Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Patru români au fost arestaţi pe aeroportul international din Venezuela, pentru ca aveau 10 kilograme de cocaină asupra lor

Românii urmau să circule cu un avion al companiei Alitalia pe ruta Roma - Bucureşti.

Poliția a descoperit substanţele ascunse în recipiente de gel de duş.

sursa: antena3

Sa nu mai spuna nimeni ca ai nostri nu se ocupa cu lucruri serioase. 10 kg ?!?!

Publicat

si in Venezuela?? cit de idiot trebuie sa fii? daca scapau acolo, la destinatie (Amsterdam, in general) abia asteptau politistii sa se uite in bagajele lor.

Oricum, am o senzatie ca erau doar carausi si nu traficant. nu cred ca aveau ei bani ptr 10 kg.

• Moderator
Publicat

Posibil sa nu fie la prima incercare, sa fi reusit alta data ... etc.

Spuneam cu ceva timp in urma ca usor, usor si ai nostri incep sa se profileze pe fapte mult mai serioase, iar Politia Romana trebuie sa fie pregatita pentru situatiile ce vor urma. Iar astfel de cazuri sunt mult mai numeroase, numai ca nu afla presa.

Publicat

Adevărul este că Poliţia Română este subfinanţată din punct de vedere logistic iar poliţiştii din toate domeniile sunt depăşiţi de complexitatea, ineditul şi diversitatea infracţiunilor care tot apar pe teritoriul ţării noastre. În timp ce poliţiştii din ţările UE sunt în permanenţă instruiţi în permanenţă imediat ce apar noi metode de comitere a tot felul de infracţiuni, noi trebuie să fim autodidacţi, să căutăm pe "google" sau să fim norocoşi să avem colegi "şcoliţi" pe afară, care să dorească să ne împărtăşească din bagajul lor de cunoştinţe.

Cel mai bun exemplu este al poliţiştilor de pe străzile din SUA care simulează tot felul de situaţii de trageri dinamice, cetăţeni agrsesivi, etc., beneficiind de cea mai nouă tehnologie în timp ce noi tragem şi cârpim cum putem nişte loganuri obosite şi depăşite. Unii şefi de prin Poliţia Română, din incompetenţă sau neştiinţă nu vor sau nu pot să înţeleagă aceste lucruri, astfel o să ne trezim că data viitoare câţiva români vor încerca poate să introducă în ţară un vapor cu cocaină şi nu doar 10 kg.

O altă problemă gravă, după părerea mea este faptul că poliţiştii de la celelalte structuri în afara BCCO, nu sunt instruiţi cum să recunoască stupefiantele, sau ce măsuri trebuie să ia în astfel de cazuri. O să ne trezim că vreun deştept o să tranporte cocaină în pungi de făină, o să îl oprim în trafic şi habar nu o să avem.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.