Dan Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Răducu Mazăre, băiatul lui Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa a fost prins de poliţişti, conducând cu 170 de kilometri pe oră pe Autostrada Soarelui. "Băiatul lui tata" care avea permis doar din luna mai a rămas pieton 90 de zile. Băiatul lui tata, Răducu Mazăre a comis-o din nou. În această dimineață a fost prins pe A2 circulând cu 194 km./h. Interesant este faptul că că acesta și-a schimbat locul cu un prieten care stătea pe locul dreapta față până să fie oprit, motivând că nu el a condus mașina. Tipic pentru astfel de copii de bani gata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayne Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 dupa timpi, rezulta ca nici nu a trecut o saptamana de cand il recuperase.. poate a vrut sa isi bata recordul personal... :ner: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Doar nu era să cheme omul elicopterul, dar dacă trebuia îl chema. Conform ziarului Libertatea: "Nu am acte la mine. Da, am permisul suspendat, dar am depus contestație. Prietenul meu era la volan, dar i s-a făcut rău, pentru că a fost aseară în club și s-a distrat. Atunci am trecut eu la volan, pentru că am dormit toată noaptea, doar nu era să chem elicopterul pentru că îi era rău" Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxu08 Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 poate era mai bune sa nu oprit la semnal si sa fi incasat un glont in fata aia de smeker. nu cred ca as fi plins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted August 22, 2012 Moderator Share Posted August 22, 2012 Vezi-ti de treaba, daca o tine tot asa, la un moment dat va fi cules cu lingura din vreun copac. Esential e sa nu omoare si alti oameni nevinovati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxu08 Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 asta este mai complicat varianta safe este precizata de mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusy Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 Si in sfarsit a ramas si Mircea Badea fara permis de conducere: Realizatorul TV Mircea Badea a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, după ce vineri, pe autostrada Bucureşti - Ploieşti, a fost prins conducând cu 162 de kilometri pe oră, au declarat, oficiali din Poliţia Română. Maşina lui Badea a fost surprinsă de radar cu această viteză în dreptul kilometrului 21, pe sensul spre Ploieşti, potrivit aceloraşi surse. În plus, realizatorul TV a primit nouă puncte amendă, în valoare de 630 de lei. Viteza legală pe autostradă este de 130 de kilometri pe oră. Iniţial, pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti limita de viteză era de 100 km/h. http://www.realitate...-a3_994688.html E un baiat destept da ma enerveaza ca pune toti politistii in aceesi oala si vb numai lucruri rele despre noi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxu08 Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 there is GOD !!!! este un smeker care crede ca le stie pe toate sinun lingau de mare clasa. ar vinde-o si pe ma-sa ptr salariul ala de la antena. doar banciu de b1 tv il mai intrece. si mergea cu 170km- adica smeker la maxim!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted August 24, 2012 Moderator Share Posted August 24, 2012 Cu siguranță ăia stăteau la pândă, strada era pustie și mașina lui e cea mai bengoasă și cea mai deșteaptă. Iar lui nu i se poate întâmpla niciodată nimic, pentru că el este singurul deștept din țara asta populată numai de proști. E povestea lui de frustrat penibil. Chiar o să mă uit deseară să văd ce lături mai varsă la televizor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted August 24, 2012 Moderator Share Posted August 24, 2012 Iar avem un articol scris de jurnalistii scoliti la seral... in titlu baga pompos 170 km/h, pentru ca in cuprinsul articolului, din cauza caldurii, sa mai evapore vreo 8, ramanand doar 162... Sunt de acord cu comentariul lui Rusy Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxu08 Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 si la 162 tot aceeasi opinie o am. nu poti spune ca este la fel ca in cazul in care treci de 50 si merginsu 80. deja la aceasta viteza intervine smekeria si prostia. probabil ca ultima. vb lui catalin- sa vezi in seara asta ce victima a lui Base este. in mod cert a fost urmarit de catre politie la ordinul luii Base si ca masuratoarea radarului este masluiita tot din ordinul lui Base. el, de fapt, mergea cu 90. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted August 24, 2012 Moderator Share Posted August 24, 2012 maxu08, nu prea te uiti la emisiune, asa ca te anunt ca vei avea ocazia sa urmaresti comentariile efervescente ale realizatorului tv deabia duminica seara. El are un week-end mai prelungit si probabil zbura spre Poiana cu topmodela Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxu08 Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 da, nu prea ma uit. decit in serile cind am sentinmente masochiste adica cind ma enerveaza nevasta si vreau sa imi confirm ca exista cineva care ma poate enerva si mai tare 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted August 24, 2012 Moderator Share Posted August 24, 2012 (edited) iti garantez senzatii excreme daca-l urmaresti laBe1 pe Banciu... dar pe ala nu-l vad in stare sa aiba permis Pe de alta parte, daca Badea s-ar fi uitat si el la Antene, ar fi invatat ceva trucuri :ner: http://www.youtube.com/watch?v=NBXB4Di4JzM&feature=share Edited August 24, 2012 by danpin 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted August 24, 2012 Moderator Share Posted August 24, 2012 Ăla de labe 1 mi se pare o copie ieftină, deși aș fi crezut că nu există un frustrat mai mare ca Badea, ăla demonstrează contrariul. Deci să înțeleg că deseară Mirciulică nu are emisiune? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted August 24, 2012 Moderator Share Posted August 24, 2012 vinerea nu, cu siguranta... luati-va seminte si bere pentru duminica seara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru BGeorge Posted August 25, 2012 Membru Share Posted August 25, 2012 (edited) Daca sunteti curiosi de reactia sa, priviti aici: "UPDATE: Observ ca pentru foarte multa lume suspendarea carnetului e o catastrofa.Pe mine ma doare in cot. Am sofer. Relaxati-va! Toata tara este imformata isteric ca “am fost surprins de aparatul radar”. Am fost surprins sa aflu ca aveam doar 162 km/h. Cred ca eram in franare si aveam vant din fata. Am fost la fel de surprins de faptul ca viteza pe “autostrada” e limitata la 100 km/h. Daca stiam, mergeam pe DN1 fara sa ma mai chinui sa ajung la Stefanesti, o vajnica localitate, acum de valoarea Gilaului. N-am fost surprins sa vad “jurnalistii” cu vocatie de milogi cum stau la 40 de grade in camp deschis pentru a filma actiunile “oamenilor legii” cu vocatie de boschetari si pentru a pune intrebari cretine:”va grabeati?” Cum n-am fost deloc surprins ca doua bucatele de asfalt pe care “se lucra” in ritm de Dorel intre Posada si Sinaia intindeau doua cozi de 3 km pe ambele sensuri. Acolo nu depasea nimeni nimic. Doar nivelul de bataie de joc pe cap de cetatean docil. P.S.1 In emisiune va povestesc in ce fel e facuta legea in Romania pentru reducerea perioadei de suspendare. Amuzant. P.S.2 Nu voi aplica pentru reducerea de la trei luni la o luna din motive de aroganta si dispret fata de boschetari, dar ii voi da in judecata. Iar pe soferul pe care il voi angaja il voi plati mai bine decat li se intampla boschetarilor rutieri(fara spagi) si milogilor deontologi(fara spagi) dar nu cat coloneii" Comentariu propriu: Ce bine ma simt sa stiu ca frustratul si-a luat-o in freza Edited August 25, 2012 by BGeorge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 mircea badea a declarat azi că își ia șofer și că îl doare în cot pentru că a rămas fără permis de conducere. Totodată acesta a mai numit polițiștii rutieri ”boschetari” făcând aluzie la faptul că polițiștii ar sta cu radarul între boscheți. Un răspuns genial i-a postat Mihai Bendeac în această seară pe Facebook. Citez: Mircea a uitat sa explice si de ce sunt ”boschetari”, la modul general, politistii? Pentru ca stau in boscheti? Dar unde? Unde ii putem vedea, nu? Ca sa incetinim, sa trecem mai departe si orice scelerat cu Lamborghini sa poata intra, cu 280 la ora, intr-un Tico, cu care o mama isi duce copilul la gradinita. Sigur, e populist sa injuri judecatori, politisti, controlori RATB etc. Imediat capeti fani. Dar politistii rutieri, draga Mircea, sunt mai prost platiti decat soferul pe care ti-l vei angaja tu si fiindca, la putere, in aceasta tara, au fost aia pe care ii injuri tu si aia care profita de pe urma faptului ca ii injuri pe primii. Si-atunci, incotro? Cunosc politisti. Am avut prieteni politisti. Nu exista padure fara uscaciuni. Iau spaga popii in biserica, ce pretentie sa ai de la alte bresle? Dar incerc sa inteleg, si vad ca e foarte cool acuma sa gasesti chichite legale (fie ca e vorba de o simpla amenda sau un referendum), de ce actionezi in instanta. Spui ca mergeai cu 162, ba chiar spui ca erai in franare si cu vant din fata. Atunci, de ce e omul ala un boschetar? Cam ce trebuia sa faca? Asa e legea. Sa schimbe el, un egent,pentru tine, legea circulatiei? Poate ca, daca s-ar fi nimerit un ”boschetar” din asta si acum un an, asa ascuns in boscheti cum ziceti voi, Huidu ar fi... Ma rog.. Si Mircea era cel care lovea mai abitir in el la momentul ala. A respecta legea nu e ”uncool”. Sigur, si eu merg de foarte multe ori peste viteza legala. Nu cu foarte mult. Uneori calc pe pedala. Nu creau sa fiu ipocrit. Si, mai ales, nu atunci cand sunt cu o femeie in masina. Fiindca am considerat ca asa iti arati afectiunea fata de cineva. Protejand-o. Masculinitatea se dovedeste dupa ce parchezi, iti dai centura jos si ajungi in casa. In alta ordine de idei, bunicul meu a fost politist. UN EXCEPTIONAL PROFESIONIST AL POLITIEI ROMANE (MILITIEI, pe vremea aia). Locotenent-colonel Bendeac, directia de control economic. (printre alte cazuri, ”Stefanescu”, pentru cunoscatori). Iar daca termenul ”boschetar” il include si pe bunicul meu, cred ca nu e foarte bine... Fiindca multi colegi ai bunicului, imediat dupa revolutie au devenit, brusc si inexplicabil, foarte bogati. El, saracu, n-avea nici masina... In State te aruncau pe capota si-ti puneau catusile si daca te dadeai jos din autoturism fara sa ai acceptul politistului. Daca s-ar intampla asa la noi, ai auzi la stiri numai ”abuz”. Traim in Romania si asta... TRAIASCA REGELE! Weekend frumos. Extrem de bună replica dată. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted August 25, 2012 Author Moderator Share Posted August 25, 2012 Recunosc că nu aveam o impresie prea bună despre Mihai Bendeac și cu toate astea sunt plăcut surprins de această postare a lui, care nu face altceva decât să dovedească o atitudine matură și realistă. Îmi place fraza asta: Masculinitatea se dovedeste dupa ce parchezi, iti dai centura jos si ajungi in casa. Mircea Badea nu a depăsit din păcate perioada de puștan teribilist si mare "jmecher". Probabil are mintea atât de scurtă încât a uitat așa repede isprava lui Șerbănică Huidu, cel care avea un comportament similar și vrea să-i calce pe urme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxu08 Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 o replica a lui Badea ce era de asteptat avind in vedere limita lui de inteligenta si smekeria ce ii place sa fie afisata. astept sa faca un accident, doar el, si apoi sa ne povesteasca ce bine este sa mergi cu viteza. un idiot cu acces la mass media, va urma o emisiune in care va lua politistii la misto cit incape, eventual o postare pe blog. dar unde nu este .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru BGeorge Posted August 25, 2012 Membru Share Posted August 25, 2012 (edited) Pe blog a postat deja Edited August 25, 2012 by BGeorge Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxu08 Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 ca sa vezi .. ce surpriza. eu sunt sigur ca Basescu este de vina, a dat dispozitie speciala sa fie vinat de politie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted August 25, 2012 Moderator Share Posted August 25, 2012 Mirciulică cel frustrat este deștept și are dreptate numai atunci când vorbește singur, numai când ține un monolog. Dialogul îi este un adversar teribil, pentru că probabil că nu suportă să audă argumente ce-l contrazic. Are emisiunea aia în care vorbește singur ca prostul, își dă singur dreptate și se admiră singur. Drept dovadă este și mizeria aia de blog, unde comentariile sunt închise. Cum spunea și maxu, e doar un prostăvan penibil ce își etalează frustrările la televizor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxu08 Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 incepe distractia pe TV prostu' nu este prost destul daca nu este si fudul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted August 26, 2012 Author Moderator Share Posted August 26, 2012 Mirciulică a spus: "Nu voi aplica pentru reducerea de la trei luni la o luna din motive de aroganta si dispret fata de boschetari, dar ii voi da in judecata." Dar pentru a beneficia de reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere, trebuie să promoveze un test de verificare a cunostințelor privind legislatia rutiera, iar ăsta e adevăratul motiv, întrucât nu e în stare să promoveze un asemenea test și se va face de râs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts