Jump to content
POLITISTI.ro

arcan

Recommended Posts

Dragi colegi, cu durere in suflet va anunt ca inca unul de al nostru are nevoie de ajutor.

Agentul sef principal Erdei Emeric din cadrul Serviciului de Interventie Rapida al IPJ Arad, in urma efectuarii unor analize a fost diagnosticat cu sarcom al nervului periferic, determinari pulmonare (cancer in forma avansata), tromboza la nivelul venei iliece interne stanga si necesita tratament chirurgical si radiochimioterapie de urgenta. Iar acest tratament este suportat in mare parte din banii lui...

In speranta ca acest apel va gasi in noi omul care ne place sa credem ca suntem,va pun la dispozitie contul lui personal in care putem pune fiecare dintre noi cat putem si cat ne lasa inima ca sa il ajutam in aceste clipe cumplite.

Il cunosc personal pe acest coleg, este fost sportiv de performanta,unul dintre cei mai buni luptatori din fortele speciale ale Politiei Romane.Are o fetita de patru ani, iar varsta de 42 de ani.

Domnilor colegi, hai sa nu tratam cu lipsa de interes acest om!

Contul este deschis la BANCPOST

RO65 BPOS 02003770824 RON 01

p.s.

imi cer scuze daca cumva am ortografiat gresit diagnosticul...

• Upvote 8

Cateva date biografice despre colegul nostru:

A facut 6 ani rugby la CS Gloria Arad.

16 ani karate dintre care 8 ca instructor la clubul Dinamo Sakura apartinand Politiei Arad. Are centura neagra cu 2 DAN in stilul shotokan.

S-a clasat de mai multe ori pe podium la campionatele de karate organizate de MAI.(MI)

In septembrie 2004 a obtinut locul I la IBSSA International Contest.

Din 2007 este instructor SWAT in urma cursului facut cu celebrul Otto Shimony la Academia de Politie din Budapesta.

A participat la diverse cursuri si specializari in domeniul interventiei pe plan national.

Am scris toate astea ca sa inteleaga toata lumea despre ce fel de om vorbim.

In incheiere, va mai spun ca este tatal unei fetite de 2 anisori.

p.s

Daca cineva stie care este procedura pentru infintarea unui nr. telefonic de teledon, il rog sa ma contacteze pe privat.

Edited by arcan
  • Upvote 1
  • 2 weeks later...

Am vesti bune...sau relativ bune.Am vorbit astazi cu cineva si poate reusim prin Antena 1 ceva pentru colegul nostru.

Pentru toti, colegul nostru este mai cunoscut ca ,,Imi de la Arad,,.

Poate asa va amintiti de el.

• Upvote 1
  • 5 months later...
  • 1 month later...

Imi este in situatie ceva mai buna ca in primavara,dar nu este sanatos.

Din pacate,vestile rele nu se opresc aici....prietenul meu si colegul nostru Andrei,(l-ati cunoscut unii dintre noi la cupa Politisti.ro) este grav bolnav in spital cu diagnostic leucemie si pneumonie.In momentul de fata este in coma indusa artificial...

• 1 year later...

Astazi,in jurul orelor 18 Imi a facut infarct,i-a cedat inima si s-a stins din viata...A suferit mult, o operatie de cancer,operatie pe creier,si i-a fost extirpat un plaman in vara lui 2013 in care migrase cancerul...

Credeam ca e mai bine...din pacate,inima nu i-a mai rezistat...

Imi nu mai este...cei care l-au cunoscut stiu ce om a fost...

Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca...

Dumnezeu sa te ierte Imi...un OM si un POLITIST de nota 10...langa si cu tine am invatat meserie...Offf omule...v.ati facut echipa frumoasa acolo sus..La revedere prieten drag!