Jump to content
POLITISTI.ro

Au fost interzise mutarile, transferurile si incadrarile din alte structuri in Politia Romana

Marius

Recommended Posts

• Moderator

Inspectorul General al Politiei Romane a emis Dispozitia Nr. 42793 din 05.08.2010 prin care se sisteaza absolut toate mutarile, transferurile si incadrarile din alte structuri in cadrul Politiei Romane, incepand cu data de 05.08.2010.

Cu aceeasi data au fost sistate si mutarile intre ordonatorii tertiari de credite aflati in subordinea Inspectoratului General al Politiei Romane.

Aceasta masura este motivata de procesul de reforma institutionala ce urmaza sa aiba loc la nivelul tuturor unitatilor Ministerului Administratiei si Internelor si pt. protectia personalului propriu.

• Upvote 1

Adica gata, s-a terminat cu intratul pe usa din spate in Politie. Cel putin pentru moment. :)

• Moderator

Dacă s-ar întâmpla același lucru și cu angajările din sursă externă, am putea spune că da.

• Moderator

Catalin,

incadrarile din sursa externa au fost deja sistate prin Ordinului Ministrului Administratiei si Internelor nr. II/3184 din 25.06.2010.

• Upvote 1

Această măsură ar trebui să rămână permanentă. Să se termine odată cu transferurile de prin alte parți (o sursă eternă de corupție, nepotisme, trafic de influență, etc) ce au transformat poliția asta într-o „moașă comunală”.

Aloo! Conducerea MAI și IGPR ! Citește cineva pe aici? :angry:

• Member

in Bucuresti peste tot se fac mutari...se trec baietii pe functii operative...

• Moderator

Pai au fost sistate doar mutarile intre ordonatorii tertiari de credite aflati in subordinea Inspectoratului General al Politiei Romane.

Asta inseamna ca mutarile in cadul aceluiasi IPJ, ori in cazul tau mutarile in cadrul DGPMB, nu sunt interzise. Nu mai sunt permise mutarile de la alte structuri (Frontiera, Jandarmerie, Pompieri etc.) catre IGPR si mutarile de la un judet la altul, ori in sau din cadul DGPMB.

• Upvote 1

• Member

se fac... de la evidenta populatiei si alte structuri neoperative...cum am zis

Bozo nu ai fost atent.

Ordonatorii tertiari de credide, in speta inspectorii sefi de la IPJ-uri, pot face mutari decat in cadrul unitatilor pe care le conduc.

Nu au voie sa primesca politisti din alte judete sau alte structuri si nici sa le dea voie la politistii din subordine sa plece la alte judete, decat la alte formatiuni din cadrul IPJ-urilor pe care le conduc.

Nici de la IPJ-uri catre IGPR nu se mai fac mutari.

Ce or face sefutii de la frontiera ,jandarmi si pompieri?

Pana mai ieri erau gramada pe politie ca fosta URSS pe Germania Democrata :ner: .

Nici aici, nici aici..... :hmmmt:

• Member

ce pacat, eu astept niste locuri de la frontiera sa le dea la noi la ipj, sa pot venii si eu in lumea bunaangry.gif

Inspectorul General al Politiei Romane a emis Dispozitia Nr. 42793 din 05.08.2010 prin care se sisteaza absolut toate mutarile, transferurile si incadrarile din alte structuri in cadrul Politiei Romane, incepand cu data de 05.08.2010.

Cu aceeasi data au fost sistate si mutarile intre ordonatorii tertiari de credite aflati in subordinea Inspectoratului General al Politiei Romane.

Aceasta masura este motivata de procesul de reforma institutionala ce urmaza sa aiba loc la nivelul tuturor unitatilor Ministerului Administratiei si Internelor si pt. protectia personalului propriu.

Doar pana pe 15 Septembrie cica este ordinul in vigoare. Atunci se termina cu reorganizarea.

Suntem satui de "cica". Daca nu ai citit dispozitia respectiva, nu inteleg de ce trebuie sa dezinformezi.

Nu e vorba de niciun termen, dispozitia este si ramane in vigoare pana la aparitia alteia care sa o abroge.

Exact asta este textul dispozitiei:

Având în vedere procesul de reformă instituţională la nivelul tuturor unităţilor Ministerului Administraţiei şi Internelor, începând cu data de 05.08.2010 se sistează mutările / transferurile / încadrările din alte structuri în cadrul Poliţiei Române.

Cu aceeaşi dată se sistează mutările între ordonatorii terţiari de credite aflaţi în subordinea Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Deci, pana cand. Vezi nu scrie.

Ce am spus este din sursa sigura, pt ca sunt si eu interesat si am intrebat in stanga si dreapta si persoana care mi-a confirmat data, este sa ii zic asa mai de sus. ;)

Doar pana pe 15 Septembrie cica este ordinul in vigoare. Atunci se termina cu reorganizarea.

Termenul de reasezare a statelor este 30.09.2010.

De la aia cu ochii albastrii.

Borisake, poti sa-i spui "sursei sigure" ca habar nu are pe ce lume traieste ori te minte cu nerusinare, iar daca tu iti pui sperantele intr-o astfel de persoana nu vei ajunge departe.

Daca citeai mai sus, observai ca incadrarile din sursa externa au fost interzise deja inainte de a se interzice mutarile, transferurile etc. in Politie, prin Ordinul Ministrului Administratiei si Internelor nr. II/3184 din 25.06.2010.

Asadar, nu poti ajunge in nicio structura MAI din sursa externa, cu atat mai putine sunt sansele sa poti ajunge in Politie.

E si normal, din moment ce sunt anuntate disponibilizari sa nu se mai faca incadrari directe.

Ok, este adevarat ce s-a scris, dar nu cred ca un cdt. nu stie ce vorbeste. Stiu o sa ziceti ca a semnat directorul, dar cum zicea si un coleg mai sus in Bucuresti nu este ca in tara.

Deci raman inca sa sper in continuare.

Stie foarte bine ce vorbeste, dar te pacaleste! :naughty:

Deh, in situatii din astea de criza trebuie sa ''mananca'' si gura ''cdt-ului'' ceva...

E bine ca esti optimist. Bafta!

La repartitia din 2009 nu am prins in judetul meu. Sunt casatorit, am probleme de familie si vreau sa ma mut in judetul meu. Oare este posibil?Ce trebuie sa fac? Raspunsul la raport este cel prin Dispozitia 42793 de sistare a mutarilor dintr-un judet in altul.In orice alt sector de activitate este permis mutarea/transferarea dintr-un judet in altul, conform Codului Muncii, in Politie de ce nu se poate? Va rog, vreau un raspuns....

• Moderator

Nu cred ca este posibil atat timp cat este in vigoare Dispozitia 42793.

Prin "probleme de familie" la ce te referi? Probleme sociale, medicale etc. ???

Sotia este intr-un judet si eu in altul. Pana voi reusi sa-mi aprobe raportul pentru apropiere de familie ,pentru mine este cea mai mare problema.