Jump to content
POLITISTI.ro

Ofiteri specialisti din cadrul Institutului National de Criminalistica al IGPR se deplaseaza în judetul Tulcea-localitatea Ostrov, pentru a acorda sprijin de specialitate


NewsBot

Recommended Posts

Sigla_MAI.jpg

Din dispoziția secretarului de stat Petre Tobă, ofițeri specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică al Inspectoratului General al Poliției Române se deplasează, în regim de urgență, cu un elicopter al MAI, în județul Tulcea - localitatea Ostrov, pentru a acorda sprijin de specialitate în cercetarea la fața locului în cazul accidentului aviatic produs în urmă cu puțin timp în zonă.

Specialiștii IGPR-ului însoțesc procurorii criminaliști ai Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție care vor coordona cercetarea la fața locului.

În prezent, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea asigură primele măsuri la fața locului. De asemenea, la locul unde s-a produs accidentul, se află și jandarmi și pompieri din IJJ și ISU Tulcea.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.