Jump to content
POLITISTI.ro

Politist de la Rutiera agresat in timpul serviciului


Marius

Recommended Posts

  • Moderator

Un politist de la Biroul Politiei Rutiere Iasi a primit un cap in plina figura de la pasagerul unui autoturism al carui conducator auto se afla sub influienta alcoolului.

"Ma aflam in timpul serviciului, pe Bulevardul Copou. Am oprit un autoturism al carui conducator auto a fost testat cu alcooltestul. Rezultatul a fost pozitiv, motiv pentru care, in timp ce-l conduceam spre autospeciala Politiei, pentru a-l duce la spital, pasagerul din dreapta a coborat, a avariat autospeciala politiei, dupa care m-a lovit cu capul in figura pe mine. [...] Acesta a fost imobilizat si dus la sediul Politiei Rutiere pentru continuarea cercetarilor", a declarat politistul.

Felicit politistul pt modul in care a actionat, ramane sa vedem ce parere au judecatorii.

Link to comment

Eu nu inteleg ce cauta pasagerul autoturismului oprit, in masina de politie. De ce nu a fost condus direct la sediul politiei, avand in vedere ca si acesta se afla in stare de ebrietate?

Link to comment

Horia in iarba este mult mai greu, crede-ma ca chiar stiu ce spun. Asta-i viata , se mai intampla. Problema este ca atunci cand se intampla domnii judecatori ii mangaie parinteste pe infractori ,ii cearta si ii roaga frumos sa nu mai faca. Infractorii promit ca nu mai fac si ii pun in libertate. Vine si randul judecatorilor cat de curand. Daca poti sa agresezi un politist , ce un judecator este mai cu mot. Ori te pomenesti ca poarta veste atipumni tot timpul.

Link to comment

Un politist de la Biroul Politiei Rutiere Iasi a primit un cap in plina figura de la pasagerul unui autoturism al carui conducator auto se afla sub influenta alcoolului.

Felicit politistul pt modul in care a actionat, ramane sa vedem ce parere au judecatorii.

Am curaj să pariez că beţivanul va fi cercetat în stare de libertate... din mai multe considerente! :blink:

Link to comment

Mi-e teama ca ai mare dreptate aici copjob.

Ma intreb doar daca ultrajul ar fi fost impotriva unui magistrat ... oare tot in libertate era cercetat infracrorul?

Link to comment
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.