Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Alerta cu bomba la un autoturism pe DN1. Au fost organizate filtre si se fac cercetari la fata locului.

Un sofer in varsta de 40 de ani se indrepta spre Sighisoara pe DN1, cand a primit un SMS anonim care il anunta ca in masina lui se afla o bomba.

Echipaje de politie si politisti pirotehnisti au sosit imediat la fata locului, unde cerceteaza daca intradevar in autoturism se afla o bomba sau a fost doar o gluma proasta.

Din ce imi amintesc, acum un an si jumatate a mai existat un caz similar si in Constanta, cu un conducator auto ce se blocase in masina pe Podul Constanta si ameninta ca se arunca in aer.

Oare incep si la noi alarmele cu bombe?

• Moderator
Publicat

Iar în urmă cu câteva zile, a mai fost la Oradea o situație în care a fost plasat un dispozitiv exploziv artizanal sub un Audi A8, ce a fost declanșat noaptea.

A fost puțină vâlvă în presă în aceea zi.

• Membru
Publicat (modificat)

Aici se zvoneste ca acel "atentat" este o rafuiala intre cei mai mari traficanti de tigari din Oradea.

Probabil si partea "vatamata" va da un raspuns, cand si cum doar ei stiu, nu cred ca va ramane asa.

Modificat de BGeorge
Publicat (modificat)

Din ce imi amintesc, acum un an si jumatate a mai existat un caz similar si in Constanta, cu un conducator auto ce se blocase in masina pe Podul Constanta si ameninta ca se arunca in aer.

Aşa este. Evenimentul a avut loc pe podul de la Agigea, ce face legătura între nordul şi sudul litoralului. Incidentul de atunci a avut ecou deoarece în scurt timp urma să aibă loc la Neptun vizita oficială a preşedintelui american George W. Bush.

Modificat de Dan
Publicat

Un alt caz e cel al unui lugojean care acum 6-7 ani a fost oprit la Buzias de catre politisti avand la el 2 butelii pe care voia sa le detoneze in centrul Timisoarei.

• Moderator
Publicat

Acum cateva minute:

Doua grenade active au fost descoperite in Capitala. Autoritatile au imprejmuit zona. Grenadele au fost descoperite de un cetatean care cauta fier vechi in zona.

Publicat

... ofensive, defensive, iritant lacrimogene, cu efect sonic sau luminos .... sau defensive de exercitiu? :naughty:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.