Jump to content
POLITISTI.ro

Cercetat pentru inselaciune de 800.000 de euro


NewsBot

Recommended Posts

Un bărbat din judeţul Vaslui este suspectat de poliţiştii din Brăila de comiterea infracţiunii de înşelăciune

La data de 22 martie a.c., poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Brăila, au efectuat cercetări şi au probat activitatea infracţională a suspectului B.R., de 37 de ani, din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, care, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Brăila, în perioada septembrie-noiembrie 2011, a emis mai multe file CEC şi bilete la ordin, în favoarea a 18 parteneri de afaceri, din mai multe localităţi din ţară, inducându-i în eroare cu privire la disponibilul din cont, prejudiciului creat fiind de aproximativ 800.000 de euro.

În cauză s-a întocmit dosar penal împotriva acestuia, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, dispunându-se şi măsura reţinerii învinuitului, pe o perioadă de 24 de ore.

La data de 23 martie a.c., suspectul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, aceasta dispunând obligativitatea de a nu părăsi localitatea, pe o perioadă de 29 de zile.

I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relaţii Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.