Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Acţiuni ale poliţiştilor constănţeni pentru combaterea vitezei excesive în trafic

În zilele de 24 şi 25 martie a.c., în intervalul orar 09.00 - 20.00, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie au organizat o amplă acţiune pe raza judeţului Constanţa pe linia sancţionării şi combaterii vitezei excesive.

Scopul acţiunii a fost de impunere a unui climat de ordine şi siguranţă publică, deoarece una din cauzele generatoare de accidente rutiere o reprezintă viteza în cele două forme ale sale – neadaptată la condiţiile de drum sau excesivă.

Astfel, acţiunea s-a concretizat în 249 de sancţiuni aplicate şi 21 de permise de conducere reţinute.

Exemple:

La data de 25 martie a.c., B. Ştefan, de 59 de ani, a fost depistat conducând un autoturism pe DN39, în localitatea Tuzla, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 117 km /h.

La data de 25 martie a.c., P. Marius, de 33 de ani, a fost depistat conducând o motocicletă pe DN39, în localitatea Tuzla, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 207 km/ h.

La data de 25 martie a.c., S. Costel, de 32 de ani, a fost depistat conducând un autoturism pe DN39, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 163 km /h. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că cel în cauză avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 25 martie a.c., D. Bogdan, de 25 de ani, a fost depistat conducând un autoturism pe DN2A, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 152 km /h.

Conducătorii auto în cauză au fost sancţionaţi contravenţional şi faţă de aceştia s-a aplicat măsura complementară de reţinere a permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

I.P.J. Constanţa - Compartimentul Relaţii Publice

Publicat (modificat)

Se pare ca nu numai in C-ta s-a desfasurat aceasta actiune.

Asa ca astazi am fost de am achitat 140 de lei. :)

Modificat de Sony
  • Apreciez 1
Publicat

Naspa, ti-as fi dat un minus pt ca ai circulat cu viteza si un plus ca ai avut taria sa postezi. :)

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Recunosc ca uneori circul cu viteza. Nu am obsvervat autospeciala cu aparat radar, si nici agentul nu a apucat ca coboare din masina, asa ca m-am oprit singur si i-am spus ca cunosc motivul pentru care m-am oprit. :slapb:

• Moderator
Publicat

Eu te-aș fi sancționat cu un avertisment. Sunt din ce în ce mai rari oamenii capabili să-și asume consecințele faptelor lor.

Publicat (modificat)

Catalin,

Amenda am platit-o cu gandul ca poate se face ceva constructiv din bugetul ala local. Cate putin de la fiecare, dar se strange.

Modificat de Sony
Publicat

mda, si eu circul cu viteza insa in limita bunului simt- + 30 km peste limita legala. si am o statie cb ca sa nu contribui la bugetul local degeaba :))

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.