Jump to content
POLITISTI.ro

Folosirea Traffic Wand pt dirijarea traficului rutier


cs777

Recommended Posts

  • Member

Sunt curios daca careva dintre voi foloseste bastonul reflectorizat la dirijarea traficului? Si-a achizitionat cineva asemenea lucru? Am vazut pe situl de la maglite ceva kit dirijarea traficul ar merita investia sau va sta mult timp in usa masini? In clipul urmator banuiesc ca folosesc ceva de la maglite.

Edited by cs777
Link to comment
  • Moderator

Daca nu ma insel, ceea ce folosesc in clip, este de fapt un con atasat la o lanterna, spre deosebire de "Traffic Wand", care este un dispozitiv optic dedicat dirijarii circulatiei.

Personal, as opta pentru achizitia unui accesoriu la lanterna, decat sa bag de 3-4 ori mai multi bani intr-un Traffic Wand, mai ales cand platesti din buzunarul tau. Poate daca institutia ar dorii sa cumpere astfel de echipamente (care sunt considerate "echipamente de protectie a muncii" - notiune cam vaga pentru unii manageri actuali), discutia ar fi cu totul alta.

Fie ca folosesti un Traffic Wand, fie un con atasat la laterna, tot e mai bine decat amaratele de bastoane/palete reflectorizante!

Personal, folosesc o lanterna FEDERAL SIGNAL-VAMA L500, care are posibilitatea de a alege 3 tipuri de lumina (alb, galben si rosu), la care se ataseaza un con de culoare alba, ce reactioneaza la lumina produsa de lanterna. Se poate incarca si la masina (12V) si in casa (220V). Este solida si se presupune ca ma tine pana la pensie, ha,ha.

Pentru edificare vezi PDF-ul.

CG6500004gb_L500.pdf

Edited by CITADELA
  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

Exista in dotarea politiei rutiere asa ceva si ma refer la acele lanterne care au atasat un con de plastic de culoare rosie. Prin anii 2000 aveam asa ceva in dotare, primita pe inventar.

2koio4.jpg

Daca va interesati la Serviciul Logistic si exista bunavointa, cu siguranta gasiti.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.