Jump to content
POLITISTI.ro

Member Titles / Ranks - titulaturile membrilor


Administrator

Recommended Posts

 • Administrator

Fiecare cont de membru are o titulatură denumită Member Title sau Ranks. Este vorba de titulatura care apare deasupra avatarului.

title2d.png

 • Începător - 0 posturi
 • Junior - 15 postări
 • Forumist - 50 postări
 • Loial - 250 postări
 • Devotat - 500 postări
 • Senior - 1000 postări
 • Titulatură personalizată (Custom member title) - 1500 postări

Custom member title - poate fi modificată oricând de către membrul al cărui număr de postări este mai mare de 1500.

ATENŢIE!
Nu se încurajează sub nicio formă goana dupa postări. Nu se încurajează mesajele şi intervenţiile fără un conţinut real şi util forumului. Scrieţi un mesaj doar dacă aveţi ceva de spus. Punem accent pe calitatea mesajului (atât din punct de vedere al conţinutului, cât şi ca mod corect de redactare în limba română) şi nu pe "cantitatea" sa.
Postările monosilabice şi/sau postările care nu aduc nimic bun discuţiei (gen băgare în seamă) sunt interzise şi vor fi sancţionate. Forumul nu trebuie confundat cu un chat ori cu un canal de IRC.

Utilizatorii care au permisiunea de a modifica member title nu trebuie să folosească acest câmp pentru a crea confuzie (ex: Admin, Administrator, Mod, Moderator, Super Moderator etc.)
Sunt interzise: numele de companii / firme, ofertele de servicii / produse, date de contact, link-uri sau nume de site-uri web etc. pentru a face reclamă sau orice alte denumiri ce au conotaţii sexuale, jigniri, insulte, expresii ofensatoare, obscene, abuzive sau indecente.
De asemenea nu vom permite completarea unor texte lungi (maxim 15 caractere, inclusiv spaţiu) şi nici caracterele neobişnuite, simbolurile şi semnele de punctuaţie.

customtitle.png

Pentru a modifica această titulatură este necesar să mergeţi în My Setings > Profile Settings > Member Title şi completaţi acest câmp cu ceea ce doriţi.

Link to comment
 • Member

O întrebare: nu se puteau lăsa numele acestor titulaturi în limba engleză?

Mie, sincer să fiu, nu prea îmi place cum sună CUNOSCĂTOR, DEVOTAT, FORUMIST, etc.

E doar o părere :hmmmt:

Edited by Bogdanel
 • Upvote 1
Link to comment
 • Administrator

Motivul pentru care am schimbat aceste titulaturi in limba romana nu este unul intamplator.

Aceste member title apar pe profilele tuturor membrilor, implicit pe fiecare pagina a forumului intr-un numar insemnat (la fiecare postare, iar forumul are in prezent aprox 66.500 posturi), fapt ce are o anumita influenta asupra modului de indexare al continutului de catre motoarele de cautare.

Avand in vedere acest lucru suntem nevoiti sa cautam o solutie de compromis, iar titulaturile in limba romana sunt necesare. Nu cred ca e nevoie sa intru in detalii, sunt sigur ca ati auzit de SEO - search engine optimization.

Daca aveti alte propuneri nu ezitati sa postati aici si le putem modifica, nu sunt batute in cuie cele actuale si suntem constienti ca poate nu sunt cele mai inspirate.

Astept sugestiile voastre.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.