Jump to content
POLITISTI.ro

Studenții Academie de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, medaliați cu argint și bronz la Campionatul Naţional Universitar de Karate


NewsBot

Recommended Posts

Studenții Academie de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, medaliați cu argint și bronz la Campionatul Naţional Universitar de Karate

Studenții Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” au obținut zece medalii la cea de a XIV-a ediţie a Campionatului Naţional Universitar de Karate, eveniment sportiv desfășurat la începutul lunii mai la instituția de învățământ a Ministerului Administrației și Internelor.

La ediția din acest an a competiției au participat 60 de sportivi, Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” obținând o medalie de argint și nouă medalii de bronz.

Primul loc la Campionatului Naţional Universitar de Karate a fost ocupat de sportivii de la Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport, urmați de cei de la Academia de Poliţie “Alexandra Ioan Cuza” și cei de la Universitatea Ecologică.

La această ediție a competiției au participat sportivi de la: Federaţia Română de Arte Marţiale, Universitatea “Valahia” Târgovişte, Universitatea Transilvania Braşov, Universitatea Româno-Americană, Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport, Universitatea Politehnică, Institutul Naţional de Agronomie, Facultatea de Arhitectură “Ion Mincu”, Academia de Studii Economice, Universitatea “Nicolae Titulescu”, Universitatea de Construcții București, Universitatea Ecologică, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, Universitatea de Vest Timişoara şi Academia de Poliţie “Alexandra Ioan Cuza”.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.