Jump to content
POLITISTI.ro

Ultraj contra bunelor moravuri, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi loviri şi alte violenţe


NewsBot

Recommended Posts

logo_DGPMB.jpg

La data de 26 aprilie 2012, în jurul orei 10:00, Secţia 24 Poliţie a fost sesizată prin Dipeceratul 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 5, a izbucnit un scandal şi există trei persoane împuşcate.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 24, care au identificat doi bărbaţi şi o femeie ce prezentau leziuni sângerânde, bărbaţii la piciore, iar femeia în zona abdomenului. Cei trei au susţinut că, în urmă cu puţin timp, ocupanţii a două autoturisme au tras cu pistolul asupra lor, după care au plecat.

La faţa locului s-au prezentat două ambulanţe care au transportat cele trei victime la spital, unde au rămas internate în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma investigaţiilor, poliţiştii i-au depistat pe agresori, care au fost identificaţi ca fiind S. T. de 24 de ani, A. M. de 37 de ani şi C. C. de 38 de ani, toţi din Bucureşti.

De asemenea, la reşedinţa lui C. C. a fost găsit un pistol şi un încărcător fără cartuşe, iar în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că niciuna din persoanele implicate nu posedă permis de port-armă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 24, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi loviri şi alte violenţe.

D.G.P.M.B. - Compartimentul Comunicare Publică

Link to comment
  • 2 weeks later...

logo_DGPMB.jpg

Secţia 4 poliţie a reţinut două persoane suspecte de săvârşirea mai multor infracţiuni

În ziua de 07.05.2012, Secţia 4 Poliţie - Biroul de Investigaţii Criminale, în colaborare cu Sectorul 1 Poliţie - Serviciul de Investigaţii Criminale au desfăşurat patru percheziţii domiciliare, în urma cărora au reţinut pe D. V. de 40 de ani şi B. K. de 18 ani, ambii din Bucureşti, în sarcina cărora s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi uz de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 33 de cartuşe calibru 45, cu bilă de cauciuc, un castet, un box, mai multe bâte de baseball, 2 arme de colecţie cu glonţ şi două încărcătoare, 10 cartuşe cu capse nepercutate, un dispozitiv DVR, un laptop şi o unitate PC, care vor fi supuse ulterior unei percheziţii informatice, 8 tomfe, 3 săbii, 2 macete, 1 pumnal militar, o bâtă din lemn şi o puşcă calibru 4,5 mm.

Totodată, s-a dispus extinderea cercetărilor şi începerea urmăririi penale faţă de M. C., M. D., M. I. şi M. R., pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea infractorului, constând în aceea că la data de 05 mai a.c. au formulat declaraţii prin care au arătat că D. V. nu a avut nicio implicare în evenimentele din data de 1 mai a.c. şi au refuzat să pună la dispoziţia organelor de poliţie imaginile surprinse în aceeaşi dată de sistemul de supraveghere video a imobilului de la domiciliul lor.

Cercetările sunt continuate de Secţia 4 Poliţie, cu D. V. şi B. K. în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi uz de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi faţă de M. C., M. R., M. I. şi M. D., în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea infractorului.

În fapt, în seara zilei de 1 mai a.c., D. V. şi B. K. s-au deplasat cu un autoturism marca BMW, condus de B. K. pe o stradă din sectorul 1, unde i-au atacat pe M. C., M. R., M. I. şi M. D., aflaţi pe stradă, asupra cărora au tras focuri de armă cu două pistoale cu bile de cauciuc - folosind fiecare câte un pistol - provocându-le acestora leziuni în unele părţi ale corpului, punând în pericol viaţa altor persoane şi tulburând grav liniştea publică într-o zonă intens locuită.

Unul dintre pistoalele folosite a fost găsit de către poliţişti la locul săvârşirii faptelor, cu ocazia cercetării la faţa locului, iar celălalt a fost ridicat la data de 05 mai a.c., de la C. S. de 41 de ani, asociat unic la societatea căreia îi aparţinea autoturismul cu care agresorii au venit la locul faptei. Din verificări a rezultat că aceasta deţinea în mod legal pistolul.

D.G.P.M.B. - Compartimentul Comunicare Publică

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.