Jump to content
POLITISTI.ro

Scoala de pregatire a agentilor pt politie de frontiera Oradea

Boggy

Recommended Posts

Buna! Si eu sunt "un proaspat fost candidat al AdP declarat respins la scris" doar ca la arma Frontiera si vreau sa dau la subofiteri la Oradea, este cineva care stie cam cum sta treaba pe acolo? (conditii, instructie, pregatire etc.) A si inca ceva: chiar sunt usoare probele sportive (eu le-am trecut fara sa ma pregatesc prea mult inainte), ofiterul de la Adp care se ocupa de grupa noastra le spunea "Probe pentru femei gravide".

Salut Boggy. In primul rand, probele sportive sunt aceleasi cu cele pe care le-ai avut la Academie, deci nu vor fi nici mai grele, nici mai usoare. Conditiile de cazare sunt foarte bune de cativa ani incoace, intr-o camera sunt cazati cate 2-3 elevi, se sta intr-o cladire noua. Instructie am facut mai mult pana la depunerea juramantului, apoi doar primul an cate 2 ore aproximativ pe saptamana la Pregatire militara. Despre pregatire - in primul rand, nu mai exista sistemul clasic pe materii ci pe module. Despre modul in care vei fi pregatit - depinde de fiecare profesor in parte. Sunt unii de la care chiar ai ce sa inveti si care vor sa te invete, cu experienta in operativ (din fericire sunt destui). Dar la fel sunt unii care doar iti dicteaza, de la care nu poti afla nimic altceva in afara textului de pe foile din care iti citeste tema pe care o are de predat sau cu care nu poti lega o discutie pe teme profesionale. Sunt putini cei care au avut efectiv de-a face cu Politia de Frontiera, fiind fosti graniceri sau militari. Gasesti si caprarie desigur, insa un lucru bun este faptul ca directorul este un om cu o gandire deschisa, nu inchistata. In ultimii ani se pare ca s-au schimbat destule lucruri in bine. Oricum, succes la admitere.

• 1 month later...

Buna seara :) La anul vreau sa intru si eu la Scoala de pregatire a agentilor pt politie de frontiera Oradea . Eu de exemplu am ochelari , o sa fie vreo problema la admitere ?

19 nu este varsta mea :) am 23 de ani si am absolvit facultatea :D

Felicitari Boggy. Adrian19, cea mai sigura cale e sa mergi la centrul medical judetean sa afli conditionarile impuse candidatilor la scolile MAI, din punct de vedere medical.

si mai am o intrebare : Cazarea o platesc eu ?

Butonul "Reply with Quote" (raspunde cu citat) replyquote.png sau "Reply with MultiQuote" (Raspuns cu citate din mai multe posturi) replymultiquote.png - ajuta si se foloseste doar atunci cand se doreste citarea unui anumit pasaj din alt post.

Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, in caz contrar este inutil . In plus, citarea excesiva a posturilor duce la o imagine neingrijita a forumului si face imposibila lecturarea unui topic intr-un mod rapid si usor de catre cititor.

Foloseste te rog butonul addreplyy.png !

Edited by Administrator
Quote inutil.

• 7 years later...

Buna seara! Intentionez sa ma incriu la Scoala de Agenti de Politie de Frontiera Oradea ( admiterea din ianuarie 2018 ). Scolarizarea se termina odata cu cei incrisi din vara? Se ofera cazare la camin? Imi puteti da va rog eventual si alte detalii? Multumesc anticipat!