Jump to content
POLITISTI.ro

Ochelari cu recunoastere faciala pentru politistii brazilieni


Marius

Recommended Posts

  • Moderator

Politistii brazilieni vor avea in dotare ochelari speciali cu o tehnologie ce poate recunoaste pana la 400 de chipuri pe secunda, de la o distanta de 45 de metri.

Ochelarii sunt dotati cu o camera inteligenta, capabila sa scaneze 46.000 de puncte biometrice ale fetei si sa le compare cu o baza de date centralizata.

i2sfmt.jpg

Cand ochelarii identifica o fata aflata in baza de date, o lumina rosie se aprinde si alerteaza politistul despre suspectul descoperit.

Imaginile identificate de ochelari pot fi stocate intr-o baza de date centralizata, ce va cuprinde pana la 13 milioane de chipuri inregistrate.

Autoritatile braziliene doresc ca politistii sa primeasca cat mai curand acesti ochelari, pentru a-i testa pe teren la evenimente cu multi spectatori, intrucat in 2014 Brazilia va organiza urmatorul Campionat Mondial de Fotbal, iar prima problema a autoritatilor este securitatea si prevenirea oricarei situatii periculoase.

sursa: telegraph.co.uk

  • Upvote 5
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.