Jump to content
POLITISTI.ro

Recommended Posts

 • Moderator
Marius

Alerta cu bomba la un autoturism pe DN1. Au fost organizate filtre si se fac cercetari la fata locului.

Un sofer in varsta de 40 de ani se indrepta spre Sighisoara pe DN1, cand a primit un SMS anonim care il anunta ca in masina lui se afla o bomba.

Echipaje de politie si politisti pirotehnisti au sosit imediat la fata locului, unde cerceteaza daca intradevar in autoturism se afla o bomba sau a fost doar o gluma proasta.

Din ce imi amintesc, acum un an si jumatate a mai existat un caz similar si in Constanta, cu un conducator auto ce se blocase in masina pe Podul Constanta si ameninta ca se arunca in aer.

Oare incep si la noi alarmele cu bombe?

Link to post
Share on other sites
 • Moderator
Catalin

Iar în urmă cu câteva zile, a mai fost la Oradea o situație în care a fost plasat un dispozitiv exploziv artizanal sub un Audi A8, ce a fost declanșat noaptea.

A fost puțină vâlvă în presă în aceea zi.

Link to post
Share on other sites
 • Membru
BGeorge

Aici se zvoneste ca acel "atentat" este o rafuiala intre cei mai mari traficanti de tigari din Oradea.

Probabil si partea "vatamata" va da un raspuns, cand si cum doar ei stiu, nu cred ca va ramane asa.

Edited by BGeorge
Link to post
Share on other sites

Din ce imi amintesc, acum un an si jumatate a mai existat un caz similar si in Constanta, cu un conducator auto ce se blocase in masina pe Podul Constanta si ameninta ca se arunca in aer.

Aşa este. Evenimentul a avut loc pe podul de la Agigea, ce face legătura între nordul şi sudul litoralului. Incidentul de atunci a avut ecou deoarece în scurt timp urma să aibă loc la Neptun vizita oficială a preşedintelui american George W. Bush.

Edited by Dan
Link to post
Share on other sites

Un alt caz e cel al unui lugojean care acum 6-7 ani a fost oprit la Buzias de catre politisti avand la el 2 butelii pe care voia sa le detoneze in centrul Timisoarei.

Link to post
Share on other sites
 • Moderator
Marius

Acum cateva minute:

Doua grenade active au fost descoperite in Capitala. Autoritatile au imprejmuit zona. Grenadele au fost descoperite de un cetatean care cauta fier vechi in zona.

Link to post
Share on other sites
serhente Garcia

... ofensive, defensive, iritant lacrimogene, cu efect sonic sau luminos .... sau defensive de exercitiu? :naughty:

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Similar Content

  • CITADELA
   By CITADELA
   Deschid acest topic cu scopul de a semnala noi moduri de operare, generate ori relaționate strict cu perioada de pandemie!
   Spre exemplu, autoritățile spaniole au dejucat o tentativă de evadare a unui suspect, acesta reușind să-și deblocheze cătușele cu ajutorul lamelei metalice care este incorporată în măștile de protecție pentru a asigura o mai mare etașeitate în zona naslui; suspectul încă nu era introdus în arest, ci se afla în autospeciala de poliție, așa că fusese supus doar unei percheziții corporale sumare.
  • NewsBot
   By NewsBot
   Obiecte pirotehnice fără documente legale, descoperite la Craiova

   Peste 120 de tone de produse pirotehnice au fost descoperite de poliţiştii specializaţi de la Arme din cadrul I.G.P.R., în vecinătatea staţiei de extracţie şi pompare gaz metan din Craiova, precum şi în incinta unui restaurant.

   Ofiţerii Serviciului Substanţe Periculoase din cadrul Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase – I.G.P.R., acţionând în baza Planului de acţiune Foc de artificii 2011-2012, au efectuat verificări la o firmă din Craiova, respectiv la un depozit neautorizat şi la un restaurant ce aparţineau acesteia.

   Astfel, la depozitul situat în imediata vecinătate a staţiei de extracţie şi pompare gaz metan din Craiova au fost depistate aproximativ 120 de tone de produse pirotehnice, clasa I şi IV.

   De asemenea, la restaurantul aparţinând aceleiaşi societăţi comerciale, situat într-un cartier de locuinţe, au fost depistate alte două tone şi jumătate de produse pirotehnice.

   Societatea comercială era autorizată pentru organizare de jocuri de artificii, însă, conform prevederilor legale, putea deţinute la punctul de lucru maxim 1.000 de kg de astfel de produse.
   Din primele cercetări efectuate a reieşit că pentru o parte din marfă nu existau facturi.

   La faţa locului se află ofiţerii D.A.E.S.P. şi poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Dolj, obiectele pirotehnice descoperite urmând a fi mutate la un depozit autorizat, pentru înlăturarea oricărui pericol.

   Cercetările continuă.

   I.G.P.R. - CENTRUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
  • MihaFritz
   By MihaFritz
   Va rugam sa ne ajutati sa dam urgent de proprietarul unei masini cu numar de Arad: AR-10-GIM, un FIAT BRAVA de culoare verde inchis. Masina este parcata in Arad, langa ghena de gunoi a blocului A6 de pe Strada Fat Frumos Nr.33, chiar langa statia finala de tramvaie (in zona cu garaje multe, langa linia de cale ferata).
   De azi noapte de pe la ora 02,00, alarma suna intruna (acum, cand va scriu este ora 09,00). Am telefonat la Politie pe la ora 05,55, a venit un echipaj pe la ora 06,15, dar nu au reusit sa dea de proprietar (cand am sunat din nou la ora 08,30, mi-au zis ca nu stiu cine-i proprietarul si nu au ce sa-i faca masinii; in afara de faptul ca o sa-i dea amenda cand il gasesc, nu au ce sa faca, iar masina nu o pot muta caci nu au platforma). Nu era nevoie sa vina ei pana aici, daca ne-ar fi ajutat cumva sa dam de proprietar, l-am fi cautat noi ca sa opreasca alarma.
   Deja vecinii sunt furiosi, caci alarma suna de peste 7 (sapte) ore!!!!!!!!!
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.