Jump to content
POLITISTI.ro

Acţiune Sector 2 Poliţie


NewsBot

Recommended Posts

La data de 09/10.03.2012, între orele 22.00 - 02.00, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie, în colaborare cu Serviciul de Investigare a Fraudelor - Sector 2, S.S.P.I.R., Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor, Garda Financiară şi Poliţia Locală a Sectorului 2, au efectuat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor cu violenţă, prinderea persoanelor urmărite şi a autorilor de infracţiuni identificaţi, în cluburi, baruri, săli de jocuri, precum şi pentru respectarea prevederilor legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Cu ocazia acţiunii au fost verificate 47 de persoane, fiind prinşi 2 infractori.

De asemenea, au fost constatate 2 infracţiuni şi 13 contravenţii, fiind aplicate amenzi în valoare de 17.500 lei.

În urma verificărilor economico - financiare efectuate la o societate comercială situată în str. Traian din sectorul 2, sunt continuate cercetările de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Sector 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, totodată fiind aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 3.000 lei de către Garda Financiară şi o sancţiune contravenţională în valoare de 3.000 lei de către Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor.

Pe timpul desfăşurării acţiunii a fost depistat P. Decebal de 35 de ani, care avea interdicţia de a se afla în Bucureşti, conform unui ordin emis de Judecătoria Sectorului 5, Bucureşti, cercetările fiind continuate de Biroul de Investigaţii Criminale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a unei hotărâri judecătoreşti.

D.G.P.M.B. - COMPARTIMENTUL COMUNICARE PUBLICĂ

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.