NewsBot Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Absolvenţii Şcolilor de Agenţi de Poliţie, promoţia 2011, s-au prezentat la unităţile teritoriale de poliţie unde au fost repartizaţi, urmand a fi numiţi în funcţie potrivit pregătirii şi specializării Absolvenţii Şcolilor de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" - Cluj-Napoca şi "Vasile Lascăr" - Câmpina, promoţia 2011, s-au prezentat astăzi, 2 mai a.c., la unităţile teritoriale de poliţie unde au fost repartizaţi, urmând a fi numiţi în funcţie potrivit pregătirii şi specializării urmate în şcolile de poliţie. Astfel, cei 1.746 de poliţişti, dintre care 1.461 sunt absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina (364 fete şi 1097 băieţi) şi 285 absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" Cluj-Napoca (64 fete şi 221 băieţi), îşi vor începe activitatea în cadrul structurilor centrale şi teritoriale ale Poliţiei Române. Absolvenţii celor două instituţii de învăţământ au fost repartizaţi în structurile centrale şi teritoriale din Inspectoratul General al Poliţiei Române, respectiv la Serviciul de Poliţie “Delta Dunării” (serviciu subordonat nemijlocit I.G.P.R.), la Secţiile Regionale de Poliţie Transporturi, la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, precum şi la Inspectoratele de Poliţie judeţene. Repartizarea acestora s-a făcut în funcţie de media generală de absolvire. Astfel, s-a întocmit o listă finală centralizatoare cu absolvenţii celor două instituţii de învăţământ, în ordine descrescătoare a mediei generale de absolvire, iar repartizarea absolvenţilor s-a realizat în sistem videoconferinţă simultan în cele două instituţii de învăţământ, pe baza opţiunii exprimate. Reamintim că, potrivit calendarului aprobat de conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor, elevii şcolilor de agenţi de poliţie au susţinut, începând cu data de 17 aprilie a.c., examenele de definitivare. Link to comment
Member Bogdanel Posted May 2, 2012 Member Share Posted May 2, 2012 Am prins acasă repartiţie şi sper că şi ai mei colegi sunt la fel de fericiţi ca şi mine de alegerile făcute. Succes tuturora! 2 Link to comment
Daniel24 Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 si eu am prins repartizare buna,dragi colegi,sper sa va placa unde ati prins,succes tuturor!!! Link to comment
VictorL Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 (edited) Sper sa va fie cat mai bine posibil si sa ne intalnim in scurt timp avand aceeasi calitate. (v-a scris un coleg mai mic, promotia 2012) Succes! Edited May 2, 2012 by VictorL Link to comment
Panter Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 In cel mai bun caz anul asta,daca nu in 2013.Inca frontiera,jandarmii si pompierii promotia 2011 nici nu stiu cand vor sustine examenul de absolvire. Link to comment
NewsBot Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 Ceremonia de acordare a gradului profesional la şcolile de agenţi de poliţie Astăzi, şeful Poliţiei Române, chestor principal de poliţiei Petre Tobă, a participat la ceremonia de primire a gradului profesional de agent de poliţie a celor 1.373 de absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina. De asemenea, adjunctul şefului Poliţiei Române, comisar-şef Caludiu Cucu, a participat la ceremonia similară desfăşurată la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, unde au absolvit 281 de agenţi."Vă aşteaptă în faţă o muncă grea, dar frumoasă. De modul în care veţi reuşi să vă îndepliniţi misiunile depinde aprecierea pe care o veţi câştiga din partea comunităţii, în slujba căreia suntem. Şi acest lucru se poate face cu profesionalism, onestitate, fermitate.” le-a spus şeful Poliţiei Române absolvenţilor Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, în discursul rostit cu ocazia accordării primului grad profesional. Pe lângă felicitări, şeful Poliţei Române le-a transmis noilor colegi că "pentru a fi un bun polițist e nevoie de vocaţie. Sunt convins ca veţi face cinste acestei profesii şi că veţi fi mândri de uniforma pe care o purtaţi, aşa cum sunt şi eu. Marea familie a Poliţiei Române vă primeşte cu braţele deschise şi vă asigur, totodată, de tot sprijinul meu.” Alături de şeful poliţiei Române, la ceremonia de acordare a gradului de agent de poliţie au participat secretarul general al Ministerului Administraţiei şi Internelor, chestor de poliţie Ion Stoica şi directorul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, chestor de poliţie dr. Ion Tomescu. De asemenea, adjunctul inspectorului general, comisar-şef de poliţie Claudiu Cucu, a participat la ceremonia de acordare a gradului profesional a celor 281de absolvenţi ai Şcoalii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca. Cei 1.654 de absolvenţi au fost repartizaţi în structurile Poliţiei Române în ordinea descrescătoare a mediilor de absolvire şi, de asemenea, în funcţie de opţiunea personală. Noii poliţişti se vor prezenta la unităţile la care au fost repartizaţi pentru a-şi începe activitatea profesională în slujba legii şi a comunităţii la data de 3 decembrie a.c.. Le urăm succes în activitatea profesională ! I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relatii Publice http://youtu.be/xnbbc3DjgLo Link to comment
silvinhocos Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 bine ati venit! va asteptam cu spor de munca... in primele zile de munca o sa fiti intampinati de mai vechii nostri colegi cu "ati venit si voi in politie exact cand trebuie sa plecati", sfatul meu este sa nu va descurajati, treceti peste si o sa vedeti ca acei oameni cu intampinarea de mai sus sunt exact aceia care se vaieta zi de zi , cu multe rate la banca si cu cel putin 20 de ani de politie...inca o data va urez bine ati venit! 3 Link to comment
Member Bogdanel Posted November 28, 2012 Member Share Posted November 28, 2012 Felicitări tuturor şi multă putere de muncă! Link to comment
Moderator Marius Posted November 28, 2012 Moderator Share Posted November 28, 2012 Succes! Link to comment
Moderator Catalin Posted November 28, 2012 Moderator Share Posted November 28, 2012 Mult succes dragi colegi! Nu uitaţi că atacurile la adresa poliţiei şi a poliţiştilor, reprezintă o măsură a succesului acestora, aşa că nu trebuie să vă descurajeze. Link to comment
domnisoara Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Succes si multa multa putere de munca 1 Link to comment
radusandu Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Felicitari noilor colegi si SPOR la munca... Copii lu-ati aminte aceste versuri, sper ca traducerea sa fie cat mai corecta> The Final Inspection" The policeman stood and faced his God, Which must always come to pass. He hoped his shoes were shining. Just as brightly as his brass. Politistul statea si isi astepta judecata in fata Domnului, Cea care intotdeanu se petrece. Spera ca pantofi sa ii luceasca Lafel de stralucitori ca a lui stema. "Step forward now, policeman. How shall I deal with you? Have you always turned the other cheek? To My church have you been true?" Si acum in fata, politistule. Ce sa fac eu cu tine? Ai intors intotdeauna celalalt obraz? Credincios catre a mea biserica ai fost? The policeman squared his shoulders and said, "No, Lord, I guess I ain't, Because those of us who carry badges Can't always be a saint. Politistul a ridicat din umeri si a spus, “Nu, Doamne, nu, Caci aceia dintre noi cu insigne Nu pot fi sfinti intotdeauna. I've had to work most Sundays, and at times my talk was rough, and sometimes I've been violent, Because the streets are awfully tough. Duminicilea adeasea le-am lucrat, Si traseul mi-a fost dur, Si cateodata am fost violent, Pentru ca strazile sunt dificile. But I never took a penny, That wasn't mine to keep.... Though I worked a lot of overtime When the bills got just too steep. Dar niciodata n-am luat un ban Care nu a fost al meu sa-l pastrez... Desi am lucrat mult timp in plus Cand facturile ma copleseau. And I never passed a cry for help, Though at times I shook with fear. And sometimes, God forgive me, I've wept unmanly tears. Si nu am trecut pasiv pe langa un tipat de ajutor Desi adesea eram coplesit de frica. Si cateodata,Doamne iarta-ma, Am plans cu lacrimi multe. I know I don't deserve a place Among the people here. They never wanted me around Except to calm their fear. Stiu ca nu merit un loc Langa oamenii de aici Nu m-au vrut niciodata Decat sa le linistesc temerile. If you've a place for me here, Lord, It needn't be so grand. I never expected or had too much, But if you don't.....I'll understand. Daca ai un loc pentru mine aici, Doamne,nu trebuie sa fie mare. Nu am avut prea multe-n viata, Dar daca nu...voi intelege. There was silence all around the throne Where the saints had often trod. As the policeman waited quietly, For the judgment of his God. Si era liniste in jurul tronului Unde sfintii aievea merg. Si politistul asteapta tacut, Judecata Domnului. "Step forward now, policeman, You've borne your burdens well. Come walk a beat on Heaven's streets, You've done your time in hell." Intra, politistule Ti-ai purtat poverile bine. Vino sa strabati ale Raiului strazi, Caci timpul in Iad s-a terminat. 7 Link to comment
Member nicu Posted November 28, 2012 Member Share Posted November 28, 2012 Va multumim pentru urarile si cuvintele calde cu care ne intampinati! PS: Are cineva foto/video de la ceremonie ? Postati cat mai multe va rog:) 1 Link to comment
Cerasela Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Felicitari, mult succes si nervi de otel! Link to comment
jully2009 Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Buna seara si pe mine m-ar interesa ceva foto video de la ceremonie, mai ales ca fiul meu a primit astazi repartitia si sunt o mama foarte fericita. Chiar daca este doar un maistru militar .....dar este un copil minunat, cuminte, destept si harnic... sunt mandra de el. Link to comment
soryn Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 cum adica MAISTRU MILITAR ???? Link to comment
Member vinetu Posted November 28, 2012 Member Share Posted November 28, 2012 poate posta cineva cate locuri au scos MH, CS,TM, B? si cam cine a mers pe aceste plaiuri? ms Link to comment
bramburel Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 ce stiti despre judetul Teleorman? unde ar fi mai bine in acest judet? Link to comment
Dianna Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Fotografii Vinetu, au scos pentru MH - 37 locuri, CS - 15 locuri, TM - 5 locuri, B - 381 locuri!! Este o lista undeva mai sus cu toate locurile pe judete! 4 Link to comment
Moderator Marius Posted November 29, 2012 Moderator Share Posted November 29, 2012 Dianna ce județ ai prins la repartiție? Link to comment
Moderator Marius Posted November 29, 2012 Moderator Share Posted November 29, 2012 E aproape. Multă baftă luni! Link to comment
Recommended Posts