Jump to content
POLITISTI.ro

Blackhawk recheama si inlocuieste anumite toc-uri SERPA Level 3


Catalin

Recommended Posts

  • Moderator

După cum spune și titlul, cunoscutul producător de echipamente Blackhawk recheamă și înlocuiește anumite holstere din seria Serpa Level 3, mai exact cele din categoria „light bearing version”.

Este vorba despre modelele de toc fabricate anterior datei de 11 octombrie 2011,

Producătorul afirmă că datorită strângerii prea puternice a șuruburilor de montare a tocului pe platformă, poate duce la o slăbire a orificiului în care este fixată piulița, fapt ce poate duce în timp la o rupere a unei părți din platformă. se pare că există și un defect de fabricație la exemplarele fabricate între 2009 și octombrie 2011 ce duce la apariția acestei probleme, acestea având cel mai probabil inscripționat ca număr de identificare (part number) din lotul „CJD1300 2100xxx” (ce se găsește inscipționat pe spatele holster-ului).

5114721ahluywvt.png

Blackhawk acoperă toate costurile necesare trimiterii, înlocuirii și livrării ulterioare a tocurilor defecte.

Dacă dețineți un astfel de toc, puteți trimite un e-mail la lbholsterreplacement@blackhawk.com pentru a obține instrucțiunile necesare.

Mai multe detalii găsiți aici.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.