Jump to content
POLITISTI.ro

Scrisoare deschisa a Gabrielei Ghiţă


Leonidas67

Recommended Posts

Într-o scrisoare deschisă, fostul adjunct al Procurorului General al României, Gabriela Ghiţă, inculpată în dosarul ”Examen la INM” face dezvăluiri ample despre justiţia murdară din spatele uşilor închise! Ghiţă acuză DNA de pseudo-anchete, abuzuri şi atrocităţi şi magistraţi din ICCJ de servilism!

http://www.cotidianu...l-flota-180513/

Comentariu propriu :

Din pacate fiecare aflat la putere - mai in fata sau mai in spate - a acceptat cate un compromis ce a generat HAOSUL din Romania actuala. De ce ? Pentru foloase materiale in final din functii ocupate. Exista totusi oameni ce s-au oprit la un anumit punct - realizand cat rau pot face ingrosand randurile MAFIEI. Este cutremuratoare aceasta marturie - ca multe altele, iar un om cu principii si morala crestina NU concepe ca "semenii nostri" sa poata fi atat de TICALOSI - insa realitatea ne demonstreaza ca "se poate". FLOTA ROMANIEI - NU putea sa dispara singura - iar disparitia FLOTEI a "comis-o cineva". Negarea infractiunii este doar pentru NAIVI, cum negarea IMPLICARII serviciilor straine in DISTRUGEREA ROMANIEI - NU poate sa fie negata. Sunt mult prea EVIDENTE actiunile intreprinse - iar ROMANIA a ramas fara INSTITUTII care sa apere interesele acestei tari.

Edited by Leonidas67
Link to comment

stii care este problema mea cu acesti fosti procurori (vezi cazul lui Balasescu, Betelie, Ghita, etc)? Atit timp cit au facut parte din sistem acesta era bun, drept, respecta drepturile omului iar ei erau batman in slujba dreptatii. Orice incalcare de procedura penala era vazut ca o chestie minora, fara importanta, oricum invinuitul era vinovat asa ca ce mai conta o hirtie in neregula.

In plus, orice propunere de probe era respinsa ca nefiind pertineta, facuta in scopul tergiversarii UP si implicit sabotarea Patriei si un raport MCV slab; expertizele sunt perfecte desi expertul nu este independent, colajele sunt inventii ale avocatului (vezi cazul de la Timisoara unde DNA depune la dosar o convorbire inregistrata dar pe listingul oferit de Orange acea convorbire nu exista la ora si data precizata in rechizitoriu :) ), etc

cum au intrat la rindul lor in morisca sistemului, parca au vazut lumina (ori devin iluminati, brusc): nu se mai respecta drepturile si nici procedura penala, legea penala nu este clara, expertizele pe inregistrari (facuta de experti scoliti si autorizati de SRI) nu mai sunt bune, colajele au aparut in discutie de parca ei nu le foloseau in anchete, etc etc.

Am senzatia ca toti astia (si multi altii, inca procurori/judecatori) nu au auzit de Robespierre si ghilotina. dar poate ca am pretentii prea mari de la ei.

Link to comment

Maxu cand din vanator te transformi subit in vanat vezi teava armei din alt unghi si brusc ti se schimba perspectiva despre viata in general.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.