Jump to content
POLITISTI.ro

Cheltuielile aferente cursurilor de specializare

Recommended Posts

Sa traiti stimati colegi.trebuie sa plec in curand la un curs de specializare la slatina,pt. 2 spt si v-as ruga sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele aspecte:

-drumul se deconteaza indiferent daca voi calatori cu trenul rapid,accelerat sau inter-city?

-cele doua saptamani petrecute la slatina imi vor afecta in vreun fel salariul?

-exista posibilitatea de a primi o suma de bani in avans pentru deplasare?

Va multumesc anticipat! orice alte sugestii, pareri, recomandari legate de modul de desfasurare a cursurilor de specializare sunt binevenite.

Drumul se va deconta in functie de km parcursi pentru un bilet la clasa a 2-a.

In cele doua saptamani nu vei primii sporuri precum norma 12B , sporul de noapte , de cadavre etc.

Nu am auzit, dar poate exista aceasta posibilitate.

Am primit bani in avans pentru cazare atunci cand am mers la concursurile sportive organizate de MAI.

Edited by Elvis

Despre bani în avans există o posibilitate. Problema e că toţi se feresc să dea bani în avans, fiindcă la 24 de ore de la sosirea din misiune trebuie să deconteze integral ordinul de servici, chiar dacă ţi-au dat în avans doar 10 lei. Poţi încerca să faci un raport la inspectorul şef în care să soliciţi plata în avans a unei părţi. De aici încolo depinde de misiunea efectuată, rezultatul scontat, şi în primul rând de inspectorul şef. Dar încercarea moarte n-are.

Vezi „ Hotărâre nr. 1292 din 04/11/2003

Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 813 din 18/11/2003

privind drepturile de transport ale poliţiştilor, elevilor şi studenţilor din instituţiile de învăţământ pentru formarea poliţiştilor.” este prea mult de scris .