Jump to content
POLITISTI.ro

Comisarul şef Liviu Tăut este noul şef al IPJ Maramureş


Catalin

Recommended Posts

  • Moderator

În urma concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şef al IPJ Maramureş, comisarul şef Ioan Liviu Tăut a fost numit oficial pe acest post.

El a fost numit provizoriu în această funcţie cu aprox. o lună de zile în urmă, după ce postul a rămas vacant ca urmare a pensionării lui Ioan Isac. În ultimii cinci ani, Tăut s-a aflat la conducerea IPJ Satu Mare.

32466243.jpg

Comisarul şef Liviu Tăut este căsătorit, are doi copii. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeş – Bolyai din Cluj Napoca şi este doctor în Ştiinţe Juridice. A intrat în structurile Ministerului de Interne în 1987, în 1994 a devenit şef al Serviciului Management şi Resurse Umane din cadrul IPJ Maramureş, iar din 1996 şef al Serviciului Poliţiei de Ordine Publică din cadrul IPJ Maramureş. Începând din data de 10 octombrie 2005 a ocupat funcţia de şef al IPJ Satu Mare.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.