Jump to content
POLITISTI.ro

Întâlnire a secretarului de stat, şef al DOSP cu reprezentanţii CNP


NewsBot

Recommended Posts

Sigla_MAI.jpg

Secretarul de Stat, şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din M.A.I., chestor principal de poliţie Petre Tobă, a avut, astăzi, 3 aprilie a.c., la sediul instituţiei, o întâlnire cu reprezentanţii organizaţiei profesionale Corpul Naţional al Poliţiştilor.

Întâlnirea a avut loc la invitaţia secretarului de stat şi vine în continuarea celor demarate cu organizaţiile sindicale, în vederea îmbunătăţirii activităţii personalului.

Pe agenda discuţiei s-au aflat aspecte de interes din domeniul profesional şi social cu care se confruntă angajaţii M.A.I.. A fost reiterat interesul pentru finalizarea proiectelor legislative privind Statutul Poliţistului şi Ghidul carierei poliţiştilor şi cadrelor militare din Ministerul Administraţiei şi Internelor.

La finalul întrevederii, secretarul de stat le-a solicitat reprezentanţilor C.N.P. să vină cu propuneri concrete de îmbunătăţire a cadrului decizional.

Link to comment

E bine ca ati discutat dar ... problema mare este de ce nu ati discutat si despre drepturile noastre banesti luate cu japca de catre putere , sau va faceti ca nu ati stiut ca noi politistii nici de data aceasta nu vom primi drepturile ? Se pare ca vom ajunge la rand in cincinalul viitor , de fapt noi nu prezentem interes pentru puterea actuala, doar nu noi îi vom judeca pentru faptele lor si nici nu le-am adus averi prin buzunare !

Guvernul a decis în şedinţa de marţi suplimentarea bugetelor pentru reîntregire salariilor diminuate Ministerului Finanţelor Publice şi suplimentarea bugetelor Ministerului Justiţiei, Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Ministerului Public şi Consiliului Superior al Magistraturii, Ministerul Public .

http://www.capital.r...ari-164086.html

Edited by Leonidas67
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.