Jump to content
POLITISTI.ro

mesaje castig nokia

Postare recomandată

Publicat

k,imi cer scuze ca te-am ofensat,voi incerca sa ma adaptez regulilor.nu am intrat sa fac mistouri.Imi voi schimba atitudinea.scuze ca te-am ofensat!imi cer scuze si fata de ceilalti si pentru acest offtopic

• Administrator
Publicat

alexalf17 respectand pe altii, te respecti pe tine insuti.

Verifica-ti textul inainte de a posta, astfel te poti asigura ca este usor de citit si poate fi inteles de catre ceilalti membri ai forumului.

Conteaza calitatea mesajului atat din punct de vedere al continutului, cat si ca mod corect de redactare in limba romana. De aceea, nu trebuie sa te grabesti in momentul in care postezi, e preferabil sa folosesti functia "Preview Post" pentru a reciti ce doresti sa postezi, iar in felul acesta iti poti rectifica erorile gramaticale sau de orice alta natura.

Miadry cand consideri ca esti cu totul si cu totul nedreptatita sau abuzata, poti foarte simplu sa raportezi continutul unui post, apasand butonul " Report" reporta.png ce este atasat fiecarei postari.

Topic inchis!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.