Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

As dori sa stiu ce ar trebui facut daca fratele meu (in varsta de 11 ani) a fost lovit de un adult (tatal unei colege de clasa). Nu stiu daca acest lucru conteaza, dar din cate am inteles de la el a primit 3 palme si 1 pumn, asta dupa ce urmarirea din sala de clasa pana la baie a luat sfarsit.

Imi cer scuze ca am sarit peste partea de prezentare dar as dori sa stiu un singur lucru, ce e de facut intr-o astfel de situatie.

Publicat

Unul din părinţii tăi alături de fratele tău să meargă la secţia de poliţie. De acolo vor şti domnii poliţişti ce să facă.

Totuşi, corect ar fi să spui şi de ce fratele tău a fost altoit.

• Apreciez 1
Publicat

Nu incerc sa ascund nimic, nu am mai multe informatii deoarece nu incerc sa ma implic in niciun fel (cel putin cat sa nu afle parintii mei -> solutia = net).

Cu o zi inainte mi-a spus ca el (fratele meu) a luat penarul unui coleg de clasa si (de aici nu stiu firul exact) penarul a ajuns intr-un final la fiica parintelui "agresor", care a dus penarul acasa.

Imi e cam greu sa postez aici din cauza unei intamplari din trecut, pe scurt, nu sunt un om rau care incalca legea dar am fost tratat ca si unul , iar experienta m-a marcat putin (inca ma gandesc ca nu e mare branza dar a fost destul de urat).

• Membru
Publicat

Daca vrei sa rezolvi problema, ar trebui sa le spui si parintilor :)

Publicat

Astfel de copilării cred că se rezolvă cel mai bine prin comunicare. Faptul că nu vrei să afle părinţii tăi este o dovadă de iresponsabilitate. Dacă eşti fratele mai mare cel mai bine este să discutaţi această problemă în familie.

Dacă nu veţi discuta deschis acum, ca familie, pe viitor vor apărea probleme mult mai mari.

• Apreciez 1
Publicat

Cred ca am omis asta... parintii stiu (tatal meu inca nu a ajuns acasa), vroiam sa stiu asa orientativ, ce se va intampla, deoarece cred ca ei vor sa mearga la politie.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.