep sa cred ca ideea cuiva (stiu ,da' nu spui cine!-merci ,coane Iancule) ca si liderii de sindicat sa aiba declaratie de avere+interese iar ANI s-aibe drept de verificare asupra lor nu era o idee rea...chiar de loc...sa-i vedem p-acesti apostoli ai bataliilor sindicale cum arata "goi".

Eu unul ,ma gandesc la vice-liderul nostru de sindicat :emo-box: de pe jud.Hunedoara (SNPPC) si deja am o imagine clara poate chiar prea clara (asta in lumina celor spuse de colegii lui de la O.P.HD ,caci nu pot avea toti ceva cu el ,mai este si ceva mai mult adevar..."Am stat in greva foamei pentru colegi....!"....Cat ,domnule Bucuci?"..."Cum cat?Patru-cinci ore!!!" :doh: )....de liderul :emo-box: de pe jud.Hunedoara "no comment" (apa sfintita e mult zis...un apropiat al conducerii I.P.J.).De cei de la Prolex :ner: nu am ce sa zic ,nu d-alta da' is vai de mamitzica lor , a tunat si i-a adunat!!!

Asa ca sa ne lase sindicatele cu intalnirile lor si cat de mult se dau ele cu capu' de pereti pentru binele nostru!!! Vax albina!Obtin atat cat le dau guvernantii!!!

Link to comment

Prosteala pentru prosti.

,,Discutiile informale" s-au concretizat intr-un document oficial, angajament, minuta etc?

Ba Gruia ne crezi tampiti?

Axle 15 pana la treaba cu Bucuci sunt de acord cu tine.

Numai ca ar trebuii sa gandesti cand vorbesti despre,,gesturile" sau ,,faptele" unor oameni.

Eu pe acest domn Bucuci l-am vazut o singura data in viata mea si nu am vorbit vreodata cu el.

Dar poate tu imi dai exemplu un alt politist din judetul tau care a intrat in greva foamei 4-5 ore in fata ministerului.

Asa de proba.

Eu am fost acolo cand colegul tau a ,,simulat" greva foamei si crede-ma ca unora le-a fost greu sa vina la Bucuresti nu sa stea in soare in greva foamei ca Bucuci. Sau mai sti, era la cura de slabire.

Nu fac parte din SNPPC nu am nicio treaba cu acest sindicat sau cu Bucuci.

Din spatele tastaturii e usor sa critici, mai greut e sa mai faci cate ceva.

Nu spun ca VICELE tau este cel mai bun, ma intereseaza cam cat ploua acum la Brasov ce calitati sau ce defecte are, insa cand vine vorba de ce a facut Bucuci in fata ministerului eu zic sa ai bunul simt sa te abtii.

Zic si eu nu dau cu parul.

Edited by Elvis
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.