Jump to content
POLITISTI.ro

teolucian63

Recommended Posts

Un fost coleg de-al meu, din Bucuresti, datorita pensionarii pe caz de boala este nevoit sa-si vanda arma personala, un pistol Bul Cherokee in stare buna, foarte putin uzat(nu mai dau caracteristicile armei deoarece consider ca se cunosc).
Arma a costat la vremea ei in jur de 2600 lei si a fost achizitionata de la magazinul UTI in anul 2008.
In prezent arma este la vanzare la unul din magazinele specializate, se numeste "SAFARI" , cred ca estecontra sumei de 1000 lei(cred ca mai ieftin de atat nu se poate).
Intrucat prietenul meu este intr-o situatie dificila din punct de vedere pecuniar(nu mai are acces la internet, cablu tv, etc), am postat eu acest anunt, pentru a-l ajuta.
Cine este interesat sau cunoaste pe cineva interesat, imi scrie un p.m. si se va intalni cu prietenul meu in fata magazinului respectiv, "Safari's Land"- str.M.Eminescu nr.109, sector 2(in zona intersectiei cu str.Vasile Lascar).
Imi cer scuze ca nu am foto cu arma respectiva!

VANDUT!

  • Upvote 3
Link to comment
  • Moderator

Întreabă-l pe coleg și ce model este, full-size sau compact?

Cred că ar fi utilă o astfel de mențiune pentru un eventual cumpărător.

Link to comment

Catalin, este full-size.

Nu a fost folosit decat de maximun 6 sedinte de tragere la poligon( nu cred ca s-au tras mai mult de 500 de focuri cu el).

Link to comment

Am tras cu arma asta si daca nu as avea deja una, la as lua-o eu.Raportul calitate -pret este extraordinar.

Link to comment

Stiu Arcan, daca nu se complica procedura obtinerii unui permis, o cumparam eu! O cunosc, am tras cu ea in poligon!!!

Am fost impreuna cu prietenul meu cand a cumparat-o. Eu l-am sfatuit atunci sa o cumpere deoarece la acea data la fodurile de care dispunea colegul meu, era cea mai buna arma!!!

Practic, acum nu imi permit sa platesc si niste cursuri carora eu nu le vad utilitatea (cele pt.uzul de arma) in cazul meu, plus celelalte avize, poate isi va intoarce Dumnezeu fata spre noi si voi putea si eu sa ma laud cu arma personala...(arma de care am fost si sunt indragostit,este Makarov).

  • Upvote 1
Link to comment

Rog admin sa inchida acest topic, nu mai este de actualitate!

Datorita acestui forum am putut ajuta un fost coleg si prieten bun!!!

  • Upvote 1
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.