Jump to content
POLITISTI.ro

Pastrarea armamentului acasa

Postare recomandată

Publicat

Politistii ce trebuie sa faca si ce conditii sa indeplineasca ca sa pastreze armamentul acasa?

• Moderator
Publicat

In primul rand trebuie sa ai caseta metalica fixata sau incastrata in perete ori podea.

Publicat

Grosimea peretilor conteaza? Iar munitia se pastreaza separat in alta cutie metalica incastrata?

Publicat

Nu aveti si un model de raport? Stiu ca vreau mura-n gura :)

• Moderator
Publicat

Nu mai stiu sigur, dar parca cei din mediul rural sunt obligati sa-l pastreze acasa. Nu? :hmmmt:

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Nu mai stiu sigur, dar parca cei din mediul rural sunt obligati sa-l pastreze acasa. Nu? :hmmmt:

Aşa este, cei de la secţiile rurale păstrează armamentul la ei după ce termină serviciul.

• Apreciez 3
Publicat

si daca stam la bloc unde il incastram?ca ajungem la vecinul de dedesubt..

• Displace 1
Publicat

Aşa este, cei de la secţiile rurale păstrează armamentul la ei după ce termină serviciul.

Nu neaparat ! ... La noi cei din sectia rural il tin impreuna cu noi ( cei de la urban ) . Il iau la intrare si il preda la iesirea din serviciu .

Publicat

Eu am tot cautat prin legislatie si nu am gasit nicaieri ca trebuie incastrata ori fixata de perete.

• Apreciez 1
  • Displace 5
Publicat

gen tu eşti poliţist ?

Nu este valabil peste tot. Acolo unde secţiile rurale au sediul la poliţiile municipiilor şi există cameră de armament, armamentul se păstrează acolo.

• Apreciez 3
Publicat

Arma si munitia se pastreaza intr-o caseta metalica cu grosimea peretilor de minim 3 mm, caseta va fi incastrata in podea sau intr-un perete astfel incat sa nu fie "la vedere", caseta metalica va fi prevazuta cu locas diferit atat pentru arma cat si pentru munitiie, ambele locasuri vor fi prevazute cu incuietori sigure. ;)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.