Jump to content
POLITISTI.ro

Suspecţi de vânzarea unor ceasuri contrafăcute, cercetaţi de poliţiştii de la investigarea fraudelor


NewsBot

Recommended Posts

Suspecţi de vânzarea unor ceasuri contrafăcute, cercetaţi de poliţiştii de la investigarea fraudelor

logo_DGPMB.jpg

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor D.G.P.M.B. efectuează o serie de investigaţii asupra a trei persoane care sunt suspectate că au pus în circulaţie, prin intermediul unui site, mai multe ceasuri contrafăcute, care purtau o marcă identică sau similară cu una înregistrată, astfel creând un prejudiciu de 12.000 de euro.

La data de 24 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Fraudelor, au început urmărirea penală împotriva lui S. A. de 28 de ani, P. C. de 25 de ani, şi M. T. de 48 de ani, toţi din Bucureşti, sub aspectul săvârşirii de către aceştia a infracţiunii de "punere în circulaţie, fără drept, a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu una anterior înregistrată şi care prejudiciază pe titularul acesteia".

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că cei trei au comercializat, prin intermediul unui site, mai multe ceasuri contrafăcute purtând o marcă consacrată, titularul acesteia fiind prejudiciat cu suma totală de 12.000 euro.

I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relaţii Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.