Jump to content
POLITISTI.ro

Voi ce parere aveti despre acest asa zis ”politist”?


lucian04

Recommended Posts

 • Moderator

Ăsta nu e polițist. E un alt impostor, un colecționar de diplome și adeverințe.

A intrat în această categorie datorită relațiilor pe care le-a avut în mediul politic. Iar acum se laudă că este „instructor de polițiști” deși nu a prins niciun hoț în viața lui.

 • Upvote 1
Link to comment

Dar omu' e tare :). a inventat pagina ISOP.RO. Care in acceptiunea lui inseamna "Instruieste-te Studiind Online Profesionist" :)

Mai avem din astia?

Edited by lucian04
Link to comment
 • Moderator

Nu a fost nicodată angajat al Poliției Române, respectiv al IGPR-ului, dar în schimb își postează peste tot că este polițist.

Mi-e silă ...

Ca să vă dați sema cât de penibil este, priviți această adresă, semnată de niște ditamai comisari și prin care flăcaul ăsta, neavând ce să scrie în acel blog mizerabil, pur și simplu cerșește materiale pe care să le publice și totodată încearcă să-și facă publicitate și să obțină trafic „la ordin”. Oare cât de deștept se crede el ...

adresaigpr2.jpg

Auzi la el: „platformă didactică constituită:doh: așa denumește el un blog personal, complet neîngrijit, aglomerat și plin de publicitate electorală. Cred că și un copil de 12 ani și-ar fi făcut un blog mult mai „profi” decât mizeria aia pe care el o denumește pompos „platformă didactică constituită”. Și când te gândești că astfel de specimene au ajuns să dea lecții și să-i învețe cum să prindă un infractor pe cei ce urmează să devină polițiști, deși ei nu au prins în viața lor un infractor, dar s-au infiltrat prin filiera politică în acest sistem.

Link to comment

Asta sa prinda hoti?

Pai la cum arata nu poate sa produca decat panica.........la gradinita.

Sau poate fi folosit pentru avorturile spontane.

Ce sa ne invete caricatura asta pe noi politistii?

Auzi instructor de politisti!

Bai tembelule nu exista gradul asta in politie!

 • Upvote 2
Link to comment
 • Moderator

Acest individ e doar un impostor, unul care a primit titulatura de politist datorita relatiilor si functiilor obtinute in politica. O nulitate absoluta fara nici un fel de valoare, nici stiintifica, nici profesionala, nici morala, unul care nu a produs niciodata nimic original, semnificativ sau de valoare.

Habarnistul asta ce pozeaza in mare specialist nu a reusit macar sa citeasca statutul politistului:

ART. 43

Poliţistului îi este interzis, în orice împrejurare:

[ ... ]

f) să redacteze, să imprime sau să difuzeze materiale ori publicaţii cu caracter politic, imoral sau care instigă la indisciplină;

si

ART. 45

Poliţistului îi este interzis:

a) să facă parte din partide, formaţiuni sau organizaţii politice ori să desfăşoare propagandă în favoarea acestora;

k9x211.jpg

2nvgcwp.jpg

Link to comment
 • Moderator

Posibil, dar face propaganda pt candidatul partidului la functia de Presedinte al Consiliului Judetean Brasov si in prezent.

Link to comment
 • Moderator

Și dacă s-a lepădat, dar se laudă că este ditamai polițistul, nu ar fi trebuit să scoată de acolo aceste poze, materiale și postări prin care face propagandă unui partid politic și prin care își face publice opțiunile și orientările politice?

Link to comment

Dragilor acest individ este un polițist mai special. O să mă întrebați, de ce? Tocmai pentru că el face parte din Aparatul Central al M.A.I. Cei de acolo sunt polițiști numai când le convine lor. Prevederile statutului polițistului lor li se aplică numai dacă sunt în favoarea lor, în rest toate acele prevederi sunt numai pentru „pleava” din Poliția Română.

Trântorii din Aparatul Central și-au făcut un alt model de legitimații, alte elemente de uniformă care să-i deosebească de „fraierii” din Poliția Română și atunci când nu le convine că sunt asociați cu polițiștii, imediat vor spune că ei nu sunt polițiști de rând, sunt un alt gen, o rasă superioară.

Dacă s-ar aplica statutul polițistului în mod corect, acești trântori nici nu ar putea să beneficieze de prev. legii 360, pentru că în fișa postului în cazul lor sunt cu totul și cu totul alte atribuții și sarcini decât cele la care face trimitere art.1 din legea 360/02, care ne spune că atribuțiile sunt cele stabilite de legea 218 pentru Poliția Română. Iar celor din Aparatul Central, surpriză ... nu li se aplică prevederile legii 218, pentru că ei nu fac parte din Poliția Română, așa că legea 360 nu se aplică corect și în totalitate în cazul lor ci numai discreționar.

Așa că nu trebuie să vă mai mire nimic. Legile se aplică doar polițiștilor de rând, nu privilegiaților din minister.

Stimă!

Edited by Anonymous
 • Upvote 5
Link to comment

Dacă nu mă înşel un coleg de-al nostru, ofiţer parcă a fost dat afară pentru că avea pe un blog personal chipurile viziuni politice ce l-au deranjat pe retardatul de igaş. Poate ar trebui să facem o sesizare la MAI în legătură cu comediantul ăsta.

Link to comment

Pe legitimațiile lor, deși este menționat gradul profesional care are ca terminație ” ... de poliție”, la ei nu scrie pe legitimație Poliția Română ci Aparatul Central al MAI. Și mai sunt alte particularități menționate pe îndelete în HG 1062/02.

La fel și în cazul uniformei, deși se aseamănă în cea mai mare parte, există niște detalii ce le diferențiază. Cel mai vizibil și ușor de reperat este însemnul heraldic.

Stimă!

Edited by Anonymous
 • Upvote 2
Link to comment

Fratilor, te doare mintea daca "rasfoiesti" cv-ul puerilului....

Daca sunteti amatori de SF, dar totodata si de comedie, vizionati-i blogul, pardon "platforma didactica constituita"....e circ curat!!!

Te lasa garantat fara cuvinte!

Lucian04, ai un plus de la mine pt.subiectul asta!!!!

Nici nu stiu, sa rad(am ras, dar parca nu a fost rasul meu) sau sa plang...

Jos palaria pt.topic!

 • Upvote 1
Link to comment

Mai pameni buni, ce tot ii dati cu prinsul hotilor? Asta este "instructor de politie" iar pe deasupra mai este si socio-psiho-pedagog!!!

In loc sa fim "mandri" cu o asemenea somitate, noi ii dam intr-una cu "prinsul hotilor"... :hmmmt::doh: :ner:

Link to comment

Bozo din pacate pentru noi,,victimele" ne conduc.

Anonymous acum imi explic de ce uniforma are mai multe ,,culori" prin minister inclusiv la ultimul etaj.

Da-mi mai multe detalii te rog frumos ca este foarte interesant ce spui.

Auzi instructor....

Mihai Eminescu a scris o poezie parca:

In lumea noastra stramba,

Rahatii f.. in loc sa puta,

Iar barbatii adevarati,

Nu pot sa f.... de rahati.

Link to comment

informarea a fost facuta detaliat inca de anul trecut dar se pare ca acest pseudopolitist si cei ce il sustin lui nu trebuie deranjati. efectul a fost de bumerang

Link to comment

Elvis, primul vers era: ,,In lumea asta prost facuta,....

:good:

Oricum, mare dreptate a avut si autorul si tu...

Link to comment
 • Moderator

Baieti, vreau sa va spun ca nu am mai ras de ceva vreme cu atata pofta cata mi-a provocat simulacrul de site al acestui impostor imputit. Tare as vrea sa ma intalnesc cu el odata fata in fata si sa ii ascult parerile de psihosociopat in legatura cu munca de politie.. Doamne, mare e gradina ta si multi ii mai sar gardul...

Edited by Cristi
 • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.