Jump to content

Flacăra olimpică purtată de o poliţistă de frontieră din România


NewsBot
 Share

Recommended Posts

O poliţistă de frontieră din România, aflată în misiune Frontex în Grecia în cadrul Operaţiunii Comune Puncte Focale 2012, a avut onoarea de a fi purtătoarea torţei cu flacăra olimpică de la linia de demarcaţie a frontierei Greciei cu Turcia şi până în afara P.T.F. Kipi, în interiorul Greciei.

flacraolimpicpurtatdeop.jpgflacraolimpicpurtatdeop.jpg

flacraolimpicpurtatdeop.jpgflacraolimpicpurtatdeop.jpg

În data de 14.05.2012, ora 12:00, în preambulul activităţilor pregătitoare pentru deschiderea Jocurilor Olimpice din Londra 2012, autorităţile greceşti, urmând tradiţia antică a evenimentului, au organizat, în cadrul traseului pe care flacăra olimpică îl urmează până la locul de desfăşurare a competiţiilor sportive, trecerea flăcării olimpice prin P.T.F. Kipi, din Grecia în Turcia, ulterior simbolul continuându-şi drumul spre Londra.

Cu acest prilej, autorităţile elene au ales ca purtătoare a torţei cu flacăra olimpică o poliţistă de frontieră din România, ce se află în misiune Frontex în Grecia, în cadrul „Operaţiunii Comune Puncte Focale 2012”, în P.T.F. Kipi.

Însoţită de organizatori şi un numeros public, poliţista de frontieră a purtat torţa cu flacăra olimpică de la linia de demarcaţie a frontierei Greciei cu Turcia şi până în afara P.T.F. Kipi, în interiorul Greciei.

Poliţista de frontieră este agent principal, lucrează la Sectorul Poliţiei de Frontieră Oancea, judeţul Galaţi şi este încadrată în Poliţia de Frontieră Română din anul 2005.

La sfârşitul evenimentului, jurnaliştii care însoţeau caravana flăcării olimpice au realizat un scurt interviu în care reprezentanta Poliţiei de Frontieră Române şi-a exprimat bucuria şi mândria că a avut onoarea de fi purtătoarea efemeră a acestui simbol antic.

Onoarea de a fi aleasă o poliţistă de frontieră din România pentru a purta torţa cu flacăra olimpică la frontiera Greciei cu Turcia reprezintă o apreciere a contribuţiei poliţiştilor de frontieră români la îndeplinirea cu succes a misiunilor Frontex desfăşurate în Grecia.

I.G.P.F. - Biroul de Informare și Relații Publice

Link to comment
Share on other sites

Poliţista de frontieră este agent principal, lucrează la Sectorul Poliţiei de Frontieră Oancea, din judeţul Galaţi, şi este încadrată în Poliţia de Frontieră Română din anul 2005. La sfârşitul evenimentului, jurnaliştii care însoţeau caravana flăcării olimpice au realizat un scurt interviu în care reprezentanta Poliţiei de Frontieră Române şi-a exprimat bucuria şi mândria că a avut onoarea de fi purtătoarea efemeră a acestui simbol antic. "Onoarea de a fi aleasă o poliţistă de frontieră din România pentru a purta torţa cu flacăra olimpică la frontiera Greciei cu Turcia reprezintă o apreciere a contribuţiei poliţiştilor de frontieră români la îndeplinirea cu succes a misiunilor Frontex desfăşurate în Grecia".

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.