Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme cu un betiv in urma unui conflict. Ce se poate intampla?


trandafirandrei

Recommended Posts

eram cu niste prieteni in parc ,iar pe langa parc a trecut un betiv (mort de beat) cu bicicleta.

bicicleta a lasat-o rezemata de un gard ,iar el a plecat.prietenii mei,au mers si i-au luat bicicleta,iar betivul furios a venit la unul dintre baietii cu care eram si l-a lovit.

toti vazand asta,ne-am dus acolo ,iar unul a aruncat cu un bolovan ,spargand un geam de la o sectie de politie.betivu' a sunat la 112 si a venit politia si ne-a luat datele.

a doua zi,politia la fiecare acasa ,sa ne prezentam sa dam declaratie! pentru ce putem sa ne luam amenda?

Link to comment
  • Moderator

Eu aș putea să-ți răspund. - Acesta este un raspuns la titlul pe care l-ai ales, dar nu te incalzeste cu nimic, este?

Extras din regulamentul forumului:

Cel care posteaza trebuie sa creeze topicuri cu titluri cat mai clare si semnificative pentru discutiile din forum, prin care sa ofere informatii despre postare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?")

Rolul titlului este acela de a identifica usor natura discutiei/problemei dupa citirea acestuia.

Link to comment

Cam multe necunoscute...iar ne intalnim cu situatia in care intra pe forum un "baiat mare" si ne da teste....dupa care incepe sa se dea "destept", despicand firul in patru....

Parcul era langa o sectie de politie, unul dintre prietenii lui s-a enervat, a aruncat cu un bolovan intr-un geam, dar totusi a fost nevoie de un apel la 112 pentru a veni politia la fata locului...ciudat!

Link to comment

Exact ce spuneam mai devreme, initiatorul topicului a "aruncat o piatra in balta" si daca a vazut ca nu se "arunca nimeni" ... a dat bir cu fugitii...

Link to comment

Andrei daca povestea ta nu este una,,virtuala" ati savarsit in functie de participatie, depinde cum o sa va incadreze ,faptuitori,complici sau tainuitori, doua infractiuni- furt calificat si distrugere.

Link to comment

Trandafirandrei, dar tu ai pus intrebarea cu seriozitate? Nici macar nu ai explicat cum trebuie ce s-a intamplat!

Iar daca vrei sa stii ce se poate intampla, in functie de ce ai facut tu, mai bine consulta un avocat, daca tu stii ca nu ai facut nimic, iar ce ai spus la inceput, au fost actiunile celorlalti prieteni ai tai, mergi la politie si declara tot ce stii, adica adevarul!!!

Link to comment

@trandafirandrei

Cati ani ai?

Pari adolescent si sa stii ca uneori astfel de teribilisme,specifice varstei,pot avea un final neplacut.

Nu stiu cine trateaza cu neseriozitate subiectul(presupenand ca e real ceea ce spui) dar sa stii ca pentru insusirea unui bun apartinand altei persoane(chiar si a unui betiv cum spui tu) si aruncatul cu pietre in geamurile caselor(mai grav,in geamul unui sectii de politie,ceea ce se poate interpreta) nu se dau premii...

Intrebarea tradeaza o anume inconstienta,asta sa nu spun mai mult...

Vad ca de tine nu ai spus ca ai fi participat in vreun fel la asta,doar prietenii tai.

Oricum,anturajul te poate duce pe o strada cu sens unic...

Alege-ti cu grija prietenii,uneori poti plati doar ca ai fost in momentul nepotrivit intr-un anturaj nepotrivit.

Edited by reddog
  • Upvote 1
Link to comment

@trandafirandrei, citeste Legea 61/1991 dar citeste-o bine de tot daca poti invat-o pe de rost asa cum a-r trebui de fapt sa o sti ca cetatean al acestei tari, dupa care vezi tu la ce articol din aceasta lege te incadrezi pentru faptele savarsite !

Prin simplul fapt ca ai intrat pe acest forum ne arata ca arati cat de cat respect oamenilor legii, dar... ia incearca mataluta sa mergi la respectiva sectie de politie si sa ceri politistilor de a te lasa sa dai o declaratie in care sa arati faptele reale savarsite si cum au decurs acestea.

Si pe altadata te sfatuiesc sa-ti alegi mai bine prietenii !

Link to comment

Istet betivu' hah?! Betiv, betiv, dar a sunat la 112; mai rar ca astia.

In prima faza, betivul plecase, insa totusi, a revenit supersonic la unul dintre prietenii tai pe care l-a altoit. Voi, toti... cu spirit de turma, v-ati dus pe saracu' om( acolo :huh: )unde i-ati aplicat varianta rustica a expresiei "stai ca trag!!", nenimerindu-l si spargand geamul sectiei de politie care se afla in traiectoria proiectilului ucigator.

Ciudat hah?!

Stiu ca fac haz de necaz, dar ma amuza intr-un oarecare fel povestea. :ner:

Tinand cont de faptul ca oricum n-ai sa-ti schimbi pretnashii' pentru ca, evident, e imposibil; dupa o asemenea intamplare legaturile devin mult mai stranse impotriva celora care din punctul vostru de vedere va iau la rost, fara rost. :blink:

O zi buna sa ai...!

Link to comment

@trandafirandrei, nimeni de aici nu iti vrea raul, toti ti-au dat sfaturi bune, chiar daca unii(printre care si eu) au fost mai "acizi" in raspunsuri, totusi trebuie sa te gandesti bine si incearca sa realizezi ca nu este o joaca ce ati facut!

Succes!

Link to comment

Daca s-au apucat sa dea cu pietre in oameni si sa fure biciclete e grav.

Rog politia sa se autosesizeze si sa le aplice sanctiunile necesare, inainte sa treaca la masini si la lanturi.

Link to comment

Draga Starrboy, ar trebui sa te mire...si povestea lui si povestea ta sunt asemanatoare, nu prin fapte ci prin stupizenia lor!!!

Chiar sunt curios, cine a copiat pe cine... :ner:

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.