Jump to content
POLITISTI.ro
Sign in to follow this  
Marius

Romani arestati intr-un aeroport pentru ca aveau asupra lor 10 kg de cocaina

Recommended Posts

Marius

Patru români au fost arestaţi pe aeroportul international din Venezuela, pentru ca aveau 10 kilograme de cocaină asupra lor

Românii urmau să circule cu un avion al companiei Alitalia pe ruta Roma - Bucureşti.

Poliția a descoperit substanţele ascunse în recipiente de gel de duş.

sursa: antena3

Sa nu mai spuna nimeni ca ai nostri nu se ocupa cu lucruri serioase. 10 kg ?!?!

Share this post


Link to post
Share on other sites
maxu08

si in Venezuela?? cit de idiot trebuie sa fii? daca scapau acolo, la destinatie (Amsterdam, in general) abia asteptau politistii sa se uite in bagajele lor.

Oricum, am o senzatie ca erau doar carausi si nu traficant. nu cred ca aveau ei bani ptr 10 kg.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marius

Posibil sa nu fie la prima incercare, sa fi reusit alta data ... etc.

Spuneam cu ceva timp in urma ca usor, usor si ai nostri incep sa se profileze pe fapte mult mai serioase, iar Politia Romana trebuie sa fie pregatita pentru situatiile ce vor urma. Iar astfel de cazuri sunt mult mai numeroase, numai ca nu afla presa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dan

Adevărul este că Poliţia Română este subfinanţată din punct de vedere logistic iar poliţiştii din toate domeniile sunt depăşiţi de complexitatea, ineditul şi diversitatea infracţiunilor care tot apar pe teritoriul ţării noastre. În timp ce poliţiştii din ţările UE sunt în permanenţă instruiţi în permanenţă imediat ce apar noi metode de comitere a tot felul de infracţiuni, noi trebuie să fim autodidacţi, să căutăm pe "google" sau să fim norocoşi să avem colegi "şcoliţi" pe afară, care să dorească să ne împărtăşească din bagajul lor de cunoştinţe.

Cel mai bun exemplu este al poliţiştilor de pe străzile din SUA care simulează tot felul de situaţii de trageri dinamice, cetăţeni agrsesivi, etc., beneficiind de cea mai nouă tehnologie în timp ce noi tragem şi cârpim cum putem nişte loganuri obosite şi depăşite. Unii şefi de prin Poliţia Română, din incompetenţă sau neştiinţă nu vor sau nu pot să înţeleagă aceste lucruri, astfel o să ne trezim că data viitoare câţiva români vor încerca poate să introducă în ţară un vapor cu cocaină şi nu doar 10 kg.

O altă problemă gravă, după părerea mea este faptul că poliţiştii de la celelalte structuri în afara BCCO, nu sunt instruiţi cum să recunoască stupefiantele, sau ce măsuri trebuie să ia în astfel de cazuri. O să ne trezim că vreun deştept o să tranporte cocaină în pungi de făină, o să îl oprim în trafic şi habar nu o să avem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • cosminfast
   By cosminfast
   Va salut cu deosebit respect,
   v-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta/indruma cu un sfat, o parere despre o problema juridica.
   Mi-a fost retinut permisul auto pt conducere sub influenta substantelor, mai exact THC, pe care eu fumasem in urma cu vreo 6 zile inainte sa mi se recolteze probe biologice.
   exista vreun soi de test din care sa se determine perioada de cand aveam prezenta substanta activa thc din marijuana?
   ce sanse am ca procurorul sa claseze dosarul?  dar sa castig in instanta in cazul in care se ajunge acolo?
   desigur ca am dovada fara drept de circulatie, pot obtine permisul pe perioada cercetarilor printr-o anumita procedura juridica?
   va multumesc pt amabilitatea de a-mi raspunde.
  • Camil
   By Camil
   Am inteles ca este 100% legal daca un individ comanda seminte de marijuna, spori de ciuperci psihedelice, cactusi ce contin mescalina dar este strict interzisa cresterea , consumul si vinderea acestora si se pedepseste cu inchisoarea. Este evident ca daca cineva da comanda de astfel de lucruri nu o face pentru colectionarea lor. Ce alt motiv ar putea avea inafara de consumul sau vinderea lor? Sunt foarte curios de ce legea permite comandarea sporilor si semintelor. De ce politia nu urmaste pe cineva odata ce au gasit persoana ce a dat comanda ? 
  • mboios
   By mboios
   Bună ziua . Vin și eu cu o întrebare pe care nu știam cui să o adresez .
   Din câte am citit din  legea nr 143/2000 , capitolul II , consumul de droguri / traficul de droguri este pedepsit cu 3-15 ani de închisoare :
   Art. 2 (1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea in vanzare, vanzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpararea, detinerea ori alte operatiuni privind circulatia drogurilor de risc, fara drept, se pedepsesc cu inchisoare de la 3 la 15 ani si interzicerea unor drepturi. Cele precizate în Art. 2 (1) se aplică și în cazul minorilor ? 
   Am o cunoștință care la momentul actual se află în clasa a X a  și este suspectat de trafic de iarbă în doză de maxim 10 grame + consum. Se aplică Art. 2 și riscă 3-15 ani sau ce se va întâmpla cu el în caz că va fi găsit vinovat ?
    
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.