Jump to content

Hot din locuinte retinut de politistii din Mehedinti


NewsBot
 Share

Recommended Posts

politia_1.jpg

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, din cadrul I.P.J. Mehedinţi, în urma desfăşurării unor investigaţii, au reuşit identificarea şi reţinerea unui bărbat, care era suspectat că a sustras dintr-o locuinţă 16.500 euro, 5000 lei, 100 gr. bijuterii aur şi un pistol neletal.

La data de 2 martie a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale - Biroul Urmăriri, au desfăşurat o serie de activităţi specifice pe linia identificării persoanelor urmărite în temeiul legii, iar în urma acestora l-au identificat şi reţinut pe D. C., de 22 ani, din municipiul Drobeta Tr. Severin, judeţul Mehedinţi, care avea emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani şi 6 luni, emis de Judecătoria Drobeta Tr. Severin, la data de 20 februarie a.c.

Bărbatul este suspectat că, în noaptea de 05/06 februarie 2011, în jurul orei 01.30, a pătruns prin efracţie într-o locuinţa din comuna Devesel, judeţul Mehedinţi, de unde a sustras o casetă metalică de valori, în care se afla suma de 16.500 euro, 5000 lei, 100 gr. bijuterii aur şi un pistol neletal.

Suspectul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Mehedinţi, urmând a fi transferat în penitenciar în vederea executării pedepsei.

I.G.P.R.- CENTRUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.