Jump to content
POLITISTI.ro

Vreau sa stau cu un politist de vorba(in privat)!


trandafirandrei

Recommended Posts

Buna Ziua!

Vreau sa stiu si eu daca se poate sa stau de vorba (virtual sau live) cu un politist din Bucuresti,dar in privat.Va rog daca se poate sa imi lasati un id sau o adresa de mail,cei care vor sa ma ajute!

Multumesc anticipat!

Link to comment
 • Moderator

Dar vorbeste aici, daca ai ceva de zis. Daca cauti consultanta juridica, atunci mergi la un avocat, sa te sfatuiasca...in privat.

Link to comment

Stiu ce sa folosesc!

Dar daca dumneavostra puteti folosi messenger sau mail pentru a vorbi cu o persoana,fara a avea id-ul sau mail-ul acelui individ/a atunci va felicit!

Dar eu stiu ca nu se poate!

Link to comment
 • Moderator

Prietenas, lasa figurile de bucurestean aici pe forum, ca nu iti merge! Nu e nimeni obligat sa stea si sa iti asculte tie plangerile sau sa iti dea id-ul sau ca sa ii impui capul cu tampeniile pe care le faci. Ai grija cum vorbesti, ca nu esti cu prietenii pe maidan la o sedinta de spart seminte si barfit mai rau ca pitipoancele de colt de strada.

 • Upvote 5
Link to comment

Cred ca vrea sa ne certe din nou.A mai deschis anterior un topic " Probleme cu un betiv in urma unui conflict. Ce se poate intampla?" A fost la fel de incoerent. Trandafirandrei, de ce nu contactezi politistul tau de proximitate care poate sa te consilieze in orice problema legata de munca de politie?

 • Downvote 1
Link to comment

trandafirandrei de ce nu folosesti mesageria de pe acest forum ? Dragi colegi haideţi să nu îl fugărim pe copil. Nu facem decât să perpetuăm percepţia negativă a unor oameni despre poliţişti. Să vedem ce are de spus, poate chiar are o problemă şi îi este frică să meargă la poliţie sau pur şi simplu poate nu ştie cum să procedeze.

În altă ordine de idei dragă trandafirandrei, dacă tu crezi că cineva de pe forum îţi vada id-ul ca să vorbească cu tine te înşeli. Dacă ai ceva de spus spune aici sau întreabă un coleg folosind mesageria instant. Nu uita că acest forum este unul al poliţiştilor, dar nu reprezintă instituţia Poliţiei Române adică locul unde se depun plângeri sau petiţii. Uite poţi să îmi spui mie ce probleme ai. Aştept mesajul tău. :hmmmt:

 • Upvote 3
Link to comment
 • Moderator

Ideea de forum tocmai asta presupune, să se discute în public, în comun, nu pe la colțuri sau separat.

Aici nu se oferă consiliere juridică și nici nu încurajăm practici tipice românești prin care să se caute relații, pile, sau sfaturi de ocolire ori fentare a legii. Deci, discuțiile în particuar, privat sau de acest gen, nu ne interesează.

Așa că dacă vrei să vorbești cu un polițist în privat, NU aici pe forum trebuia să vii.

Acest topic se închide aici.

 • Upvote 2
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.