Jump to content

Bijuterii şi tablouri sustrase din Franţa, depistate de poliţiştii români


NewsBot
 Share

Recommended Posts

Ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Arad, în colaborare cu autorităţile judiciare din Franţa, au reuşit recuperarea mai multor bunuri de valoare, respectiv bijuterii şi tablouri, suspectate că provin din săvârşirea unor furturi de pe teritoriul Franţei.

În fapt, autorităţile franceze au reţinut mai mulţi cetăţeni români, suspectaţi că au sustras, de pe teritoriul statului francez, mai multe bunuri depistate de către poliţiştii arădeni.

În cadrul cercetărilor efectuate în colaborare cu autorităţile franceze, poliţiştii arădeni au reuşit depistarea mai multe bijuterii din aur, în greutate de 620 grame, 13 seturi de uz casnic, 13 obiecte artizanale confecţionate din argint şi 3 tablouri, aflate în posesia unui bărbat din judeţul Arad.

Urmare a cercetărilor efectuate s-a stabilit că proprietarii de drept ai bunurilor recuperate sunt cetăţeni francezi, aceştia urmând a intra în posesia obiectelor în cel mai scurt timp.

Valoarea bunurilor depistate de către poliţişti urmează să fie stabilită după efectuarea expertizelor solicitate în acest dosar.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, suspecţii furturilor fiind în prezent arestaţi în Franţa.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relaţii Publice

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.