Jump to content
POLITISTI.ro

Numere provizorii pe perioada cat ma judec cu Prefectura


Priss

Recommended Posts

Buna ziua tuturor,

va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lamurire, daca se poate, pentru urmatoarea speta: in ianuarie 2012 mi-am cumparat o masina din austria, am adus-o in Hunedoara, am scos numere provizorii si in paralel am deschis un proces pentru a o inmatricula fara sa mai platesc taxa. La prima infatisare, tribunalul Hd mi-a dat castig de cauza, ulterior Prefectura inaintand recurs, recurs, care se judeca abia in iunie, iar ultimul set de numere provizorii mi-a expirat deja.

Intrebrea mea este: in baza sentintei judecatoresti, se mai pot obtine numere rosi pana la finalizarea recursului?

Va mutumesc anticipat. O zi buna tuturor!

Link to comment
  • Moderator

Cred că puteți să beneficiați de numere provizorii, pe toată perioada cât vă judecați cu Prefectura. Cel puțin așa mi s-ar părea normal.

Pentru asta solicitați de la Curtea de Apel (bănuiesc că acolo se judecă recursul făcut de Prefectură) un certificat de grefă din care să rezulte că încă vă judecați cu Prefectura și ar trebui ca de la ghișeul de înmatriculări să primiți numere provizorii.

  • Upvote 1
Link to comment
  • 2 weeks later...

nu se elibereaza numere de inmatriculare pe baza certificatului de grefa. singura solutie este sa achite taxa dupa care sa intoduca actiune in instanta in vederea recuperarii banilor

  • Upvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.