Jump to content
POLITISTI.ro

Un politist s-a sinucis intrucat urma sa fie disponibilizat


Marius

Recommended Posts

  • Moderator

Agentul principal Dan Ciprian Puiu, de 33 de ani, lucra in cadrul Depozitul de Armament Codlea, la financiar si a facut o depresie cand a aflat ca postul sau va fi restructurat.

Omul avea un copil de opt ani din prima casatorie pentru care platea pensie alimentara si inca un copil de un an si opt luni cu actuala iubita. Agentul a lasat un bilet de adio, in care a scris, in limba engleza, doar "Sorry".

In urma restructurarilor, superiorii acestuia au decis sa desfiinteze arhiva depozitului si implicit, postul pe care era angajat acesta. Agentul fusese insarcinat sa mute toate documentele la Bucuresti. Asta l-a afectat foarte tare si era ingrijorat ca nu va mai avea cu ce sa isi creasca cei doi copii. Barbatul s-a sinucis chiar in depozitul de armament unde era angajat.

Dumnezeu sa-l ierte!

Link to comment

lasand faptul ca s-a sinucis, mi se pare aberanta afirmatia”ca e victima propriei labilitati psihice”. nu prietene...nu trebuia sa ajunga aici. si nu este singurul caz de suicid din cauza salariului sau a faptului ca cineva isi pierde job-ul..este regretabil ca din ce in ce mai multi ajung sa isi puna streangul de gat in propria tara, condusa de niste teroristi cu acte in regula.ce terorism cu masina capcana sau kamikaze???? vrea cineva teroristi tip nou?? sa vina la palatul victoria sa ia lectii de la portocalii. acum cateva zile mergeam in dr taberei si la intrarea in pasajul lujerului, pe linia de tramvai, vatmanul batea de zor un barbat pana in 30 de ani. stiti de ce? barbatul vroia sa se sinucida ca i-a scazut salariul...asta e tara??? mai e cineva cu psihicul ok in astfel de vremuri??? singura diferenta intre cel care se sinucide si cel care alege sa ramana totusi viu, este acel ”click" care se declanseaza in mintea sa si este impins sa isi ia zilele. eu mi-as dori sa nu mai citesc astfel de stiri, dar ma indoiesc ca e singurul caz..

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.