Jump to content
POLITISTI.ro

Nelamurire privind starea permisului de conducere

dincaconstantin

Recommended Posts

buna ziua

stimati domni politisti,as dori sa va adresez o intrebare.

pe parcursul anului 2011 in luna iunie am fost oprit de organele de politie,in urma controlului efectuat am fost depistat cu o alcolemie de 0,11 ,sa intocmit proces verbal de ridicare a permisului,ulterior am facut contestatie la judecatorie ,dupa care am plecat la un curs de specializare,in Londra urmand ca dupa 10.05.2012 sa ma intorc in tara ,as dori sa va intreb pentru a nu intra la volan in tara [ doamne fereste ] actualmente care este starea permisului meu, va multumesc pentru timpul acordat ,cu respect Dinca Constantin [eliminare CNP] o zi buna doamne ajuta

Edited by Catalin
eliminare cod numeric personal

Rog cenzurarea de către un moderator a CNP-ului de mai sus pentru evitarea neplăcerilor. Domnule Dincă acest forum nu reprezintă Poliţia Română şi nici nu aparţine acestei instituţii. Este un forum creat de poliţişti dar nu aparţine Poliţiei Române. Pentru acele detalii adresaţi-vă în scris sau prin mail la Poliţia Rutieră unde aveţi domiciliul.

În ce localitate aveţi domiciliul mai exact ?

Edited by Dan
  • Upvote 1

am sa raspund in ordine,sant din cluj napoca, mi-am ridicat permisul in urma contestatiei,dar actualmente nu stiu care este starea lui ,de acea doresc sa aflu sa nu intru in tara cumva la volan si sa am probleme ,va multumesc

• 2 weeks later...

Permisul dvs. de conducere este în acest moment valid şi aşa va rămâne până la o hotărâre definitivă a instanţei. Vă rugăm să nu mai postaţi date cu caracter personal nici pe forum şi nici pe mail sau mesaj privat . Vă mulţumim.

• 8 years later...

Buna ziua,

am o intrebare. Cum se poate afla daca permisul a fost suspendat sau anulat? La un prieten a fost luat permisul de conducere in 2010 din cauza ca a condus sub influenta alcoolului. Momentan el sta in UK si nu vine in Romania. Este ceva modalite sa faca rost de aceasta informatie online sau trebuie sa mearga personal la politie?

Multumesc pentru raspunsuri. 

• Active member

Daca a fost contravenție, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 3 luni.

Daca a fost infractiune, cu siguranță a primit o ordonanta acasă de la Parchet in care i s-a comunicat soluția pronunțată in dosarul penal și acolo a fost precizat și ce s-a întâmplat cu permisul.

Oricum, daca s-a întâmplat în 2010, mai mult ca sigur acum permisul este expirat ...

(Atenție, valabilitatea permisului, nu a dreptului de a conduce)

Deci pe baza răspunsului primit, "prietenul" tau își va putea da seama singur în ce stare este permisul lui.