Jump to content
POLITISTI.ro

Cum pot avea acces la sectiunea privata a politistilor?

Motoboom

Recommended Posts

• Member

salut admini

cum pot avea acces la forumul dedicat numai politistilor? ce trebuie sa fac? multumesc, astept un raspuns

• 2 months later...

Buna ziua...Sunt politist in cadrul formatiunii o.p. prahova..de 14 ani..As dori sa stiu cum pot avea acces la Sectiunea privata a politistilor....

Va multumesc anticipat ,

Cu stima Alin...

• 1 month later...

Sa fii membru, sau sa intri in Politia Romana sau in PFR ca ofiter, agent sau personal civil (in nici un caz centralist).....

.

Edited by Administrator
Quote inutil.
  • 3 months later...
  • Member

salut , sunt din IPJ Dolj, sectia 3; am postat pe forumul IGPR, la sectiunea generalitati numele de utilizator m1h4i pe 14.01.2011. Sper sa primesc acces cat mai repede la sectiunea privata. multumesc anticipat !!!

• 5 months later...

as vrea si eu sa am acces in "sectiunea privata a politistilor" :huh:

Propun sa se deschida in sectiunea privata a politistilor un topic cu link-urile fiecaruia dintre noi, care avem cont pe facebook, pentru a ne cunoaste mai bine si a stii cum arata persoana/persoanele cu care discutam zi de zi aici. Asa o sa ne cunoastem mult mai bine si pot afla si alti colegi de existenta acestui forum! Eu deja am doi trei colegi acolo. Cu stima :emo-yessir:

si eu sunt de acord!

Si cine te recomanda andu ? Sa nu spui ca talentul... :ner: Glumesc. In primul rand trebuie sa spui de la care IPJ esti, astfel un coleg de pe acolo care te cunoaste te poate ajuta sa obtii

Plus de asta trebuie sa postezi in topicul (linkul) pe care l-am postat putin mai sus. Succes!

• 1 year later...

O remarca.

Teoretic in sectiunea privata pot avea acces doar poliţişti dar in realitate lucrurile nu stau asa.

La Academia de Politie sunt si studenti de la alte arme, acestia avand aici o steluţa albastra pe care o pot transforma intr-una rosie la terminarea studiilor. ..

@Reddog, daca cunosti vreun caz, nu ezita sa trimiti administratorului un mesaj privat ! :clip: ... Asa inlaturam dintre noi impostori !

Edited by Eduard

Nu mi-am propus sa fiu vanator de impostori,eu nu am acces in aria privata.

Era o speta...

Nu e fantezistă, daca cititi topicul dedicat noilor absolventi gasiti un indiciu.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Moderator

Domnule reddog, va asigur ca au fost efectuate verificari amanuntite privind calitatea userului zzzt23, stabilindu-se ca acesta este elev al Scolii de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campina, in niciun caz student la Penitenciare. Va multumim si va rugam ca pe viitor sa nu mai aveti ezitari in semnalarea neregulilor, aparente sau nu, de pe site, intrucat, pentru ca aceasta comunitate sa ramana una de calitate, avem nevoie si de ajutorul utilizatorilor. O seara placuta va doresc!

• 2 years later...