Jump to content
POLITISTI.ro

Doua persoane impuscate in Pecica din jud. Arad iar atacatorul s-a sinucis


Recommended Posts

  • Moderator

Doua persoane au fost impuscate pe o strada din localitatea aradeana Pecica, de catre un barbat in varsta de aprox. 68 ani, care ulterior s-a sinucis.

Ambele femei cat si agresorul au decedat in scurt timp dupa producerea evenimentului. Din primele cercetari criminalul e o persoana stabilita in Austria si a folosit un pistol cu glont.

1012479391_76692a44ed.jpg

Link to comment

alta isterie si iar se bate toba cu pistolarii... abea astept sa vad cum se va pune problema in cazul unui omor care va avea ca "arma a crimei" o ... furculitza. sa vedem, se vor stringe toate furculitele din tara, va trebui sa dam examen psihologic, sa avem permis de port furculita si sa detinem .... "cutie metalica cu 2 inchizatori sigure si compartiment separat pentru depozitarea dintilor furculitei" ?!?!?!?!?!?

edit ... nu sunt detinator de armament personal.

Edited by serhente Garcia
Link to comment
  • Moderator

Băi fraților, este o fosilă, un boșorog ordinar, ce spune că este un fost colonel de poliție și care cică este „expert criminalist” Liviu Chesnoiu, pe care îl tot sună televiziunile pentru a-și da cu părerea despre astfel de cazuri. Omului ăstuia ar trebui să i se interzică intrarea în direct la emisiuni, pentru că e complet aerian, habar n-are ce vorbește, spune numai tâmpenii și aberații.

A avut o intervenție în direct la antena 3 și bătea câmpii cu voioșie.

Link to comment

,,
UPDATE. Conform şefului Poliţiei Arad, bărbatul locuia şi lucra în Austria şi venea la Arad o dată pe lună. El nu era cunoscut cu antecedente şi nici ca o persoană violentă.
Nicolae Bătrân a mai precizat că toate cele trei persoane sunt de etnie romă.
O echipă de criminalişti, coordonaţi de un procuror, desfăşoară ancheta la faţa locului, urmând să fie făcută expertiza balistică a pistolului folosit, care, cel mai probabil, a fost adus din Austria. "
www.gandul.info

Ca de obicei, televiziunile vorbesc sa se afle in treaba si faca audienta, pa la una dezbateau cu avant muncitoresc cum e posibil sa se intre in tara cu o arma :)) Idiotii inca nu stiu ca nu mai esti controlat in bagaje la controlul vamal la granita cu Ungaria?

Link to comment

Aici: www.pressalert.ro, zice ca are antecedente...
Bine ca nu a avut asta ceva rude politisti, sa sa fi facut el armata la Politia de Frontiera, ca la ce ,,ziaristi,, avem, iar titrau mare: ,,politist si-a impuscat ...bla bla...,,

Link to comment

Daca facea un politist atatea greseli intr-un comunicat de presa, era "decapitat". Uimitor este cum a putut aparea tiparit necorectat.

Link to comment

Poate colegii de la arme se vor gandi sa verifice si persoanele civile, sa caute si detinatorii ilegali de arme, nu doar sa ne caute noua nod in papura si sa mai emita cite o dispozitie prin care sa ne ingreuneze viata. Acum este un civil cel care a comis-o, chiar foarte grav. Oare vor gasi de unde este procurata arma?!

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

Ştirea nu mai e de interes, va fi abandonată şi uitată pentru ca nu e vorba de un poliţist.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.