- 0
Placute de inmatriculare atipice, modificate, personalizate
-
Similar Content
-
- 2 answers
- 615 views
-
Transcrierea dreptului de proprietate auto 1 2 3 4 8
By Marius ,
- inmatriculat
- inmatriculat romania
- (and 3 more)
- 190 replies
- 52,531 views
-
Circulaţia pe benzi în cazul motocicletelor 1 2
By mejustme,
- motocicleta
- circulatie motocicleta
- (and 1 more)
- 30 answers
- 6,904 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
videosuzy
Doresc sa stiu daca colegii de la rutiera aplica sanctiuni in baza art. 237 (1) lit. r. Intreb asta pentru ca nu pot crede ca nu a trecut macar o daca un auto cu numere "cracanate" (care contravin legii) pe langa acestia. Oricum, personal am intrebat intr-o intersectie si respectivul agent mi-a spus ca nu poate sa faca nimic atata timp cat e eliberat legal (oare?), in plus, in acel moment, el este la fluidizare si nu poate nici macar sa-l dea prin statie pentru a verifica un alt coleg cele spuse de mine.
Hai sa vedem care dintre colegii rutieristi pot identifica numere din foto de mai jos (poate se aleg si cu vreo mustrare din partea sefilor ca si-au permis sa deranjeze cine stie ce "smecheri ai soselelor").
Mai am o sumedenie de fotografii insa nu pot posta decat doua (oare dece?).
LE. (asta in loc de PS)...
Foto "cracanate" (m-am gandit ca si asta e o solutie pentru a mai posta cateva fotografii)
Cu stima,
Cata
Top Posters For This Question
11
17
11
36
Popular Days
Sep 9
24
Jun 16
12
Aug 3
11
Sep 12
8
Top Posters For This Question
Marius 11 posts
Catalin 17 posts
CristiXP 11 posts
mihaitarta 36 posts
Popular Days
Sep 9 2011
24 posts
Jun 16 2011
12 posts
Aug 3 2010
11 posts
Sep 12 2011
8 posts
Popular Posts
cRbL
Am vazut un reportaj facut in pipera la drpciv.. Reporterul filmase numerele de la masinile angajatilor, TOATE cu literele larg departate, desi spatiul dintre litere, dimensiunile si forma acestora su
mihaitarta
No, bun. Am primit standardul SR 13078. Treaba sta in felul urmator: sunt mai multe probleme care s-au ridicat pe acest topic si trebuiesc lamurite: 1. In standard este prevazuta dimensiunea
prislea
Wow...ce raspuns obiectiv si lipsit de ironii. Ai tinut tu mortis sa-mi spui de estetica, dar cealalta intrebare ai lasat-o balta. Abtine-te de la a comenta. Cum sa spui ca datorita unui chenar NEGRU
Posted Images
140 answers to this question
Recommended Posts