Jump to content
POLITISTI.ro

Norme aplicare Legea 117/2011

Postare recomandată

Publicat

BUna seara

Sunt curios daca vreun forumist imi poate spune ceva referitor la normele de aplicare ale Legii 117/2011. La BAEST mi s-a spus ca se merge pe legea noua (117/2011) si cu normele deaplicare vechi (Legea 295/2004).

Mentionez ca ma refer la legea armelor

• Moderator
Publicat

Legea 117 din 15 iunie 2011 este legea de modificare si completare a Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.

• Membru
Publicat

Dragule, Legea nr. 117/2011 doar modifica Legea nr. 295/2004, atat. In continuare te raportezi la Legea nr. 295/2004 si normele de aplicare ale acesteia, respectiv HG nr. 130/2005.

Publicat

Si nu vine cu norme de aplicare? Ca am vazut ca s-au schimbat cateva lucruri prin Legea 295/2004 :(

• Membru
Publicat

Prin mai anul asta ar trebui sa apara acele norme!

Dar de ce intrebi?

Publicat

Sunt interesat de obtinerea unei arme scurte pentru colectie, in calibru diferit de .22lr

• Moderator
Publicat

Pentru treaba asta, primul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa te inscrii intr-o asociatie a colectionarilor de arme.

Publicat

A.N.C.A., a fost cea mai la indemana

Dar inca se asteapta aparitia noilor norme de aplicare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.