Jump to content
POLITISTI.ro

Pot sa conduc in cazul in care mi-am pierdut permisul de conducere?


0123456789

Recommended Posts

salut! am si eu o intrebare la care as dori urgent sa imi raspundeti!! pot sa conduc in cazul in care mi-am pierdut permisul? eu stiu ca se poate verifica prin statie ca esti in regula in cazul in care te opreste, dar daca ma insel si comit vreo infractiune?! sa-mi raspunda cineva sincer si merg pe incredere. multumesc anticipat!!

Link to comment

Poti sa conduci ,dar in cazul in care o sa fii oprit de un echipaj de politie o sa fii sanctionat contraventional pentru lipsa documentelor

Link to comment

@Jasmina: multumesc foarte mult pentru informatie! nu te supara, inca ceva... cum o sa fiu sanctionat? am inteles ca amenda este 40 RON... adevarat?

Link to comment
  • Moderator

Clar este ca trebuie sa te duci sa soliciti eliberarea unui nou permis de conducere, pe motivul pierderii. Nu te costa o caruta de bani, chiar pana in 50 de lei daca stau bine sa ma gandesc, iar pana ti se elibereaza unul nou, iti vor da dovada cu drept de circulatie 15 zile, permisul urmand a-ti fi trimis prin posta acasa. Pentru asta, trebuie sa te adresezi Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule din judetul unde l-ai obtinut.

O seara placuta.

Link to comment
  • Member

Mai bine zis: prevazuta de art.147 alin.1 din H.G.1391/2006 si sanctionata de art.101 alin.1 pct.18 din O.U.G. 195/2002, 6 - 8 puncte amenda.

La art.35 alin.2 se sanctioneaza refuzul de a inmana documentele politistului rutier.

  • Upvote 4
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.