Jump to content
POLITISTI.ro

Trei persoane care intenţionau să vândă o carabină, reţinute de poliţişti


NewsBot

Recommended Posts

Trei bărbaţi au fost reţinuţi după ce poliţiştii au stabilit că aceştia intenţionau să vândă, contra sumei de 500 de euro, o armă de tip carabină. Arma a fost fabricată în timpul Primului Război Mondial şi a fost ridicată de către poliţişti în vederea cercetărilor.

Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, beneficiind de sprijinul de specialitate al Serviciului de Operaţiuni Speciale Bacău şi S.R.I. – Direcţia Judeţeană de Informaţii Bacău precum şi al luptătorilor Serviciului de Intervenţie Rapidă din cadrul I.P.J Bacău, îl suspectează pe un cetăţean din judeţul Bacău ca a intenţionat să vândă o armă letală, pentru suma de 500 de euro.

Astfel, la data de 20 martie a.c., poliţiştii au descins la domiciliul lui M. Constantin, din comuna Letea Veche, în baza unei autorizaţii de percheziţie. La locuinţa respectivă au mai fost depistaţi Marius P., de 31 de ani şi Constantin S., de 27 de ani, toţi din judeţul Bacău, precum şi o armă tip carabină pe care aceştia încercau să o vândă pentru suma de 500 de euro.

Din cercetările efectuate poliţiştii au stabilit că arma, provenind din Primul Război Mondial, a fost găsită de către M. Constantin în luna noiembrie 2011, în grădina din spatele locuinţei şi a hotărât să o vândă, fiind ajutat în acest sens de ceilalţi doi suspecţi.

Arma a fost ridicata in vederea cercetărilor.

Faţă de cei trei s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de efectuarea fara drept a operatiunilor cu arme şi de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.

I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relaţii Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.