Jump to content
POLITISTI.ro

sunt terorizat de un politist!


man

Recommended Posts

buna tuturor!am observat ca majoritatea sunteti politisti si m-am gandit ca ma puteti ajuta.in urma cu ceva timp prietena mea si cu mine am mers la discoteca,si a doua zi mam trezit cu taicasu la usa ca cica am batut-o si violato pe fie-sa in seara precedenta.mentionez ca fosta mea prietena are un unchi politist care a vorbit cu mine si ma ameninta ca are probe si ca o sa am probleme.dar eu sunt sigur ca i s-a pus pata pe mine acestui om care cica e politist si ar trebui sa ma apere.cum ma pot apara de abuzul lor?eu sunt nevinovat. multumesc!

Link to comment

e chestia de ieri,inca nu.dar sunt sigur ca omul acela va comite un abuz impotriva mea,care va trece nevazut

are 13 ani ea.ne-am despatit intre timp

eu am 19 ani

Link to comment
 • Moderator

Da, poți avea probleme serioase. Întreținerea de raporturi sexuale cu un minor este pedepsită de legea penală.

 • Upvote 1
Link to comment
 • Member

Îţi spun eu cum stă treaba, din punctul meu de vedere: presupun că eşti major, că ai vrăjit fata şi că i-ai promis luna şi stelele doar pentru a avea de câştigat favoruri sexuale de pe urma ei. Probabil tatăl dânsei a aflat de ispravă şi acum încearcă să-şi scoată odrasla basma curată, arătându-te pe tine cu degetul, care, din punctul meu de vedere, ai cam profitat de fetiţă, ea nefiind majoră.

Sfatul meu: căută un avocat!

L.E.: acum am văzut că ţi-au răspuns deja colegii, scuze, tastez de pe telefon.

Edited by Bogdanel
 • Upvote 2
Link to comment

nu am vrajit-o!de ce esti sarcastic?nu ati inteles cum sta problema.a fost prietena mea,ne-am despartit si acum 2 zile am vazut-o la discoteca.intradevar,m-am comportat cam urat cu ea,dar asta nu inseamna ca trebuie sa abuzeze unchiul ei de mine si sasi foloseasca autoritatea de politist,nu?

Link to comment
 • Moderator

Sau cu alte cuvinte: „dacă ai pitulat crenvuștiul în chifla fetiței minore a omului”, nu e vorba de niciun abuz, ci tu ești un infractor sadea. :ner:

Link to comment

eu nu sunt un infractor,doar ca el incearca sa se foloseasca de influenta pe care o are.catalin,spune-mi tu nu ti se pare normal sa vreau sa ma lase in pace?ar trebui sa uite si gata!nu?

Link to comment
 • Moderator

Nu ai înțeles! Man, în momentul în care ai întreținut raporturi sexuale cu aceea fetiță minoră ai devenit infractor. De ce? Pentru că legea interzice acest lucru, chiar și dacă fetița nu s-a opus și a fost de acord, tot nu e în regulă și infracțiunea s-a consumat. Înțelegi?

Link to comment
 • Member

Bine.

Nu ai vrăjit-o.

Dar cum se cheamă rezultatul? Deflorare?

Eu înţeleg că acum îţi pare rău că ai profitat de un copil de 13 ani, însă trebuia să gândeşti cu mintea şi nu cu altceva.

Vorba unui profesor de l-am avut în şcoala de poliţie, "Domnule, sunteţi PENIBIL de amendă". În cazul tău, de ÎNCHISOARE.

Link to comment

pai asta e problema,ca ea s-a opus!si incerc sa o conving sa nu depuna plangere dar unchiul ei,acel politist mi-a dat de inteles ca o sa-mi faca probleme.si mi se pare ca acel om procedeaza gresit,terorizandu-ma pe mine,mai bine ar convinge-o pe ea sa-si vada de viata si sa nu-mi distruga mie viata

 • Downvote 4
Link to comment
 • Member

Nu trebuia să te complici cu o fetiţă de 13 ani.Ai proftat şi te-ai certat cu ea, iar acum vrei să fii lăsat in pace...Ai o vârsta totuşi, trebuie să fii conştient şi să-ţi asumi ceea ce faci.

LE. În primul post ai scris că eşti nevinovat, dar acum spui că ea s-a opus actului sexual.

Nasol prietene, trebuie să suporţi consecinţele!

Edited by BGeorge
Link to comment

Adica ai violat un copil de 13 ani?Scuza-ma ca-ti spun dar daca tatal meu era in situatia acelui parinte era el in inchisoare acum pentru crima,iar tu la 2 metri sub pamant.

Link to comment
 • Moderator

Problemele nu ți le fac: unchiul, vărul, tatăl sau orice altă rudă a fetiței. Problemele ți le-ai făcut chiar tu, nimeni altcineva!

Dacă fata s-a mai și opus, atunci acel polițist are dreptate și este vorba de un viol. Nu e vorba de niciun abuz aici, ci este o reacție perfect normală și firească a unui părinte. Încearcă să-ți imaginezi cam cum ai reacționa tu, dacă ai avea o fetiță minoră și un adolescent ar viola-o.

Link to comment
 • Member

Pentru că asta eşti dacă ai abuzat de un copil. Cel mai probabil ai distrus viaţa acelei fete pentru mult timp de acum încolo.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.