Jump to content
POLITISTI.ro

Participarea la sedintele ATOP de catre presedintii CNP


Recommended Posts

Am văzut în topicul mai multe întrebări interesante formulate, dar cred că e mai corect să le discutăm pe fiecare separat. În acel topic, probabil datorită mai multor întrebări într-un singur loc, domnul radusandu a omis să răspundă la un subiect interesant.

Având în vedere transparența cu care Corpul Național al Polițiștilor trebuie să-și desfășoare activitatea, față de membrii săi, consider că trebuie lămurite aspectele privind acele ședințe ATOP.

Pentru cei ce nu cunosc despre ce este vorba, ATOP = Autoritatea Teritorială de Ordine Publică - este un organism independent cu rol consultativ, fără personalitate juridică, care s-a constituit şi funcţionează pe lângă Consiliul General al Municipiului Bucureşti, respectiv pe lângă fiecare consiliu judeţean, şi care îşi desfaşoară activitatea în conformitate cu prevederile Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române în scopul asigurării bunei desfăşurări şi sporirii eficienţei serviciului poliţienesc din unitatea administrativ-teritorială în care funcţionează. • Care este remunerația pe care o primește un președinte al CNP în urma participării la o ședință ATOP?
 • Câte astfel de ședințe au loc într-un an calendaristic?
 • Liderii CNP sunt pontați și la serviciu pe perioada cât participă la aceste ședințe ATOP, unde sunt remunerați?

Link to comment
 • Moderator

Din câte știu eu comisiile de lucru ale ATOP se întrunesc lunar și reprezentantul CNP face parte din comisia pentru probleme sociale, standarde profesionale, consultanță și drepturile omului.

Link to comment

Conform Legii nr. 218/2002 (Actualizata 2009), privind organizarea si functionarea Politiei Romane, actualizata prin Legea 60/2009 ATOP este infiintata prin lege.

În conformitate cu prevederile cuprinse în Legea nr.218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române, cu modificările şi completările ulterioare şi în H.G. nr.787/2002 privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a autorităţii teritoriale de ordine publică, pe lângă Consiliul Judeţean a fost constituită Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, din a cărei componenţă fac parte şi reprezentantii CNP. Mai jos atasez legislatia in vigoare.

Art. 17. - (1) La nivelul municipiului Bucuresti si al fiecarui judet se organizeaza si functioneaza autoritatea teritoriala de ordine publica, organism cu rol consultativ, a carui activitate se desfasoara in interesul comunitatii.

(2) Autoritatea teritoriala de ordine publica este constituita din seful Directiei generale de politie a municipiului Bucuresti sau al inspectoratului de politie judetean, un reprezentant al Corpului National al Politistilor, subprefect, 6 consilieri desemnati de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, respectiv de consiliul judetean, seful Corpului gardienilor publici al municipiului Bucuresti sau al judetului, 3 reprezentanti ai comunitatii, desemnati de primarul general al municipiului Bucuresti, respectiv de presedintele consiliului judetean.

(3) Desemnarea nominala a autoritatii teritoriale de ordine publica este validata de catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti sau de catre consiliul judetean pentru o perioada de 4 ani.

(4) Autoritatea teritoriala de ordine publica este condusa de un presedinte ales cu votul majoritar din randul consilierilor din Consiliul General al Municipiului Bucuresti sau al consiliilor judetene pe o perioada de 4 ani.

Art. 18. - Autoritatea teritoriala de ordine publica are urmatoarele atributii:

a) contribuie la elaborarea planului de activitati si la fixarea obiectivelor si indicatorilor de performanta minimali, avand ca scop protejarea intereselor comunitatii si asigurarea climatului de siguranta publica;

B) sesizeaza si propune masuri de inlaturare a deficientelor din activitatea de politie;

c) face propuneri pentru solutionarea de catre organele de politie a sesizarilor care ii sunt adresate, referitoare la incalcarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului, potrivit prezentei legi;

d) organizeaza consultari cu membrii comunitatilor locale si cu organizatiile neguvernamentale cu privire la prioritatile sigurantei persoanei si a ordinii publice;

e) prezinta trimestrial informari in sedintele Consiliului General al Municipiului Bucuresti sau ale consiliului judetean, dupa caz, asupra nivelului de asigurare a securitatii si sigurantei civice a comunitatii;

f) elaboreaza anual un raport asupra eficientei activitatii unitatilor de politie, care se da publicitatii.

Art. 19. - (1) Autoritatea teritoriala de ordine publica se intruneste in sedinte ordinare sau extraordinare, trimestrial sau ori de cate ori este nevoie.

(2) La sedintele autoritatii teritoriale de ordine publica au dreptul sa participe, cu statut de invitat, prefectul municipiului Bucuresti, respectiv al judetului, primarul general al municipiului Bucuresti, respectiv presedintele consiliului judetean, conducatorii serviciilor publice descentralizate ale ministerelor si ale celorlalte autoritati ale administratiei publice centrale de specialitate. Sedintele autoritatii teritoriale de ordine publica pot fi si publice.

(3) In exercitarea atributiilor sale autoritatea teritoriala de ordine publica emite hotarari cu caracter de recomandare.

(4) Autoritatea teritoriala de ordine publica nu are competente in problemele operative ale politiei.

Art. 20. - Cheltuielile necesare pentru desfasurarea activitatii autoritatii teritoriale de ordine publica se suporta din bugetul municipiului Bucuresti, respectiv din cel al judetului.

Art. 21. - Regulamentul de organizare si functionare a autoritatii teritoriale de ordine publica se aproba prin hotarare a Guvernului, la propunerea Ministerului de Interne si a Ministerului Administratiei Publice, in termen de 60 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei legi.

In baza HGR nr. 787 din 25 iulie 2002 (Hotararea 787/2002) privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a autoritatii teritoriale de ordine publica,s-a stipulat:

"Art. 16(1) Comisia pentru probleme sociale, standarde profesionale, consultanta si drepturile omului este compusa din 4 membri, dupa cum urmeaza: 2 consilieri, un reprezentant a comunitatii si reprezentantul Corpului National al Politistilor...."

Sedintele se pot desfasura in timpul si in afara programului, pentru reprezentantii CNP si pentru Inspectorii sefi.

Referitor la sedintele ATOP si ale Comisiei din care face parte reprezentantul CNP acestea sunt tinute, de regula, lunar, iar renumeratia este stabilita conform legii/sedinta, prin Hotarare de fiecare Consiliul Judetean.

Alte amanunte nu cunosc, decat cele stipulate de lege.

Link to comment

Domnule radusandu am remarcat de mult ca va pricepeți în a face copy/paste la anumite pasaje din lege, care aici nu le văd rostul. Nu am întrebat cum a fost înființată această autoritate, componența sau atribuțiile ei.

Întrebările cred că sunt destul de clare, dar observ că nu ați răspuns decât la cea privind frecvența acestor întâlniri, iar la întrebarea referitoare la pontarea președinților CNP pe perioada cât participă la aceste ședințe ați ocolit răspunsul.

Aș aprecia dacă ne-ați putea răspunde cu cuvintele dvs. și nu prin copy/paste. De aceea am să refolmulez întrebările. • Remunerația pe care o primește un președinte al CNP în urma participării la o ședință ATOP este secretă?
 • C.N.P. poate sau dorește să publice în mod transparent sumele de bani pe care le încasează președinții în urma participării?
 • Vi se pare corect ca liderii CNP să fie pontați și la serviciu pe perioada cât participă la aceste ședințe ATOP?

Mulțumesc.

Cu deosebită stimă,

un cotizant CNP

Link to comment

@Rookie

Eu am crezut ca ati citit tot...

Dar incerc

 • Remunerația pe care o primește un președinte al CNP în urma participării la o ședință ATOP este secreta? NU, deoarece sunt platite indemnizatii de sedinta conform legii, stabilite prin hotarare de catre Consiliul Judetean, iar MAI si CNP-ul nu are asemenea date.
 • C.N.P. poate sau dorește să publice în mod transparent sumele de bani pe care le încasează președinții în urma participării? NU, asa cum v-am expus mai sus, dar va puteti adresa Consiliului Judetean, deoarece CNP nu detine asemenea date si nu are competenta sa solicite.

  • Vi se pare corect ca liderii CNP să fie pontați și la serviciu pe perioada cât participă la aceste ședințe ATOP? DA, deoarece CONGRESUL nu a aprobat scoaterea lor din serviciu si nu beneficiaza de alte drepturi ori indemnizatie, ca liderii organizatiilor sindicale,etc

Si acum sa facem copy/paste la un anumit pasaj din legea sindicatelor, poate va intereseaza si acesta:

"Art. 86. - (1) Reprezentantii alesi ai organizatiilor sindicale cu personalitate juridica, care lucreaza nemijlocit in unitate in calitate de salariati, au dreptul la reducerea programului lunar de lucru cu pana la 5 zile pentru activitati sindicale, fara a li se diminua drepturile salariale care li s-ar fi cuvenit in conditii normale. Plata acestora se va face in regimul salarial al celorlalti angajati".

Apropo si daca tot vreti sa va documentati cu alte probleme din domeniu si sunteti membru CNP ar fi bine sa ne contactati direct prin FAX, e-mail sau scris, nu pe forum. Sigur veti primi raspuns.

Cu stima,

Link to comment

Congresul CNP nu poate solicita presedinților să ne spună și nouă celor care cotizăm cât câștigă ei în urma participării la o astfel de ședință?

Ar fi o dovadă de transparență.

Vă asigur că am să mă interesez și am să aflu care este această sumă și am să o fac publică aici dacă nu e secretă.

De asemenea mie nu mi se pare în regulă ca liderul CNP din teritoriu să fie pontat la serviciu (deci este plătit prin salariu), iar pentru aceeași perioadă de timp (cât participă la sedința respectivă) să fie remunerat și de către Consiliul Județean. Corect mi s-ar părea ca pe perioada de timp cât se află la sedința ATOP să nu mai fie pontat la serviciu, pentru că așa este remunerat de două ori.

Nu văd ce legătură are legea sindicatelor și de ce vă tot comparați dvs. cu sindicaliștii?

Tot dvs.(aici nu mă refer la dvs. personal ci la toți cei din conducerea CNP) spuneți de fiecare dată când aveți ocazia că CNP-ul nu este înființat prin hotărâre judecătorească, ci prin lege (asta de parcă pe un polițist de rând l-ar și interesa astfel de aspecte), spunând-o de așa natură încât să induceți impresia că dacă a fost înfințat prin lege este mai „special”. Iar când vă sunt adresate întrebări în legătură cu ce face concret această organizație pentru polițiștii de rând, vă apărați spunând că CNP-ul nu este sindicat și problemele respective sunt de competența lor, dar în rest vă comparați și întrețineți o competiție nefirească cu sindicatele.

Sincer, nu-i văd rostul acestei comparații cu sindicatele. :huh:

PS: Nu sunt vreun sindicalist. Așa că activitatea sindicatelor mă interesează mai puțin.

Cu stima

Edited by Rookie
Link to comment

@Rookie.

Referitor la topik cred ca nu mai aveti nelamuriri, chiar vreau sa stiu si eu care sunt sumele/indemnizatiile de sedinta, dar in referire la faptul ca presedintele CNP sa nu mai fie "pontat " la serviciu, poate stiti ca noi politistii nu suntem platiti la ore lucrate si nu ne incadram dupa Codul Muncii.Apropo si daca tot vreti sa va documentati cu alte probleme din domeniu si sunteti membru CNP ar fi bine sa ne contactati direct prin FAX, e-mail sau scris, nu pe forum. Sigur veti primi raspuns.

Continuati sa va faceti ca nu intelegeti, dar CNP-ul este organizatie profesionala, infiintata prin lege, am expus amanunte in alte topik-uri.

Pentru ca dvs si altii tot ne intrebati de ce nu ne intelegem cu sindicatele, cu toate ca nu face obiectul acestui topik o sa dau citire unui fragment dintr-un protocol,la care se mai lucreaza, restul urmand a fi facut public la terminarea discutiilor pe siteu-ul www.cnpromania.ro/forum de "mediatorul"

" Obiectivele colaborarii sunt următoarele:

1. Realizarea unui sistem de informare reciprocă cu privire la evoluţiile discuţiilor şi negocierilor din cadrul dialogului social din cadrul M.A.I. şi cu alte instituţii ale statului.

2. Identificarea modalităţilor practice de colaborare în vederea stabilirii unor poziţii comune referitoare la măsurile de austeritate fără precedent stabilite de Guvernul României, care afectează poliţiştii, dar şi a soluţiilor alternative la aceaste măsuri.

3. Crearea cadrului pentru susţinerea reciprocă a propunerilor şi amendamentelor la legile ce vor fi trimise în Parlament, la ordonanţele şi hotărârile guvernului şi ordinele ministrului, prin care se vor mai hotărî modificări ale cadrului legislative privind statutul poliţistului, salarizarea şi pensionarea ori reduceri ale veniturilor poliţiştilor şi de personal.

4. Informarea publică a cetăţenilor, mass-mediei şi instituţiilor statului despre măsurile luate şi efectele acestora asupra poliţiştilor, despre neasigurarea mijloacelor necesare îndeplinirii atribuţiilor şi preconizatele concedieri de poliţişti.

5. Participarea la formele de protest public în exercitarea drepturilor legale şi constituţionale de către poliţiştii îndreptăţiţi la astfel de reacţie faţă de reducerea veniturilor şi concedieri.

6. Atacarea în instanţele de contencios administrativ şi privind constituţionalitatea a actelor normative şi administrative emise de parlament, guvern şi minister, care încalcă drepturile poliţiştilor, cu susţinerea financiară şi juridică din partea tuturor organizaţiilor semnatare.

7. Acordarea de sprijin membrilor organizaţiei profesionale CNP şi a celor sindicale, afectaţi de măsurile de concediere preconizate până la finalizarea acţiunilor întreprinse de comun acord.

8. Normalizarea relaţiilor de colaborare la nivel central şi judeţean între organizaţia profesională şi cele sindicale şi între acestea, sprijinul reciproc, neiniţierea de acţiuni conflictuale, contestaţii, retrageri de membri, asistarea sau participarea în comisiile de evaluare a poliţiştilor şi susţinerea comună a unor probleme sau poliţişti în faţa conducerilor structurilor poliţieneşti."

Domnilor colegi asta facem acum si altele pana MAI ne va pune in fata cadrul legislativ pe care l-am cerut, calendarul reorganizarii si cifrele fatidice ordonate de guvern.

Pana atunci discutam si aici, dar in limitele bunului simt si fara a continua dezbinarea noastra in aceste momente critice.

Link to comment

Domnule radusandu degeaba îmi tot repetați să iau legătura cu CNP-ul prin FAX, email sau scris, nu am să o fac, cu toate că sunt membru CNP.

Și am să vă spun și de ce.

Până în prezent și probabil că multă vreme de acum înainte, CNP-ul nu a reușit să-mi câștige încrederea, astfel încât să mă pot duce cu inima deschisă la președintele din județul meu și să-i spun sau să-l pot întreba deschis, fără teama că se v-a simți lezat sau deranjat, iar pe viitor, după cum toți ne putem aminti că se practica, „mă va avea în vedere”, mă va carota și îmi va pune piedici pe unde va avea posibilitatea.

Acest lucru nu a reușit să-l înțeleagă conducerea de la centru a CNP-ului, respectiv faptul că dacă liderii locali sunt niște șefi, șefuți sau șefuleți, nu vor inspira niciodată încredere polițistului de rând, din moment ce el stă cât îi ziulica de mare printre comandanți, bea cafele, sucuri, studiază presa, etc.

Încercați și dvs. un exercițiu de imaginație și puneți-vă în locul unui polițist de rând ce lucrează în operativ, care de fiecare dată când ajunge pe culoarele și la birourile șefilor, cu diferite probleme ori când este chemat, el dă nas în nas de fiecare dată cu liderul CNP ce iese din biroul șefului râzând și adresând salutări cordiale. Ați avea încredere într-un astfel de om?

Am observat că și pe site-ul CNP imediat ce un interlocutor se dovedește a fi mai critic și formulează câteva întrebări incomode i se reproșează că postează sub rezerva anonimatului. Ce este rău în asta? Nu ar trebui să aibă nicio relevanță pentru dvs.cei din conducerea CNP, pentru că încrederea se câștigă, nu se impune, iar această organizație trebuie să dovedească deschidere și transparență față de membrii săi și chiar față de cei ce nu sunt membri, pentru că în felul ăsta îi poate convinge să devină.

Poate ar fi bine dacă ați profita de facilitățile pe care le oferă internetul și tehnologia astăzi, discutând, răspunzând la întrebări liber și fără condiții, așa veți dovedi că nu aveți nimic de ascuns, iar acele zvonuri cum că sunteți apropiați conducerii poliției și ministerului se vor risipi, iar polițiștii vor veni mult mai deschiși către CNP. Bineînțeles asta numai dacă se dorește ca lucrurile să se schimbe.

Cu deosebită stimă,

un membru cotizant ce dorește să rămână anonim.

Link to comment

Un predsedinte CNP primeste pentru fiecare sedinta ATOP la care participa 500 lei si este pontat prezent la serviciu cu toate ca nu este , pentru ca daca s-ar intampla ,conform graficelor de lucru de la financiar, ar trebui sa sufere de ubicuitate.

Rookie ,tot timpul vrei sa te compari cu unul mai bun ca tine, din acesta cauza CNP-ul se compara cu sindicatele, cu toate ca sunt foarte departe.

" Obiectivele colaborarii sunt următoarele: Ce or fi pazit din 2002 pana acum ?

De ce nu raspunde domnul radusandu? Pentru ca stie ca nu are dreptate si este rusinat sa spuna adevarul cotizantilor CNP.

Insa daca nu minti prin omisiune ,nu ai ce sa ti minte.

Fax ,e-mail? Pai avem ceva de ascuns? Eu zic ca nu .

Semnat

Anonimus

 • Upvote 1
Link to comment

@elvis, Rokie

Mai trebuie sa si muncim, nu sa discutam pe forum, uneori ca sa ne aflam in treaba sau... Da, sa-i " intepam" pe altii. Da, Rookie încrederea se câștigă, nu se impune, totusi prin raspunsurile care incerc sa vi le dau nu vreau sa va schimb nici o parere, iar in topik-urile celelalte asa am incercat. E parerea ta elvis, dar ti-am spus ca nu traiesti in realitate, referitor la sindicate, ori nu stii cand s-a infiintat CNP-ul si sindicatele in politie. Credeam ca vi cu ceva punctual, propunere la pct 8 la "obiectivele colaborarii".

Referitor la graficele de lucru pentru financiar, sa stiti ca se fac numai pentru a putea achita sporul de antena. Poate stiti de ce se acorda sporul de misiune permanenta.

Nimeni, chiar din politie "nu poate fi peste tot", dar inspectorul sef si reprezentantul CNP trebuie sa participe la sedintele ATOP.

Numai bine!

Link to comment

Vedeti domnule radusandu cand vorbiti ,,cu cuvintele dumneavoastra" si iesiti din sabloanele prestabilite incepeti sa spuneti multe.

Este foarte interesant ce spuneti .Deci ia si spor de antena atunci cand participa la sedintele ATOP. Nu ca nu as fi stiut ,dar imi place cand recunoasteti.

Inspectorii sefi cat iau?

Pro Lex s-a infiintat in 2004.

Chiar sa va fi trebuit 6 ani pentru elaborarea strategiei de colaborare?

Sper ca de data asta sa imi raspundeti la cele doua intrebari.

Multa sanatate va doresc. :emo-yessir:

Edited by Elvis
Link to comment

Haideti va rog sa nu ne indepartam de subiectul din titlul topicului si sa transformam acest topic intr-un versus dintre CNP si sindicate.

Domnule radusandu cand v-am spus pe alt topic ca va respect, nu am facut-o ironic sau pentru complezenta, vorbeam foarte serios. Iar respectul pe care vi-l port se datoreaza tocmai faptului ca sunteti singurul reprezentant din CNP care a avut curajul sa intre pe un forum ce nu apartine organizatiei si sa discute liber, sa incerce sa raspunda intrebarilor unor necunoscuti sau anonimi. Asta e o dovada de transparenta dupa parerea mea. Iar aceasta transparenta ar trebui sa fie unul din obiectivele principale si permanente ale CNP, daca vrea sa dovedeasca politistilor ca chiar e interesat de soarta lor si de interesele acestei categorii profesionale.

De aceea faptul ca ma invitati sa iau legatura cu CNP-ul prin alte mijloace, nu mi se pare a fi decat o veche metoda "de trista amintire" si total irelevant.

Sau raspunsurile CNP-ului difera in funcție de identitatea, gradul ori functia celui ce le formuleaza? Nu as vrea sa cred ca este posibil asa ceva.

Totodată, faptul ca discutam aici pe forum, nu înseamnă că nu muncim, cum incercati sa sugerati dvs.

Daca CNP-ul nu are nimic de ascuns fata de membrii sai, care e impedimentul daca raspunde deschis la nistre intrebari pe care eu, un membru CNP (nu conteaza numele, Ionescu, Popescu, etc), le-am adresat civilizat?

De ce nu va adaptati la noile posibilitati de comunicare pe care le ofera internetul si astfel sa tineti mai bine legatura cu membrii dvs. dovedind ca nu exista interese ascunse, etc. Nu mai reiau argumentele pentru care prefer sa raman un anonim, le-am precizat mai sus, dar imi mentin parerea ca dvs cei din conducerea CNP-ului, ar fi mai bine daca ati fi mult mai deschisi catre nou, catre noile posibilitati de comunicare si sa mai renuntati la acele practici invechite. Totul astazi se rezuma la comunicare si la circulatia informatiei.

Degeaba reuseste CNP-ul sa obtina nu stiu ce drepturi pentru membrii sai, daca acestia nu afla si nu stiu acest lucru.

Link to comment
 • 1 month later...

Poti sa le afli usor folosind aceste mijloace moderne de cmunicare pe care le pomenesti. Intra putin pe site-ul CNP si citeste cu rabdare articolele de fond si o sa afli multe.

Este o dinamica permanenta a activitatilor si nu se mai foloseste trimiterea de adrese, dar se posteaza si se trimit rapoartele trimestriale ale BEC si comisiilor.

Nici nu sunt adeptul intrecerii si concurentei intre CNP si sindicate, multe lucruri le-am obtinut impreuna fata de minister, ca daca nu eram toti de acord sa sustinem ceva important, hotarau sefii. De aceea, noi doar am raspuns in legatura cu aluziile dintre CNP si sindicate, dar nu vrem ca acesta sa fie subiectul fiecarei postari sau acuzari comparative.

Luati pe fiecare cu ce va comunica, implicati-va si aflati mai multe, asa poate ne castigam increderea si nu mai facem acuzatii anonime nefondate.

Daca o sa intelegem asta si nu o sa stati numai cu baioneta pusa si sa impungeti cu ea, poate construim un dialog util si civilizat, chiar daca avem pareri diferite.

 • Downvote 1
Link to comment

Te cheama cumva radusandu ?

Nu ma trimite pe site-ul ala cenzurat, intortochiat si greu de urmarit, unde daca intreb ceva mi se raspunde "vezi pe shootbox, vezi ca e la comunicate, vezi ca e pe forum, vezi ca e postat dincolo" etc .

Daca tot te-ai bagat aiurea-n seama si vroiai sa raspunzi in locul domnului radusandu, puteai posta la obiect, raspunsul la care ma trimiti, pe un site pe care-l cenzurezi fara nicio jena din dorinta de a fi inconjurat numai de cei cativa aplaudaci ce ti-au mai ramas pe acolo.

Nu ar fi rau daca te-ai mai relaxa putin, poate dupa aceea nu vei mai vedea peste tot numai acuzatori anonimi cu baioneta pusa, gata sa te impunga pe tine, buricul pamantului. :ner:

 • Upvote 1
Link to comment

Fratilor e jale cu razvratitu asta! Nu poti sa tragi un fas ca hop apare si el.

Ma comunistule ne lasi? Pe langa faptul ca ai un discurs gen Ion Iliescu, adica vorbesti mult fara sa spui nimic, mai faci si pe lovitul si ofensatul! Am citit si eu pe forumul CNP postarile dumitale. Nu am cont acolo asa ca nu mi-am batut capul sa iti raspund. Toate m-au dus la o singura concluzie: esti o rusine pentru politisti, pentru colegii tai din staff-ul CNP (unii foarte onorabili) si pentru cei care te-au ales acolo. Se vede treaba ca dumneata crezi ca l-ai luat pe Dumnezeu de picior!

Stii ce? Te rugam sa nu te mai zvarcolesti noaptea in somn si sa mori de grija politistilor. Da-ti demisia. Suntem lamuriti pana peste cap despre cum ne reprezinti dumneata. Si uite asa dumnheata vei fi mai linistit si eliberat de grija noastra si noi nu vom mai fi nevoiti sa iti citim postarile pline de superioritate si infumurare. Eu (si multi altii) am vazut clar ce esti: un lingau!

 • Upvote 1
Link to comment

Dragi colegi sa ne ancoram in meandrele concretului si sa gasim conceptele comune ale unei viitoare colaborari intre........

Ce ziceti il fac pe mediator, chiar daca nu stiam ca l-a angajat radusandu avocat.

Nu prea ii vezi pe la cercetarile prealabile si prin consiliile de judecata , in rest e liniste si pace.

Pace voua. :rolleyes:

Link to comment

Stii cumva la cate consilii si la cate cercetari prealabile sau procese am ajutat colegii si cu ce rezultate, de arunci iar cu noroi in munca altuia? Atata stii, atata spui, nu poti cere mai mult de la unii care se intrec la debitat prostii. Astept sa vad cum ma faci, ca golanii, ca tot folosesti acest limbaj de gang.

 • Downvote 2
Link to comment

Ii rog pe colegii care l-au vazut pe modulator pe la "consilii" sau care au fost ajutati de el sa posteze aici o confirmare, cu o mica descriere a interventiei dumnealui. Sa vedem daca e numai gura de modulator. Eu sunt convins ca e. S-a infipt acolo unde e acum pentru ca a fost obisnuit sa fie toata viata sef, si se vede de la o posta ca a capatat niste naravuri....

Edited by SandoKhan
Link to comment

Domnule modulator o sa va dezamagesc.

Eu spre deosebire de dvs nu m-am nascut la 8 ani nici nu sunt de la casa copilului.

Imi dau seama ca nu v-ati insusit nici cele mai elementare norme de bun simt.

Las la aprecierea colegilor de pe forum sa vada cine este golanul.

Insa daca sunteti barbat cum va dati cand aveti drum prin Craiova ,alegeti dvs un loc mai retras ,sa puteti sa imi aruncati in fata laturile si veninul pe care le scoateti pe gura.

Atunci cand va dati jos armura de comisar sef sunteti un om slab ,modest, comun.

Dar sa stiti ca astfel de lucruri se intampla cand nu ai scoala vietii ,termini liceul la seral si te apuci de facultate.

. :emo-yessir:

Link to comment

Pentru ca unii bat campii in continuare fara sa-i doara, o sa postez asta peste tot unde scoateti tampenii la adresa mea, fara sa va fi criticat macar, doar pentru ca am intrat in discutii cu o informare si cateva citate din lege. Asa vede si lumea cat de democrati si obsedati sunt unii de atac la persoana, insulte si calomnii, neputand purta un dialog.

Ati luat-o inainte pe aratura si o tineti in continuare asa... NU are rost, asta nu este discutie, este taman inchizitie si aveti tupeul sa acuzati de asta pe altii.

Nici o opinie despre ce s-a facut si ce s-a scris, atacati persoana.

Cat despre site-ul cnp, mai lasa-ti-o balta. M-am uitat si eu, in afar de 2 postari ale lui Marius - Marios si una a lui potopul, NU SUNT STERSE NICI O ALTA POSTARE.

Vreti sa vi le pun aici sa vedeti ce contin? Nici o referire la discutii, doar acelasi atac furibund la persoana si CNP. Conform regulilor site-ului, ca si cele de pe alte site-uri, postarile de acest gen se sterg, daca se insista se blocheaza contul. In schimb am vazut zeci de discutii contradictotii si acolo, NESTERSE, asa ca lasati-o moarta cu cenzura

Repet, oriunde critica poate fi utila, chiar aici, numai ca unii nu o suportati, generalizati din complexe, mania persecutiei si intoleranta.

Spunand astfel de cuvinte, ca reactie la coltii infipti in beregata oricui nu-i de acord cu unii de aici, reactionati de fapt mai rau decat cei de care spuneti si am spus, ca reactie.

Nu vi se pare ca am dreptate daca va puneti in pielea mea? Ba da, aata timp cat, repet, la o informare si cateva vorbe spuse fara nici o rautate, ati atacat in haita persoana.

Lupii moralisti atata au asteptat, sa fie contrazisi, ca sa treaca la discutii murdare, in loc sa discute pe baza celor facute sau scrise.

In rest, toate apelativele vi se potrivesc de minune, intoarse catre voi insiva, eu nu m-am luat de nimeni gratuit, dar vad ca in schimb v-ati gasit de lucru sa va descarcati mizeriile la adresa mea.

Nu conteaza ce spun, ce fac, conteaza ca am intrat pe un teren minat unde doar daca laudam pe cineva am sanse de supravietuire, nu? Si mai acuzati de asta pe celalalt! Halal caracter.

Multi va legati ca ... de om fara sa aveti habar cine sunt si ce fac, dar daca tot am facut putina morala la cei care m-au atacat, gata avalansa de mizerii, fara nici un argument, fara un pic de discernamant. Eu am castigat un pariu ca asa se va intampla, din pacate nu v-ati dezmintit citiva, iar ceilalti doar v-ati repezit la mirosul sangelui ... Reactie de carnivore ...

Este corecta o astfel de apreciere atata timp cat nu discutati problema, fapta, masura, ci atacati persoana si nu faceti decat sa intoarceti pe dos fiecare cuvant au vorba. Democratic... Mai vorbiti de sefi...

Link to comment

Domnule razvra.....modulatorul ati dat cumva copy-paste?

Parca era vorba despre sedintele platite ATOP la care participa presedintii CNP.

Va rugam frumos, ce puteti sa ne spuneti ?

Edited by Elvis
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.