Jump to content
POLITISTI.ro

Recommended Posts

Mi-a cazut azi sub ochi un articol halucinant despre o dispozitie emisa de dl. Dinita Lucian. Colegii de la rutiera pot confirma / infirma existenta acestei dispozitii.

Le-a fost prelucrata cumva aceasta dispozitie - acest abuz? (o sa argumentez si de ce imi pare abuz dispozitia cu pricina)

Iata articolul asa cum a aparut in editia electronica a EVZ:

" Imaginile radar, secretizate de Poliție! Șmecherii cu pile își pot rezolva de-acum dosarele

Decizia a fost comunicată azi tuturor inspectoratelor din țară. Ordinul este urmarea scandalului de acum trei săptămâni, când prefectul de Timiș a fost filmat pe radar cum gonește pe contrasens. Șoferii inconștienți nu vor mai apărea în presă, dar efectul imediat va fi că persoanele cu influență vor scăpa de amenzi, permise suspendate sau chiar de pedepsele penale ... Şeful Direcţiei Poliţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Române, comisarul şef Lucian Diniţă, a precizat pentru EVZ că

"Nu se pune problema ca imaginile să nu mai fie difuzate presei.S-a luat măsura ca imaginile de pe aparatele radar să fie date publicităţii doar cu acordul şefilor de inspectorate judeţene, nu ca să nu mai fie difuzate deloc. Asta, pentru a se evita cazurile în care vreun subofiţer, de exemplu, oferă mass-mediei imagini după capul lui, fără ştirea comandantului", a explicat comisarul şef Diniţă.

Înregistrările radar cu șoferii șmecheri care sfidează orice regulă de circulație, bazându-se pe caii putere ai bolizilor sau pe „pilele” din Poliție, vor fi de astăzi o amintire! Aceasta, deoarece conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a emis un ordin intern, către toate filialele din țară, ca imaginile radar să fie secretizate. Conform aceluiași ordin, eventualele înregistrări, care vor fi totuși făcute publice, vor fi analizate la sânge la cel mai înalt nivel, adică de șefii Inspectoratelor Județene care vor răspunde „cu capul” de eventualele filmulețe deranjante.

Intempestiva decizie de a secretiza greșilile participanților la trafic vine la câteva săptămâni de la intervenția unui echipaj de poliție, din Timiș, care a avut „tupeul” să oprească mașina prefectului, după ce șoferul acesteia fusese filmat încălcând benzile duble-continue, rulând cu o viteză excesivă și depășind colana de mașini. Toate acestea pe un drum european aglomerat! Atunci, echipajul de la Rutieră fusese amenințat cu demiterea sau mutarea disciplinară într-o comună timișeană.

Dacă, până la acest incident, Poliția Rutieră se mândrea, dând publicității imaginile cu inconștienții șoselelor, spunând că acest lucru va ajuta la prevenirea accidentelor de circulație, prin conștientizarea șoferilor, schimbarea opiniei oficialilor IGPR, cu 180 de grade, nu face decât să deschidă calea șpăgilor în cazul celor care nu respectă legile auto. "

Observatiile mele vis-a-vis de articol :

1.- " să fie date publicităţii doar cu acordul şefilor de inspectorate judeţene"

Pai daca taticul/unchiul/cumatrul/etc. unui conducator auto prins de radar cu 190 km/h - 250 km/h in zona cu limita de 70-90 km/h sau pe autostrada este sef de I.P.J. atunci nu trebuie sa fii Nostradamus ca sa-ti dai seama ca dl.Dinita are / avea mari probleme de logica cand a dat cu mucii-n fasole cu enormitatea :"nu se pune problema ca imaginile să nu mai fie difuzate presei";

2.- "pentru a se evita cazurile în care vreun subofiţer, de exemplu, oferă mass-mediei imagini după capul lui, fără ştirea comandantului "

Pai domnu' Dinita, dumneata chiar esti in aer si probabil functia deja te-a depasit bine de tot ... ia mata frumos Legea 360/2002 si explica-ne unde naiba vazu-si mata ca mai exista subofiteri in Politia Romana, ca eu am tocit 360-le si nu vazui neam articol in care sa scrie "subofiter de politie". Ehe, tata ... functia lu' matale e cam mare pentru dumneata. :hmmmt:S-apoi de multe ori mediatizarea facuta pe modelul " oferă mass-mediei imagini după capul lui, fără ştirea comandantului " a dus la indepartarea din trafic a diverse creaturi care nu aveau ce cauta nici pe A1 din Afganistan. :ner:

Ok! Daca se interzice difuzarea de imagini care pot distruge bunul mers al unei anchete penale chiar e, probabil, un lucru bun dar nu gen speta: cercopitecul de la volan-mare ruda de sef ipj te mai si injura/scuipa dupa ce-l opresti si ii si iei p.c-ul, pentru depasire pe linie continua in localitate (eventual si pe un pod ca si nesimtitul ala ,ex-presedintele C.J. jud.CS ,de la Timisoara care a omorat trei tineri printr-o depasire pe pod, la Sag-parca) cu 190-200km/h, iar tu trimiti inregistrarea presei ... de capul tau ... caci numai asa babuinul in cauza va deveni ,probabil ,pieton.

3.- "eventualele înregistrări, care vor fi totuși făcute publice, vor fi analizate la sânge la cel mai înalt nivel, adică de șefii Inspectoratelor Județene care vor răspunde „cu capul” de eventualele filmulețe deranjante."

Dupa ce ne vom pensiona si vom deveni si noi simpli cetateni buni de muls (mai buni ca si acum) cu tot felul de taxe si impozite ... ca si ce chestie trebuie sa decida cineva ajuns pe "cel mai înalt nivel" pe orice altceva decat pe merit ce am dreptul sa cunosc ... vreau sa vad acum si dupa pensionare, in media, nemernici (indiferent ale cui rude sunt) care incalca legea pe sosele/autostrazi, iar datorita postarii filmarilor radar sa aflu ca agenul in cauza n-a patit nimic, nemernicul a devenit pieton, iar seful care a incercat sa sicaneze agentul a plecat pe o functie unde nu mai poate face nimic .... Visez, nu!?!?!?

In alta ordine de idei: ce mama dracului ai de analizat la o filmare, ca un sef de cacao, care esti ( !!!! ), la faptul ca un gunoi de politician/copil de-a cuiva/ruda/amanta a calcat in picioare toate prevederile legale privitoare la circulatia pe drumurile publice si eventual a mai si produs niscaiva accidente cu/fara victime.

Asa cum am citit o postare scrisa din topor pe "Spuneti parerea" la EVZ.ro zic (plagiez ... ca tot am mai plagiat in postare dupa cum se vede) si eu : Alo! Sindicatele, Av.Poporului, societatea civila !!!! S-aude si la voi magaria asta!!! ... dar in tara in care o ... gen alexe irina :emo-box: a ajuns chestor cand avea 36 de ani ... ce ne mai miram ... ne cotropesc jegurile si gunoaiele care au in comun cu noi doar legitimatia :doh:

Daca n-am postat unde trebuie...inainte de-a-mi da ban puteti muta in sectiunea corespunzatoare.

Pana atunci :"Sa traiti :emo-yessir: domnule colonel dinita lucian ! A postat subofiterul axle15 ! "

 • Upvote 6
Link to comment

Da, exista aceasta dispozitie. Nu stiu ce ma impiedica sa filmez cu telefonul, ecranul aparatului, ca sa ma apar in cazul in care patesc ca si colegii de la Timis.

Link to comment
 • Moderator

Aceasta dispozitie nu face altceva decat sa dovedeasca inca o data, daca mai era nevoie, cat servilism zace in actualii sefi din politie. Se instaureaza un fel de "cenzura" a sefilor, care au acum la indemana uneletele necesare sa-si protejeze beizadele si smecherii care cotizeaza pentru bunastarea lor.

Link to comment
Da, exista aceasta dispozitie. Nu stiu ce ma impiedica sa filmez cu telefonul, ecranul aparatului, ca sa ma apar in cazul in care patesc ca si colegii de la Timis.

Ai dreptate Rusy dar "politisti" gen alexe irina :emo-box: (btw-cotoharla o fost la juridic pe vremuri) ,gen popa "nenorociti" liviu ,gen dinita lucian :emo-box: or sa dea ei vreo dispozitie gen: "interiorul autospecialelor Logan si MCV sunt ,cu incepere de la data de nastere a mamelor noastre ,zone de securitate clasa I si II ...se interzice intrarea in incinta acestora cu medii de stocare a datelor ,bla-bla-bla ... prezentele dispozitii nu se aplica persoanelor civile care prin stocarea datelor in interiorul zonei I si II de secuitate vor sa infunde subofiterii (sic!) de politie rutiera..."... ca la cat shit au in capetele alea de golani si la cat cunosc Constitutia (e o minune ca stiu sa citeasca ,oricum ) sunt in stare de asa opera...

BTW:era parca ,undeva un topic cu Canada ,nu ? :ner:

Stimati popa liviu ,alexe irina ,dinita lucian ,toba petre ,si altii asemenea voua : SUNTETI NISTE IMPOSTORI SI ..... :doh: SI .... :doh: !!!

Dragi colegi :

-Copacul libertatii trebuie udat din cand in cand cu sangele tiranilor si patriotilor - Thomas Jefferson.

-Cei ce renunta la libertati esentiale pentru securitate temporara nu merita nici libertate ,nici securitate - Benjamin Franklin.

Edited by axle15
 • Upvote 1
Link to comment
 • Member

Mda...se pare ca pana la sfarsit ca sa fie totul ok pt majestatile,sale echipajele cu radar nu vor mai fi dotate si cu camere de filmat doar cu cinometre!

Asta este Romania si nu mai trebuie sa ne miram!

Edited by cipri83
Link to comment
 • Member

s-a dus prefectul de timis sa se planga la dinita... si a luat asta masuri impotriva nenorocitilor care dau imagini presei fara acordul comandantilor...

nu v-ar fi rusine....

p.s. sau ala de la timis l-a sunat pe dinita si i-a urlat in telefon sa ia masuri, iar asta s-a executat ! :unsure:

Edited by georgedi
Link to comment
 • Moderator

Servilismul, pupincurismul si atitudinea de pres pe care politicienii sa-si stearga pantofii devine normalitate in mandatul domnului Liviu Popa. Cel mai probabil, Politia Romana nu a avut vreodata un sef mai slugarnic in fata politicienilor, cum este dl. Liviu Popa.

Acesti impostori din conducerea Politiei Romane isi asigura instrumentele necesare sa poata asigura protectia necesara parvenitilor cu masini scumpe si relatii in posturi cheie.

Dispozitia a fost data inainte de Paste, ca urmare a nesimtirii dovedite de parlamentarul Popoviciu si prefectul de Timis. Inca de atunci slugile din IGPR au trimis la Timisoara Corpul de Control al IGPR pentru a cerceta si verifica cine a avut tupeul sa ofere opiniei publice imaginile in care masina prefectului executa manvre tipice cocalarilor.

E trist ca in tara asta, astfel de evenimente nu scadalizeaza opinia publica, iar astfel acesti impostori isi fac de cap.

Link to comment
 • Moderator

Pana la incidentul din Timis cu masina prefectului surprinsa cand depasea pe linie continua, Politia Romana a facut publice sute de filme surprinse de aparatele radar. Aceste imagini pot fi gasite chiar si acum pe site-ul Inspectoratului General al Politiei Romane. (pana maine sigur nu vor mai fi acolo)

Iar acum, Dispoziţia IGPR nr. 54189/09.04.2012 arata ca:

“în ultima perioadă de timp, contrar prevederilor procedurilor şi metodologiilor în vigoare, structuri teritoriale de poliţie rutieră au pus la dispoziţia presei imagini înregistrate de sistemele de supraveghere a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a vehiculelor, pe parcursul acţiunilor de impunere a legii, afectând astfel dreptul la imagine publică al persoanelor depistate încălcând normele rutiere, atâta timp cât sancţiunile contravenţionale aplicate pot fi contestate în instanţă, iar difuzarea unor asemenea imagini fără respectarea normelor legale în materie, poate genera un prejudiciu de imagine instituţiei”.

Trebuie sa le reamintim sefilor Politiei Romane ca aceasta institutie exercita atributii privind apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanei si trebuie sa asigure aflarea adevarului.

Ce avem de ascuns domnule Popa? :doh:

Link to comment

Moment penibil în istoria Poliţiei Române

preluare adevarul.ro editorial de: Mălin Bot

Şefii Poliţiei Române au reuşit performanţa să producă un nou moment penibil. O circulară adresată Poliţiei Rutiere permite secretizarea imaginilor filmate de radare. Ordinul vine după publicarea înregistrărilor cu maşina prefectului de Timiş care goneşte nebuneşte, încălcând grosolan legea.

Întregul incident, completat acum cu această decizie, este unul dintre cele mai penibile momente din istoria Poliţiei Române. Reacţia celor care conduc acum instituţia, în faţa cazului prefectului şmecher în trafic, este siderantă şi penibilă în acelaşi timp.

După ce au fost făcute publice imaginile cu maşina Guvernului depăşind ilegal, conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a emis un ordin care blochează difuzarea imaginilor înregistrate de aparatele radar. Justificarea este că se poate leza demnitatea şoferilor. O justificare puerilă, emisă după ce ani de zile Poliţie Română a construit campanii de imagine prin difuzarea înregistrărilor cu şoferii şmecheri din trafic.

Când această practică a afectat un oficial guvernamental, brusc, şefii Poliţiei Române au început să aibă îngrijorări avocăţeşti. Reacţia este penibilă din mai multe motive, produce efecte foarte grave şi ne arată cât de umili sunt chestorii în faţa politicienilor aflaţi la guvernare.

Poliţia Română a umplut ecranele televizoarelor, ani de zile, cu imagini din cele mai brutale, în care sunt daţi cu capul de podea tot felul de suspecţi, după ce mascaţii sparg uşile locuinţelor lor. Aproape orice acţiune importantă a Poliţiei Rutiere a fost urmată de difuzarea imaginilor cu indivizii care au încălcat legea, fără ca vreun chestor să fie bântuit de remuşcări sau să nu dormă noaptea de grija drepturilor civile ale suspecţilor.

În clipa în care această cutumă a afectat doi demnitari importanţi, Poliţia Română şi-a schimbat brusc strategia. Demnitarii sunt Prefectul de Timiş Mircea Băcală şi deputatul PDL de Timiş Alin Popoviciu. Cei doi se aflau în maşina Prefecturii Timiş, care circula nebuneşte, depăşind pe linia continuă dublă, într-o curbă periculoasă. Momentul a fost surprins de un echipaj radar al Poliţiei Rutiere Timiş. Şoferul prefectului nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi agenţii au plecat în urmărire.

După ce bolidul guvernamental a fost oprit, a început un şir de evenimente care ne arată că povestea cu statul de drept este o gogoriţă pentru publicul naiv. În fapt, România este un stat cu două categorii de cetăţeni: fraierii taxaţi de autorităţi cu orice ocazie sub principiul "Dura lex, sed lex" şi şmecherii imuni la lege. În ultima categorie nu sunt doar demnitarii, ei stau la braţ cu infractorii posesori de palate luxoase, cu interlopii adunaţi în clanuri şi cu escrocii financiari care se îmbogăţesc din afaceri cu statul.

Dacă maşina oprită de cei doi agenţi de poliţie era a unui „fraier"se întâmplau, cu certitudine, următoarele lucruri: amendă cu puncte de penalizare, reţinerea permisului de conducere şi mediatizarea imediată a imaginilor filmate de radar alături de un comunicat de presă în care Poliţia Rutieră ne spunea cum aplică legea cu stricteţe. Este o procedură standard de când au fost dotate radarele cu camere video.

Pentru că în maşină se aflau doi şmecheri, s-au întâmplat cu totul alte lucruri. Unele ne arată cum ţin politicienii Poliţia sub papuc. Altele ne expun lipsa de profesionalism a poliţiştilor, dar şi încălcarea mai gravă a legii pentru acoperirea unor fapte mărunte, comise la cererea unor demnitari.

În primul rând, agenţii nu au întocmit la faţa locului un proces-verbal, aşa cum le cerea legea. De ce nu au făcut asta ştiu numai ei, prefectul, deputatul PDL şi şeful Poliţiei Timiş. Cert este că legea le impunea agenţilor de poliţie să încheie un proces-verbal în care să consemneze întreaga poveste.

Dacă s-a traficat influenţă pentru blocarea unei proceduri legale nu vom afla probabil niciodată.

Incidentul nu a fost prezentat în buletinul de presă al zilei, deşi aceasta era procedura standard. Dacă cineva a comis un abuz, impuntând nerespectarea procedurii pentru a proteja pe cei doi demnitari, de asemenea, nu vom afla niciodată.

Ştim însă că cei doi agenţi care l-au oprit pe prefect au fost şicanaţi mai mult timp. Liderii de sindicat care îi apără acum spun că celor doi li s-a cerut chiar să demisioneze. Totul pentru că au deranjat un prefect şi un deputat. La două zile după ce a izbucnit scandalul, Poliţia Rutieră a prezentat public imaginile cu maşina prefecturii, pentru că deputatul Alin Popoviciu susţinea că autoturismul guvernamental circula într-o coloană oficială.

Publicul a constatat astfel că parlamentarul a minţit cu tupeu, că nu exista nicio coloană oficială, că maşina în care se afla acesta a încălcat grav legislaţia rutieră şi că s-a produs o situaţie foarte periculoasă în trafic.

După ce imaginile au fost prezentate publicului, cu o întârziere de nouă zile faţă de procedura standard, IGPR a dispus un control în Timiş. Controlul nu a lămurit până acum de ce nu s-a încheiat procesul-verbal la faţa locului, nici de ce a ascuns Poliţia Timiş incidentul şi nici ce rol a jucat şeful inspectoratului judeţean. A fost urmat însă de o decizie stupefiantă.

Astăzi s-a aflat şefii Poliţiei Române au interzis Poliţiei Rutiere să mai prezinte imagini filmate de aparatele radar, fără acordul şefului poliţiei judeţene. Informaţia a fost confirmată oficial de comisarul-şef Lucian Diniţă, şeful Poliţiei Rutiere. Comisarul Diniţă nu a comentat cele hotărâte de şefii lui şi a trimis reporterul către biroul de presă. Cei de aici refuză de trei ore să ofere un punct de vedere oficial.

Decizia încalcă grav principiile Legii 544 din 2001 care stabileşte că informaţiile privind încălcarea legii sunt de interes public şi instituţiile au obligaţia să le prezinte. Imaginile filmate de aparatele radar intră în această categorie. Incidentul este cu atât mai grav cu cât lasă la aprecierea subiectivă a unui şef de inspectorat aplicarea legii. Astfel, atunci când îi protejează pe şmecheri, şefii inspectoratelor vor avea o justificare pentru abuzul comis.

Pe ce criterii va decide şeful de inspectorat? Cei proşti şi speriaţi vor refuza să aprobe orice difuzare, ceea ce echivalează cu blocarea aplicării Legii 544? Cei corupţi vor folosi acest ordin pentru a proteja politicieni, demnitari, infractori?

Cei inteligenţi şi oneşti se vor transforma în judecători, pentru a decide ce primează: imaginea contravenientului sau interesul public al respectării legii? Dacă decid difuzarea riscă să fie daţi în judecată de contravenienţi? Dacă refuză riscă să fie acuzaţi de încălcarea abuzivă a Legii 544?

Ce credeţi va decide într-un nou caz similar comisarul Gheorghe Popescu, şeful Poliţiei Timiş, individ filmat în trecut în timp ce trece pe roşu şi încalcă legea rutieră în alte moduri? Personaj care nici până acum nu a explicat de ce nu s-a întocmit un proces-verbal la faţa locului şi nici de ce nu a ajuns incidentul în buletinul uzual de presă.

Această situaţie te face să crezi cu convingere că Poliţia Română este condusă de nişte indivizi care nu au nicio legătură cu mentalitatea de poliţist într-un stat de drept. Par toţi nişte lachei ai politicienilor, sub care colcăie incompetenţa şi corupţia.

Înţelegând bine mentalitatea celor care conduc acum Poliţia Română şi privind întregul sistem judiciar prin prisma acestei mentalităţi, pricepem foarte uşor cum a ajuns România un stat aproape bananier controlat de clanuri interlope, triburi analfabete şi escroci de tot felul.

Update, ora 14.50: Christian Ciocan a declarat reporterilor Adevarul că imaginile filmate de radare vor fi făcute publice dar "cu respectarea Legii privind protec'ia datelor cu caracter personal şi a procedurilor în vigoare". Acesta nu a identificat şi explicat "procedurile" şi nici nu a explicat care este situaţia legată de ordinul confirmat de şeful Poliţiei Rutiere.

Citiţi mâine în Adevărul alte detalii foarte interesante despre ordinul semnat de şefii Poliţiei Române!

Edited by LORD
 • Upvote 7
Link to comment

Respect ,Malin Bot!!! :emo-yessir:

Cred ca a venit momentul cand ,in fata zoaielor numite dinitza lucian ,popa liviu ,alexe irina ,toba petre ,s.a.m.d. sa devenim parte integranta si de baza a societatii civile (aceea compusa din cetateni onesti ,nu din "avocati" ai zoaielor societatii)...vrem-nu vrem ,mai devreme-mai tarziu toti vom deveni parti legitime ale societatii civile (pensionare ,plecare din sistem din varii motive)...asa ca acum e momenul sa le dampeste bot lichelelor ,vremelnic instalate in aceasta institutie ,brusc preocupate de dreptul la intimitate ...si sa nu uitam ca o forma de protest mut (adresat jegurilor de sefi ,politic numiti ,cu ZERO capacitati politienesti+in fata gunoaielor campioane la calcat in picioare a legislatiei rutiere ) a domnilor colegi de la rutiera era chiar postarea/distribuirea de materiale video cu jegurile care populeaza viata sociala si politica a Romaniei .

Un lider cade cand interzice si ultima supapa de eliberare a presiunii-protestul mut. Sa speram ca se aplica si poliistilor romani.

Edited by axle15
Link to comment

Dispozitia exista si prevede ceea ce s-a scris mai sus.A fost prelucrata la inspectorate cu politistii rutieri.

Un nou pumn in gura democratiei. Presimt ca va iesi un scandal monstruos si se va finaliza cu demiteri la inalt nivel.

Este inadmisibil, cenzura pe fata.

 • Upvote 2
Link to comment
 • Member

demiteri ar fi intr-un stat civilizat nu in Romania unde sefii din politie sunt aserviti politic...

Update, ora 14.50: Christian Ciocan a declarat reporterilor Adevarul că imaginile filmate de radare vor fi făcute publice dar "cu respectarea Legii privind protec'ia datelor cu caracter personal şi a procedurilor în vigoare". Acesta nu a identificat şi explicat "procedurile" şi nici nu a explicat care este situaţia legată de ordinul confirmat de şeful Poliţiei Rutiere.

- domnul ciocan inca este purtator de cuvant al Politiei Romane? reprezinta imaginea institutiei? :faint: Edited by georgedi
 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

Ce decizie a putut sa ia si domnul Dinita, pardon ce a fost pus sa faca de Popoviciu (nu cred ca Bacala are gura asa de mare :lol: ) dupa incidentul din luna Martie.

Datorita publicarii acelor imagini cei 2 agenti de politie nu au fost mutati la ordine publica sau mai rau destituiti dupa cum isi dorea marele parlamentar Alin Popoviciu.

Tara lu' Papura Voua!

Link to comment

demiteri ar fi intr-un stat civilizat nu in Romania unde sefii din politie sunt aserviti politic...

- domnul ciocan inca este purtator de cuvant al Politiei Romane? reprezinta imaginea institutiei? :faint:

ciocan christian intr-o tara civilizata (da! bai basescule ,civilizata!!!-ca marinar ar trebui sa stii ce-i aia !!!) ar fi fost ceva gen dandy de discoteca ,nu purtator de dume si soparle (in rrom anelia asta e sa fii purtator de cuvant la politie)...un nemernic care confunda mondenul cu politia....pai domnule ciocan christian ,de ce nu te faci mata reporter la cancan ,click ,etc. caci dumneata esti tot ceea ce nu trebuie sa fie un politist adevarat...BTW:ce anume din ceea ce faci te indreptateste sa spui ca esti politist ???? Dragostea de adevar si dreptate ,cumva? Ma-ndoiesc !!!!!...caci asta inseamna sa fii politist ,indiferent de grad...ne este scarba de dumneata ,ciocan christian!!!Du-te-n Bamboo ,unde esti in elementul dumitale si atentie la supradoza!

ciocan christian-repere (reale!!!):

" Acuzat de hărţuire sexuală, Ciocan se dă hărţuit

După ce o ziaristă de la o televiziune din Capitală a depus plângere împotriva comisarului-şef Christian Ciocan, acesta se apără invocând divinitatea.

După ce, în ultimii doi ani, a excelat în gafe care au dus la desfiinţarea postului pe care îl ocupa la Poliţia Capitalei, comisarul-şef Christian Ciocan (43 de ani) -reabilitat de chestorul Liviu Popa şi încurajat să continue să reprezinte imaginea Poliţiei Române - este implicat într-un nou scandal, soldat cu o plângere penală pe numele său. O jurnalistă de televiziune din Bucureşti îl acuză pe comisarul Ciocan de hărţuire sexuală.

Ziarista: „Îţi doresc să nu treci prin aşa ceva"

În plângerea depusă împotriva lui Christian Ciocan, tânăra a susţinut că acesta i-ar fi făcut avansuri şi că ar fi agasat-o noaptea cu SMS-uri cu „conţinut nepotrivit". Potrivit unor surse judiciare, după câteva săptămâni, hărţuirea comisarului ar fi continuat cu şicane şi ameninţări legate de „activitatea tinerei, în plan profesional".

Surse din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei au precizat că jurnalista le-a cerut superiorilor lui Christian Ciocan, care fac cercetări în acest caz, să-i fie protejată identitatea. „Îţi doresc să ai în continuare un Paşte fericit, îţi doresc să nu treci niciodată prin aşa ceva", a fost declaraţia dată de aceasta pentru „Adevărul".

Poliţistul (e politist ??? ) : „Eu sunt cel hărţuit!" :ner:

Christian Ciocan refuză şi el să comenteze. Susţine că nu este cercetat de nimeni, nu este verificat de nimeni, nu a hărţuit sexual pe nimeni. În schimb, spune el, oricine este liber să depună plângeri, conform Constituţiei.

„Eu sunt cel hărţuit, dar nu comentez aşa ceva. Întrebaţi-i, vă rog, pe cei care spun aşa ceva! Eu pot să spun doar că de Paşte m-am spovedit, m-am împărtăşit, am făcut turul bisericilor. Iar Bunul Dumnezeu va avea grijă de fiecare dintre noi!".

Scandalul de hărţuire sexuală survine celui de acum o lună, când Christian Ciocan a apărut în mai multe fotografii postate pe reţelele de socializare, alături de Mihaela - „Regina Bamboo-ului", protejată a clanului Cămătaru, şi de iubitul acesteia, Bogdan Niţă, un traficant care distribuia cocaină în Bamboo şi LeGaga. După ce Niţă a fost arestat, şi purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române a intrat în vizorul DIICOT.

"Eu pot să spun doar că de Paşte m-am spovedit, m-am împărtăşit, am făcut turul bisericilor. Iar Bunul Dumnezeu va avea grijă de fiecare dintre noi."-(ce relevanta are bai baros ?????)

Christian Ciocan comisar-şef

Alte ,,isprăvi" ale comisarului Ciocan

- În iulie 2010, Parchetul Judecătoriei Sectorului 2 sesiza Poliţia Capitalei că Ciocan oferă date din dosarele penale înainte ca acestea să ajungă la procurorul de caz.

- În noiembrie 2010, Ciocan devenea muza designerului Cătălin Botezatu, care îi dedica o linie de lenjerie intimă.

- În decembrie 2010, Ciocan era ,,sufletul" petrecerii aniversare a lui Botezatu, alături de nume sonore din showbiz şi de Nicu Gheară (asta l-ar face sa para sugar pe John Gotti in Romania).

- În aceeaşi lună, Ciocan declara că persoanele care intervin în conflictele de stradă pot fi la rândul lor anchetate. A fost sancţionat, iar ulterior postul său a fost desfiinţat. " sursa http://www.adevarul.ro

Hai sa va zic una coapta de mine : sa scoatem toti forumistii ,la imprimanta ,acest topic in dublu exemplar si sa-i trimitem si la primul ministru un plic cu topicul si la avocatul poporului...poate ,in al XII-lea ceas ii matura pe idiotii cocotati in M.A.I. si lasa romanilor macar dreptul la libera informare vis-a-vis de cocalarii ocrotiti de intreaga clasa politica.

Hai s-o facem ,ca se poate !!!...clar iau ban!!! :doh:

Edited by axle15
 • Upvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.